Havířov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.)
Třinec – Technika Brno 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:7 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:7 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:7 (1:4, 0:2, 1:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 08.03.2018, 18:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Korytar (Kadlec) – Jasečko, K. Ryba, Dvořák, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Anderle, A. Ryba, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Pouzar, Masopust.

    HC Litvínov: Zelenka (Čermák) – Minařák, Hocelík, Háva, Kroupa, Miškovič, Kadár – Leitner, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Zíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    V útoku se jako první objevili domácí hráči. Jakub Anderle ale puk neudržel. Poprvé před soupeřovu branku se tak může podívat také Litvínov.
     
    01:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Snad první střela hostů, která míří mezi tyče, je úspěšná! Martin Adámek poslal kotouč před brankoviště Kadlece. Tam se puku chopil JAN VOPAT, jenž z forhendu rozvlnil síťku. Asistence: Martin Adámek.
     
    02:57
    Tomáš Hanák dobře napadal litvínovskou rozehrávku, ke kotouči se ale nakonec neprobojoval.
     
    03:29
    Jiří Remta vypálil od modré čáry, z čehož mohl těžit před brankou stojící David Kašpar. Ten ale neusměrnil puk mezi tři tyče, a tak se vyrovnání prozatím nekoná.
     
    04:49
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hrakholski – 2 min., hákování).
     
    05:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je tu druhá branka! Hosté se museli ve své přesilové hře vracet do útočného pásma, což jim ale vyšlo na jedničku. Rychlou akci zakončil MAREK SLAVÍK. Asistence: Prokop Limanovský.
     
    06:22
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Miškovič – 2 min., hákování).
     
    07:45
    Proti střele z větší vzdálenosti Ondřej Zelenka stihl včas zakleknout a puk uschoval někde ve své výstroji. Následuje tak vhazování po levici litvínovského strážce svatyně.
     
    08:22
    Domácím se premiérová přesilová hra v tomto duelu příliš nevyvedla, Miškovič se vrací zpět do hry. O chvíli poté si do útočného pásma sjel David Kašpar a z křídla to zkusil na vzdálenější tyč. Zelenka sice nezasáhl příliš jisté, ale jeho zákrok účel splnil. Střela končí mimo jeho branku.
     
    09:10
    Jeden z domácích poslal puk příhodně pro Adama Rybu, jenž se k němu dostal a před litvínovskou svatyní měl dost prostoru ke střele. Ryba zkusil zamířit na bližší tyč, jenže Zelenka je i nyní přesný.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., podražení).
     
    10:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme tu třetí branku, která končí opět v síti Kadlece! Nádhernou přihrávku vymyslel David Skuhrovec, který našel u vzdálenější tyče najíždějícího PROKOPA LIMANOVSKÉHO. Limanovský poté neměl s proměněním své možnosti problém. Asistence: David Skuhrovec.
     
    11:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme zde také první zásah v litvínovské síti. Jiří Michal poslal puk MATOUŠI MASOPUSTOVI, který se ocitl před brankou vcelku v dobré pozici a se svou střelou k bližší tyči se nezmýlil! Asistence: Jiří Michal.
     
    12:31
    Mezi dvěma hostujícími obránci si do střelecké pozice najížděl Adam Ryba. Domácí útočník zkusil vystřelit, jenže jeho pokus některý z vracejících se obránců srazil mimo nebezpečí.
     
    13:55
    Matouš Masopust neměl moc možností, komu přihrát puk v útočném pásmu Českobudějovických, a tak zvolil střelu. Jeho razantní pokus Zelenka svým betonem bez sebemenšího zaváhání vytěsnil do rohu ledové plochy.
     
    14:58
    David Kašpar odjíždí na střídačku svého týmu a za pukem ve středním pásmu se již nepožene. Litvínov se tak dostává do držení kotouč a určitě zkusí vymyslet nějakou útočnou akci.
     
    16:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do tříbrankového vedení. Tentokrát našel přesnou přihrávkou Prokop Limanovský ONDŘEJE SKUHROVCE, který si svou střelou zapisuje taktéž první branku v tomto klání. Asistence: Prokop Limanovský.
     
    17:42
    Českobudějovičtí hokejisté se pokoušejí odpovědět na čtvrtý litvínovský zásah a prozatím kombinují před Zelenkou. Uvidíme, kam to povede.
     
    18:30
    Kryštof Ryba si sjel pro kotouč od modré čáry hlouběji do pásma, aby mohl vypálit. Puk napálil z prvního dotyku, ale jeho pokus mezi tři tyče nemířil.
     
