Chodov – Liberec 12:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Znojmo 13:4 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 5:1 (kon.)
Česká Lípa – Sparta 4:11 (kon.) | Florbal Ústí – Bohemians 2:8 (kon.) | Střešovice – Ostrava 4:11 (kon.)
Pardubice – Otrokovice 0:6 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
12:7 (6:4, 1:1, 5:2)
FBC Liberec
Neděle 04.03.2018, 17:00Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hráči jaksi nemají dost. Po Salátové přihrávce pálil nekompromisně z pravé strany PAVEL HŮZA. Asistence: Petr Salát.
     
    58:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na rozdíl šesti branek upravuje skóre MAREK MATEJČÍK, který se prosadil v před brankovém prostoru. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    57:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté ještě upravují stav utkání. Po nabídce Radka Valeše propálil domácího brankáře LUKÁŠ VESELÝ. Asistence: Radek Valeš.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Miloš Tyl – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    54:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci našel Marek Matejčík před brankou TOMA ONDRUŠKA, který již třetí trefou v dnešním zápase kompletuje hattrick. Asistence: Marek Matejčík.
     
    52:00
    V oslabení šel hráč domácích sám na Vaníčka, který rychlým položením anuloval pokus Chodova.
     
    50:44
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Martin Koutný – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    48:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Těžké chvíle pro hosty. Těm úvod třetí třetiny ale vůbec nevychází a z dvoubrankové ztráty nyní Liberec prohrává o pět branek. Desátou branku Chodova vstřelil MICHAL STRACHOTA. Asistence: David Bouša.
     
    48:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle už se bude Liberci otáčet velmi těžko. Po přihrávce Marka Vávry na levou stranu pálil do odkryté části branky MILOŠ TYL, který dává svou druhou branku. Asistence: Marek Vávra.
     
    40:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velmi dobrý nástup domácích. Ti v úvodu závěrečné třetiny odskakují na rozdíl tří branek zásluhou trefy MARTINA PRAŽANA. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    29:23
    Hosté mohli být v kontaktu! Hráči už zvedali ruce nad hlavu, ale míček se pouze kutálel po brankové čáře, odkud jej následně zpacifikoval brankář Frühbauer.
     
    28:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozdíl je opět dvoubrankový. Po dobré obraně vystartovali hosté do protiútoku, ze kterého se prosadil TOMÁŠ MAREK. Asistence Lukáš Veselý.
     
    24:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní byl už ale Vaníček bezmocný a poprvé v zápase loví míček ze své branky. Po rychlé akci se do brankového prostoru natlačil MILOŠ TYL, jenž dokázal brankáře Liberce překonat. Asistence: Marek Vávra.
     
    20:01
    Střídání v týmu FBC Liberec: ze hřiště odchází Tomáš Janota, přichází Vít Vaníček.
     
    17:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Diváci se v první třetině rozhodně nenudí. Na konci rychlé akce Liberce byl Lukáš Veselý, který přesným pasem našel RADKA VALEŠE, který z levé strany procedil míček za záda Frühbauera. Asistence: Lukáš Veselý.
     
    15:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a už tu máme branku s pořadovým číslem devět. Šestou branku Chodova a vůbec druhou v dnešním utkání si připisuje TOM ONDRUŠEK. Asistence: Marek Matejčík.
     
    13:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Celek hostí ale velmi rychle odpovídá a stále drží těsnou ztrátu. Po Baudischově přihrávce se vydal na steč JAN ŠOLTYS, který přesným zakončením překonal brankáře domácích. Asistence: Jan Baudisch.
     
    13:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jak se dalo čekat, tak domácí zvyšují své vedení. První branku v zápase si připisuje ONDŘEJ MIKEŠ, který se prosadil u pravé tyče. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    11:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují vedení na rozdíl dvou branek. Pohotové zakončení Marka Vávry u pravé tyče dokázal Janota ještě vytěsnit, ale míček vyrazil přímo na MARTINA KOUTNÉHO, který jej bezchybně dorazil.. Asistence: Marek Vávra.
     
    07:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poprvé v dnešním zápase jdou Chodovští do vedení. Po pasu Tomáše Sýkory pálil k bližší tyči TOM ONDRUŠEK. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    05:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí tým ale rychle srovnává. Pohotovou střela MARTINA KOUTNÉHO, nedokázal Janota zastavit a již po druhé musí lovit míček ze své sítě. Asistence: Miloš Tyl.
     
    05:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav ale nevydržel příliš dlouho. Vojtěch Hrůza pobídl ke střele TOMÁŠE MARKA, jehož střela rozvlnila síť chodovské branky. Asistence: Vojtěch Hrůza.
     
    04:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Dan Kašovský našel za brankou MARTINA KOUTNÉHO, který po rychlém vyběhnutí zakončil k bližší pravé tyči. Asistence: Dan Kašovský.
     
    03:12
    Velká šance domácího Chodova na vyrovnání! Po přihrávce na levé křídlo Ondrušek mohl zakončovat do odkryté části branky, ale na poslední chvíli se mezi něj a branku postavil Kroupa.
     
    01:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DANIEL KROUPA.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Koutný (Kašovský), 6. Koutný (Tyl), 8. Ondrušek (Sýkora), 12. Koutný (Vávra), 14. Mikeš (Ondrušek), 16. Ondrušek (Matejčík), 25. Tyl (Vávra), 41. Pražan (Ondrušek), 49. Tyl (Vávra), 49. Strachota (Bouša), 55. Ondrušek (Matejčík), 59. Matejčík (Ondrušek) – 2. Kroupa, 6. Marek (Hrůza), 14. Šoltys (Baudisch), 18. Valeš (Veselý), 29. Marek (Veselý), 58. Veselý (Valeš), 59. Hůza (Salát)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Frühbauer (Šantora) – Pražan, Fiala, Sýkora, Kotlas, Bouša, Podhráský, Kašovský – Žák, Mikeš, Tyl – Vávra, Vávra, Ondrušek – Koutný, Matejčík, Strachota – Plíhal.
    FBC Liberec: Janota (21. Vaníček) – Bitman, Veselý, Strobach – Böhm, Hrůza, Kroupa – Valeš, Salát, Hůza – Marek, Böhm, Baudisch – Ferdan, Šoltys, Kořínek – Balatka.

    Rozhodčí: Jiří Müller a Matouš Novosad

    Diváci: 143
    bahis siteleri