Česko – Norsko 9:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:3 (kon.)
konec
Česko
9:0 (5:0, 1:0, 3:0)
Norsko
Středa 02.05.2018, 13:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen, Švýcarsko • MS juniorek
     
    První vystoupení české reprezentace juniorek a Norek na letošním světovém šampionátu máme za sebou. Češky zvítězily přesvědčivě 9:0, když základ tomuto vítězství daly už v první třetině, kterou ovládly 5:0, když dvě branky vstřelily už v první minutě. Ve druhé třetině přišlo navýšení díky využité přesilové hře a ve třetí přidal český výběr další tři branky. Norky si vypracovaly dvě zajímavé šance, ale to je vše.

    Další zápas čeká Češky zítra, kdy se utkají s Německem.

    Pro tuto chvíli je to ode mě vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (14:43:02)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Zápas se blíží ke svému konci. Ještě jednu střelu vyslala Ripelová, ale branku hodně minula.
     
    58:33
    Faltusová mohla zkompletovat hattrick! Dostala se k bekhendovému zakončení z hranice malého brankoviště, ale Mejboová si připisuje úspěšný zákrok.
     
    57:58
    Norky jsou opět na útočné polovině, ale zatím jim čestný úspěch není přán. Český výběr výborně brání.
     
    56:58
    Lucie Řezáčová se snažila ohrozit branku Norek střelkou z otočky. Její pokus ale nebyl přesný a skončil až za zadním mantinelem.
     
    54:55
    Žádná mezera se nenašla a Norky se tak mohou pokusit o útok. Nakonec z poloviny hřiště pálila Marie Wolfová, ale Lišková vyráží do bezpečí. Česká gólmanka si po dlouhé době sáhla na balonek.
     
    53:47
    Češky ale už opět drží balonek. Tentokrát za svoji brankou a čekají, až se v obranném postavení Norek objeví nějaká mezera.
     
    52:58
    Norky jsou nyní nastěhovány na útočné polovině a bojují v rohu hřiště. Snaží se docílit alespoň čestného úspěchu.
     
    51:58
    Faltusová vybojovala střeleckou pozici pro jednu ze svých spoluhráček. Jenže následný pokus končí na bránící Norce.
     
    51:18
    Teď to Češky s napadáním přehnaly a provinily se útočným faulem.
     
    49:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu hattrick! Michaela Kubečková našla na pravé straně rozběhnutou BARBORU HUSKOVOU. Ta se ze strany řítila sama na norskou branku. Husková trefila vzdálenější tyč, od té se odrazila do zad norské gólmanky a od ní za brankovou čáru.
    Asistence: Michaela Kubečková.
     
    49:02
    Češky ani při tak vysokém vedení nepolevují v aktivní hře a napadají dokonce ve dvou za brankou Norek. To nese své ovoce a další vybojovaný míček pro české barvy.
     
    48:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce české reprezentace. Po levém mantinelu našla jedna z obránkyň rozběhnutou Barboru Huskovou. Ta bekhendem přiklepla míček na střed ELIŠCE PLANKOVÉ, které střelou z první nedala Mejboové vůbec žádnou šanci.
    Asistence: Barbora Husková.
     
    47:20
    Husková útočila na hattrick. Napolovině hřiště přebrala míček a šla do své oblíbené střely z otočky. Branku však o kousek minula.
     
    46:52
    Faltusová je dnes hodně aktivní. Dobrým napadáním vybojovala balonek u levého mantinelu a rozehrála další útočnou akci svého celku. Gólem však nekončí.
     
    45:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu třetí dvougólovou střelkyni. Přihrávku z rohu hřiště zpracovala na středu BARBORA HUSKOVÁ a střelou z otočky zamířila přesně pod horní tyčku.
    Asistence: Eliška Planková.
     
    44:40
    Norky zahrávaly volný úder ze zajímavé pozice, ale českou zeď prostřelit nedokázaly.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 1. Cholinská (Řezáčová), 1. Faltusová (Želízková), 9. Faltusová (Sedláčková), 13. Oyviková (vla.), 19. Husková, 36. Cholinská (Jurečková), 46. Husková (Planková), 49. Planková (Husková), 50. Husková (Kubečková)


    Česko: Lišková (Klečková) – Novotná, Beránková, Šebestová, Jurečková, Svačinová, Malecká, Kolářová – Pekárková, Cholinská, Řezáčová – Želízková, Faltusová, Sedláčková – Kubečková, Husková, Planková – Vrlíková, Otcovská.
    Norsko: Mejboová (Johnsrudová) – Craigová, Wolfová, Oyviková, Dagestadová, Walterová, Unhammerová – Ingebrigtsliová, Kristiansenová, Norheimová – Ripelová, S. D. Andreassenová, Sorensenová – Thorsenová, Sundnesová, Hermansenová – Hansenová, Kristoffersenová, I. G. Andreassenová.

    Rozhodčí: Järvi, Kirsilä

    Diváci: 334
    bahis siteleri