Havlíčkův Brod – Letňany 10:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:3 (2:1, 4:1, 4:1)
HC Letci Letňany
Sobota 17.03.2018, 11:30 • Zimní stadion Kotlina • Play-out extraligy st. dorostu • O udržení
Partner:
     
    55:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí završují na svém gólovém účtu desítku! Marek Kopic poslal přesný pas na MARKA TECLA. Domácí kapitán se prosmýkl po levé straně, až k Zeithamlovi a střelou mezi betony mu nedal šanci. Domácí dvacítka dala svůj pátý gól v zápase! Asistence: Marek Kopic, Richard Cachnín.
     
    51:30
    Letňany právě vstřelily branku!
    Na góly v oslabení máme srovnáno! Jan Slavík naservíroval puk na IVANA LYTVYNOVA, jenž z mezikruží nedal Královi šanci! Puk skončil v pravém horním rohu. Asistence: Jan Slavík.
     
    49:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři si připisují devátý dílek do své skládačky! Lukáš Pokorný našel JIŘÍHO HROMÁDKU, který se s ničím nerozpakoval a z levého kruhu poslal touš na branku Letců. Před Zeithamlem byl frmol, který nemohl zasáhnout! Asistence: Lukáš Pokorný, Matěj Krejčí.
     
    43:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí střelecky excelují, když přidávají další branku v rychlém sledu! Bruslaři využívají přečíslení dva na jednoho. Tomáš Kohout oslovil LUKÁŠE POKORNÉHO, který nadvakrát došťourat puk za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Kohout.
     
    42:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká strat do třetiny! Marek Kopic nahrál zpoza branky na MARKA TECLA. Domácí kapitán stál před brankou, kde se opřel do hracího předmětu z první! Asistence: Marek Kopic, Richard Cachnín.
     
    38:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Adam Štěpánek nahrál na okraj pravého kruhu TOMÁŠI SOUKUPOVI, který si zpracoval puk. Hostující útočník si vylepšil palebnou pozici, když si nabruslil mezi čárky, odkud vypálil do Králova protipohybu! Asistence: Adam Štěpánek, David Valdhans.
     
    35:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou za velkou bojovnost do drtivého vedení! Marek Kopic vybojoval puk u pravého hrazení, kde po několika tempech našel před brankou MARKA TECLA. Domácí kapitán hned z první prostřelil Zeithamla do levé šibenice! Tecl zaznamenal čistý hattrick! Asistence: Marek Kopic, Richard Cachnín.
     
    32:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou do čtyřbrankového trháku! Jakub Košťál se protáhl po pravé straně, až k Zeithamlovi na kterého vyzkoušel bekhendové zakončení. Puk se zpod jeho betonu došoural, až k brankové čáře, kam dojel MAREK TECL! Domácí kapitán dojel celou akci a volný puk došťouchl do branky! Asistence: Jakub Košťál.
     
    26:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mládežníci z Kotliny využívají tlak před Hamalčíkem! Richard Cachnín si sjel za branku, kde před první tyčí oslovil před brankou MARKA TECLA. Kapitán domácího celku se trefil hned z jedničky, a to do levého horního rohu! Asistence: Richard Cachnín.
     
    22:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se prosazují i v početní výhodě! Radim Pejchal nahrál na levý kruh ADAMU RYBÁČKOVI. Havlíčkobrodský hráč byl zcela osamocený a střelou ke vzdálenější tyči slaví gólovou radost! Asistence: Radim Pejchal, Michal Kerber.
     
    18:05
    Letňany právě vstřelily branku!
    Pražané skórují ve hře čtyři proti čtyřem! Lukáš Narovec oslovil mezi čárkami IVANA LYTVYNOVA, který otřel svoji střelu o jednoho z bránicích hráčů a Král byl tak bez šance! Asistence: Lukáš Narovec.
     
    06:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři jdou ve vlastním oslabení do dvoubrankového vedení! Matěj Krejčí poslal milimetrový pas na JIŘÍHO HROMÁDKU. Domácí šikula nikým neatakovaným jel na Hamalčíka, kterého střelou nad lapačku prostřelil! Asistence: Matěj Krejčí, Viktor Horák.
     
    01:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Michal Kerber střílel od modré a puk tečoval PAVEL VAŇOUS! Gólman Letců byl bez šance, když touš zapadla k pravé tyči! Asistence: Michal Kerber, Jakub Košťál.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 2. Vaňous (Kerber, Košťál), 7. Hromádka (Krejčí, Horák), 23. Rybáček (R. Pejchal, Kerber), 27. Tecl (Cachnín), 33. Tecl (Košťál), 36. Tecl (Kopic, Cachnín), 43. Tecl (Kopic, Cachnín), 44. Pokorný (Kohout), 50. Hromádka (Pokorný, Krejčí), 56. Tecl (Kopic, Cachnín) – 19. Lytvynov (Narovec), 39. Soukup (Štěpánek, Valdhans), 52. Lytvynov (Slavík)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Arbelovský) – D. Vacík, Dudycha, R. Pejchal (A), Horák, Kerber, Krejčí – Kopic, Cachnín (A), Tecl (C) – Hromádka, Kohout, Pokorný – Košťál, Vaňous, Rybáček
    HC Letci Letňany: Hamalčík (30. Zeithaml) – Štěpánek, Zedek, Pelant, Klatt, Lytvynov (A) – Narovec, Kyclt, Valdhans, Janča, Soukup (C), Kalina, Bespalchenko, Srbek, Slavík, K. Pejchal, Škutina

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Marek Čelechovský, Tomáš Krejčí

    Diváci: 59
    bahis siteleri