Washington – NY Islanders 6:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (po pr.) | Colorado – Nashville 2:4 (kon.)
Calgary – San Jose 4:7 (kon.) | Anaheim – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Chicago 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Detroit Red Wings
Sobota 17.03.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:04 Ryan KESLER - 4:2
     
    45:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí trestají nepochopitelnou nedůslednost v defenzívě Red Wings. RYAN KESLER dostal přihrávku před branku od Cogliana, sám Kesler vystřelil a poté, co Howard tuto ránu pokryl betonem, tak si přijel mezi čtyřmi hráči v bílém pro dorážku a lehce přehodil beton Howarda! Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.
    36:42 Corey PERRY - 3:2
     
    36:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Honda Center bouří, domácí jdou potřetí v utkání do vedení! U mantinelu získal kotouč Rakell, nahodil jej před branku, kde operoval Getzlaf. Ten sice puk za Howarda nedostal, ale posunul jej do míst, kde stál COREY PERRY. Pro něho nebyl problém lehce zamést puk do prázdné branky! Asistence: Ryan Getzlaf a Rickard Rakell.
    27:10 Gustav NYQUIST - 2:2
     
    27:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno! Přesilovku sice Detroit nevyužil, ale chvíli poté neubránili domácí hráči GUSTAVA NYQUISTA, který si sjel z druhé vlny a přesně k tyči prostřelil Gibsona. Ten totiž na malou chvilku zvedl beton, a to stačilo. Asistence: Justin Abdelkader a Henrik Zetterberg.
    22:48 Derek GRANT - 2:1
     
    22:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale vytvořili chaos v okolí branky Howarda a když to Grantovi nevyšlo z pravého křídla, tak nakonec zakončoval z druhé strany a jeho bekhendová střela skončila těsně za brankovou čárou. Howard měl těžší pozici, v tom závaru přes něj ještě upadl vlastní spoluhráč Ericsson. Asistence: Jakob Silfverberg.
    17:14 Mike GREEN - 1:1
     
    17:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté zamotali Kačerům hlavy a Dylan Larkin nakonec akce servíroval přihrávku, ze které MIKE GREEN zakončoval do odkryté branky domácích! Asistence: Dylan Larkin a Danny DeKeyser.
    06:02 Nick RITCHIE - 1:0
     
    06:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Detroit trestuhodně chybuje v defenzívě, do prostoru před branku si z druhé vlny najel absolutně nikým nehlídaný NICK RITCHIE, který dostal zpoza branky luxusní nabídku. A nepohrdl! Ducks vedou po krásné kombinaci 1:0! Asistence: Ondřej Kaše a Adam Henrique.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 7. N. Ritchie (O. Kaše, Henrique), 23. D. Grant (Silfverberg), 37. Perry (Getzlaf, Rakell), 46. Kesler (Cogliano, Silfverberg) – 18. Green (D. Larkin, DeKeyser), 28. Nyquist (Abdelkader, Zetterberg)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Beauchemin, M. Pettersson – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Kelly, D. Grant, Chimera.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Ericsson, Daley, DeKeyser, Green, Kronwall (A), Jensen – Bertuzzi, Zetterberg (C), Nyquist – Mantha, D. Larkin, Helm – Abdelkader (A), Nielsen, Athanasiou – Svečnikov, Glendening, Witkowski.

    Rozhodčí: Hebert, Peel – Driscoll, Gibbons

    Diváci: 17243
    bahis siteleri