    19:02
    Od modré to opět zkusil Kryštof Ryba. Tentokrát by býval jeho pokus byl o něco přesnější, ale před brankou ho srazil mimo nebezpečí Jakub Kadár.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Do druhé třetiny jdou českobudějovičtí hokejisté s Jakubem Korytarem v brance.
     
    21:13
    Litvínovští se již radovali ze své páté trefy, nicméně ta nemůže být uznána, neboť došlo k posunutí Korytarovy branky ještě před tím, než kotouč zapadl za brankovou čáru.
     
    21:52
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Adámek – 2 min., hákování).
     
    22:20
    Skvěle ve vlastním oslabení zapracoval kapitán hostujícího celku Lukáš Stehlík. Nejprve sám vyvezl kotouč z obranné třetiny a následně ještě velmi dobře zdržoval rozehrávku Českobudějovických.
     
    23:52
    Hosté jsou kompletní, Martin Adámek se vrací do hry.
     
    24:24
    Lukáš Stehlík se možná až trochu nečekaně dostal k puku v útočném pásmu. Následně střílel z otočky, jeho střela ale neměla potřebnou razanci, a tak s ní neměl Korytar problém.
     
    25:46
    V souboji o puk u hrazení si počínal Matouš Masopust velmi dobře, díky čemuž se mu otevřela cesta k brance. Masopust zamířil k bližší tyči, bohužel pro něj ale rozvlnil jen boční síťku.
     
    26:58
    Zelenka nyní musel být pozorný. Jeden z pokusů od domácích hráčů šel nebezpečně na jeho lapačku, s níž však puk litvínovský brankář zastavil včas.
     
    27:32
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kašpar – 2 min., krosček).
     
    28:24
    Litvínov se sice prozatím držel v útočném pásmu, ale k žádnému ohrožení branky to nevedlo. David Skuhrovec střílel od modré čáry, ale puk srazil jen první clonící hráč.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Háva – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:10
    Ondřej Zelenka si připisuje další úspěšný zákrok. Při střele Matouše Haila vůbec nikdo nestál před hostující svatyní, a proto neměl Zelenka příliš práce. Poté se hra stěhuje na druhou stranu před Korytara.
     
    30:25
    Jiří Michal nejprve sám pálil do horního růžku, avšak mezi tři tyče se netrefil. Poté zkusil přihrát jednomu ze svých spoluhráčů před brankovištěm, jímž kotouč ale jen proklouzal.
     
    30:55
    Hosté jsou kompletní.
     
    31:42
    Puk se odrazil k Lukáši Stehlíkovi, který vybojoval vhazování pro svůj tým. Z forhendu napálil puk přímo doprostřed branky, kde už byl připravený Jakub Korytar.
     
    32:40
    V rohu kluziště se puk dostal na hůl Daniela Deje, jenž přihrával před Korytarovu svatyni. Českobudějovický brankář byl ale připravený a puk nenechal projít.
     
    33:08
    Mohlo to být o dva přesné zásahy! Přečíslení tři na jednoho, v němž dostal Tomáš Březina puk přímo před branku, gólem ale nekončí. Zelenka totiž proti Březinovu předvedl výborný zákrok a navíc puk dokázal udržet.
     
    34:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto hokejové tvrzení se opět potvrzuje. Kapitán Litvínova LUKÁŠ STEHLÍK se výbornou střelou zapisuje mezi přesné střelce tohoto utkání. Asistence: Daniel Dej, David Skuhrovec.
     
    35:35
    Ani jeden z týmů se nemůže usadit v útočném pásmu a vytvořit si nějaký souvislejší tlak.
     
    36:36
    Nezbývalo mnoho a Lukáš Stehlík mohl v rychlém sledu za sebou přidat druhou branku! Nyní dostal skvělý pas do jízdy a před Korytarem měl velmi mnoho prostoru. Z forhendu ale přestřelil.
     
    37:33
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dvořák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Litvínovští vedou o pět branek, což bude pro Motor velmi tvrdý oříšek. JIŘÍ HÁVA vymetl přesně horní růžek Korytarovy branky. Domácí brankář nastavoval svou lapačku do prázdna. Asistence: Marek Slavík, Lukáš Stehlík.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Šikovně se pokusil o teč před brankovištěm František Schwartz, který nasměroval puk do protipohybu Zelenky. Ten ale na poslední chvíli střelu vyrazil.
     
