Košice – Banská Bystrica 4:5 (1:2 po s.n.) | Detva – Nitra 4:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Košice
4:5 (0:2, 2:0, 2:2 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 06.03.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 05 iClinic Banská Bystrica.
    rozhodol o tom GUILLAUME ASSELIN.
     
    59:13
    Košice dali gól!
    A je opäť vyrovnajé. Teemu Lassila teraz len krúti hlavou nad tým, aký puk mu pomedzi betóny prepadol. Nešlo vôbec o tvrdú strelu, JAKUB SUJA ale namieril presne a opäť vyrovnal. Asistencie: Václav Čížek, Michel Miklík.
     
    54:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól platí. Banská Bystrica sa dostáva do vedenia a zdá sa, že toto môže znamenať jej definitívne víťazstvo v dnešnom zápase. Do listiny strelcov sa zapísal IVAN ĎATELINKA. Asistencia: Patrik Lamper.
     
    51:04
    Košice dali gól!
    Košičania si puk dlho posúvali medzi sebou, až napokon prišla prihrávka na ľavú stranu. Tam stál MICHEL MIKLÍK síce v pomerne veľkom uhle, napriek tomu sa mu ale vyrovnať podarilo. Asistencie: Jakub Suja, Ladislav Nagy.
     
    48:00
    Banská Bystrica dala gól!
    A dvanásť pred koncom strieľajú Barani mimoriadne dôležitý gól, ktorým sa vrátili do vedenia. Postaral sa o to DALIBOR BORTŇÁK, ktorý sa môže stať hrdinom dnešného zápasu. Asistencia: Michal Kabáč.
     
    38:12
    Košice dali gól!
    Už z toho ale gól je. Podobne ako Banská Bystrica, aj Košice sa tešia z presného zásahu na konci tretiny. Zápas teraz svojím gólom vyrovnáva MARTIN DUDÁŠ. Asistencie: Ladislav Nagy, Michel Miklík.
     
    21:23
    Košice dali gól!
    A je z toho kontaktný gól. Lassila tentokrát nemal ideálnu pozíciu a po dorážke inkasoval svoj prvý gól v zápase. Postaral sa o to EDUARD ŠEDIVÝ. Asistencie: Jakub Suja, Michel Miklík.
     
    19:56
    Banská Bystrica dala gól!
    V momente, keď sa už zdalo, že prvá tretina zaujímavejší moment neprinesie, prišiel druhý gól Banskej Bystrice – tentokrát presilovkový. Postaral sa oň TOMÁŠ SUROVÝ. Asistencia: Guillaume Asselin.
     
    09:49
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak sa na to pozrime. Banskobystrickí Barani vyťažili doslova z minima maximum a prakticky po svojej prvej väčšej šanci sa tešia z gólu. Za jeho autora je označený MILOŠ BUBELA. Asistencia: Josh Brittain.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Šedivý (Suja, Miklík), 39. Dudáš (Nagy, Miklík), 52. Miklík (Suja, Nagy), 60. Suja (Čížek, Miklík) – 10. Bubela (Brittain), 20. Surový (Asselin), 48. Bortňák (Kabáč), 55. Ďatelinka (Lamper), rozh. náj. Asselin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Miloš Bubela (BBY)
    1:1   Petr Kafka (KOS)
    2. série:
    1:1   Tomáš Hrnka (BBY)
    1:1   Ladislav Nagy (KOS)
    3. série:
    1:1   Cason Hohmann (BBY)
    1:1   Marek Hovorka (KOS)
    4. série:
    1:1   Petr Kafka (KOS)
    1:1   Tomáš Surový (BBY)
    5. série:
    1:1   Ladislav Nagy (KOS)
    1:2   Guillaume Asselin (BBY)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Čížek, Dudáš (A), Kessel, Pulli, Matejka, Novotný, Ovčačík – Nagy (C), Suja, Miklík – Jenčík, Hovorka (A), Kafka – Šoltés, Boltun, Hričina – Koyš, Petráš, Klíma
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Kubka, Ďatelinka (A), Pretnar, Mihálik, Delisle, Trecapelli, Gabor, Sedlák – Hrnka, Surový (C), Lamper – Hohmann, Bubela, Brittain – Skalický, Faille (A), Asselin – Bortňák, Češík, Kabáč

    Rozhodčí: J. Konc, Baluška – Výleta, Stanzel
    bahis siteleri