Sparta – Pardubice 6:4 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (po pr.)
Slavia – Kometa Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:6 (kon.) | Třinec – Zlín 4:6 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 10:4 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 15.03.2018, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají k rozhodnutí! Po rychlém brejku Hanáků se dostal na osu hřiště DOMINIK MAREK, který se bez rozpaků rozhodl ke střelbě. Jeho rána zápěstím se nakonec přeci jen stala vítěznou, puk totiž proletěl těsně nad ramenem bezmocného Judy. Asistence: Ludvík Rutar
     
    46:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Hanáci vytrvale svého soupeře presovali, z čehož nakonec vyplynula vydařená rána LUDVÍKA RUTARA, který si stačil najet do palebné pozice na mezikruží. Juda se dostal do brankářského postoje o chloupek později, než by bylo potřeba. Asistence: Rob Macuh, Radek Jelínek.
     
    27:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dočkává obratu! Do rozhozené obrany Olomouce se dostala útočná síla hostí, kteří ve svém vlastním oslabení dokázali vyplodit rychlou a přímočarou akci. Na jejím konci nakonec stál DAVID ČERMÁK, jehož střela po nahrávce zpoza branky zamířila přímo k tyči. Asistence: Joshua Waller.
     
    21:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Jihlava vtrhla do útočného pásma jako velká voda a již značně unavené Hanáky dokonale svou kombinaci vyvedla z bloku. Nahrávka Slabého tak SLAVOMÍRU KADLEČKOVI nabídla jen formalitu, Ovčaři se totiž nedokázal dostatečně rychle přesunout. Asistence: Jiří Slabý.
     
    16:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jsou znovu do vedení! Velice rychlá akce okamžitě po vhazování dokonale zmátla většinu přítomných, kteří nedokázali zareagovat na pohotovou ránu JOSEFA PODLAHY, jež zamířila přímo do levé šibenice. Juda už se za pukem jen ohlédl. Asistence: Filip Palička.
     
    07:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Olomouc nedokázala pokrýt rychlý brejk Jihlavských a jejich nápaditá nahrávka na spurtujícího MILANA STRNADA nakonec byla zřejmě v dané situaci klíčová. Ovčaři na puk ani přes velkou snahu a pohyb lapačkou nedosáhl. Asistence: Vladimír Srnský.
     
    02:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Avšak nakonec je vše jinak! Domácí dokázali po vhazování rozjet bleskový brejk, který rychlým blafákem do forhandu nakonec zakončil přesnou ranou PATRIK ŘÍČKA. Juda se zkoušel přesunout ještě z protipohybu pro puk, avšak nakonec jen marně. Asistence: Dominik Kuchař.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Říčka (Kuchař), 17. Podlaha (Palička), 46. Rutar (Macuh, Jelínek), 62. Marek (Rutar) – 8. Strnad (Srnský), 22. Kadleček (Slabý), 28. Čermák (Waller)


    HC Olomouc: Ovčaři (Matoušek) – Szturc, Rutar, Kuchař, Spálovský, Holiš, Smutný, Jelínek – Janků, Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Macuh, Marek, Tomaník, Kuba
    HC Dukla Jihlava: Juda – Pospíchal, Srnský, Krtek – Kadleček, Jindra, Heinrich, Mejzlík, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák

    Rozhodčí: Vrba – Holibka, Kučera
    bahis siteleri