    41:40
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Slavík – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí proměňují přesilovou hru a ještě tak živí malou naději na nějaký bodový zisk. Sebastian Jasečko z prostoru mezi kruhy poslal přihrávku na levý kruh z pohledu brankáře, kde napřáhl DAVID KAŠPAR, který odrazil puk od horní tyčky až za brankovou čáru! Pohledná trefa. Asistence: Sebastian Jasečko, Dominik Brouček.
     
    43:38
    Prokop Limanovský mohl mít druhý přesný zásah z tohoto duelu. Jeden z jeho spoluhráčů mu i přes to, že upadl, naservíroval přihrávku k pravé tyči z pohledu Korytara. Limanovský si ale na českobudějovického brankáře nepřišel, Korytar podržel svůj tým.
     
    46:37
    Po vstřelené brance se toho na ledové ploše moc neděje. Motor se snaží být aktivní v útočném pásmu a nyní kombinuje před Ondřejem Zelenkou.
     
    47:20
    Po delší době se na druhou stranu vydali také Litvínovští, avšak o kotouč rychle přicházejí a opět je to domácí tým, který je v útočné třetině.
     
    49:48
    Daniel Dej ujel do přečíslení dva na jednoho. Před brankou zkusil přihrávat svému spoluhráči, ten se ale až k puku nedostal.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dub – 2 min., hákování).
     
    51:00
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Nikl – 2 min., hákování).
     
    52:10
    Poslední okamžiky tohoto utkání nenabízejí skoro žádné šance. Za malou chvíli ale začne přesilová hra domácích hráčů, která by měla trvat něco přes půl minuty.
     
    53:00
    Přesilová hra domácích hráčů je u konce, Ondřej Zelenka se ve své brance příliš nepředřel.
     
    53:34
    Kotouče se dotkla českobudějovická střídačka, a tak se bude vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    54:29
    Litvínov se držel v útočném pásmu, ale opět scházel jakýkoliv pokus o střelbu. Motor se alespoň na chvíli může osvobodit a případně vystřídat.
     
    55:28
    Jasečkovi ve střeleckém pokusu bránil jeden z obránců hostů. Českobudějovický bek se přesto prodral až ke střele, jež Zelenka vykopl betonem do rohu kluziště.
     
    56:08
    Motor nahazuje puk do útočné třetiny a pokusí se něco vymyslet.
     
    56:26
    Jako první byl u kotouče ale Tomáš Minárik, jenž s pukem na holi míří na druhou stranu. Troufám si říct, že žádného velkého překvapení se v tomto utkání již nedočkáme.
     
    56:46
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – trestné střílení, sekání).
     
    56:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trestný nájezd proměněn! LUKÁŠ STEHLÍK na nic nespěchal, v poklidu si dojel před branku a velmi svižnou střelou zamířil přesně mezi betony domácího brankáře.
     
    57:16
    Matouš Masopust nahazoval puk od hrazení. Zelenka vyráží za svou branku, kde svádí oba týmy souboj o kotouč.
     
    57:42
    Uvidíme přesilovou hru, Jakub Korytar míří na střídačku svého týmu, což značí výhodu pro Českobudějovické.
     
    57:58
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Limanovský – 2 min., sekání).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    David Kašpar měl dostatek prostoru na levém kruhu z pohledu brankáře. Napřáhl ke střele, kterou Zelenka bezvadně podržel v lapačce.
     
    58:58
    Po střele jednoho z domácích beků končí kotouč vysoko v ochranné síti, bude se vhazovat po levé ruce Zelenky.
     
    59:54
    S velkou pravděpodobností se již nic nestane a tento duel skončí ve středním pásmu. Litvínov si po zásluze odveze z jihu Čech všechny tři body.
     
    Konec zápasu. (20:03:09)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Masopust (Michal), 43. Kašpar (Jasečko, Brouček) – 2. Vopat (Adámek), 6. Slavík (Limanovský), 11. Limanovský (Skuhrovec), 17. Skuhrovec (Limanovský), 35. Stehlík (Dej, Skuhrovec), 39. Háva (Slavík, Stehlík), 57. Stehlík (TS)


    HC Motor České Budějovice: Kadlec (21.Korytar) – Jasečko, K. Ryba, Dvořák, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Anderle, A. Ryba, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Pouzar, Masopust.
    HC Litvínov: Zelenka (Čermák) – Minařák, Hocelík, Háva, Kroupa, Miškovič, Kadár – Leitner, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Zíka
    bahis siteleri