Česko – Norsko 9:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:3 (kon.)
konec
Česko
9:0 (5:0, 1:0, 3:0)
Norsko
Středa 02.05.2018, 13:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen, Švýcarsko • MS juniorek
     
    58:33
    Faltusová mohla zkompletovat hattrick! Dostala se k bekhendovému zakončení z hranice malého brankoviště, ale Mejboová si připisuje úspěšný zákrok.
     
    49:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu hattrick! Michaela Kubečková našla na pravé straně rozběhnutou BARBORU HUSKOVOU. Ta se ze strany řítila sama na norskou branku. Husková trefila vzdálenější tyč, od té se odrazila do zad norské gólmanky a od ní za brankovou čáru.
    Asistence: Michaela Kubečková.
     
    48:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce české reprezentace. Po levém mantinelu našla jedna z obránkyň rozběhnutou Barboru Huskovou. Ta bekhendem přiklepla míček na střed ELIŠCE PLANKOVÉ, které střelou z první nedala Mejboové vůbec žádnou šanci.
    Asistence: Barbora Husková.
     
    45:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu třetí dvougólovou střelkyni. Přihrávku z rohu hřiště zpracovala na středu BARBORA HUSKOVÁ a střelou z otočky zamířila přesně pod horní tyčku.
    Asistence: Eliška Planková.
     
    38:14
    Norky mohly zaznamenat první úspěch. Z pravé strany byla nalezena téměř před prázdnou brankou Hansenová, jenže ta míček vůbec netrefila.
     
    35:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu využitou přesilovou hru. Eliška Jurečková střílela z poloviny hřiště, ale její pokus se otřel o jednu z bránících hráček. Balonek se tak dostal k LUCII CHOLINSKÉ, která skákající míček trefila a poslala ho pod tělem Mejboové až do branky.
    Asistence: Eliška Jurečková.
     
    33:47
    Vyloučení v týmu Norsko (Craigová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    32:29
    Po delší době šance ke skórování. Eliška Planková byla perfektně nalezena před brankou Norek. Zakončovala bez přípravy, ale zamířila pouze do připravené Mejboové.
     
    18:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a máme tu bůra. BARBORA HUSKOVÁ nejprve zblokovala střelu z volného úderu, následně si sama míček vybojovala a nastartovala své rychlé nohy. Svůj téměř samostatný únik zakončuje přesnou střelou na zadní tyč.
    Bez asistence.
     
    16:02
    Kubečková mohla zvýšit už na 5:0. Ta byla dobře postavená na hranici malého brankoviště, ale svým bekhendovým pokusem nechala pouze vyniknout Mejboovou.
     
    12:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastný gól Češek. Řezáčová vybojovala na středu balonek a následně jedna z jejích soupeřek vypálila. Zblokovaná střela skončila na zadním mantinelu, odkud ho odehrála TIRIL BRAATHEN OYVIKOVÁ a ten se dostal pod jejich gólmanku až za brankovou čáru.
    Bez asistence.
     
    10:29
    Lenka Faltusová mohla zkompletovat hattrick už v první třetině. Dostala míček do velkého brankoviště, položila si norskou gólmanku, ale nakonec se jí ji překonat nepodařilo.
     
    08:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky zaváhání Norek trestají třetí brankou. Rozehrávku od levého mantinelu si vzala na starost Barbora Sedláčková, která našla nikým nehlídanou LENKU FALTUSOVOU. Ta se do balonku opřela z první a poslala ho nekompromisně pod horní tyč.
    Asistence: Barbora Sedláčková.
     
    07:17
    Norheimová mohla snížit! Nejprve střílela z ideální pozice z hranice velkého brankoviště. Tuto střelu Lišková vyrazila. Poté se dostala ještě k jedné střele v podstatě do prázdné branky, ale trefila pouze tyč.
     
    00:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0. Po dalším důrazném vybojování balonku se dostal balonek na středu hřiště na LENKU FALTUSOVOU, která se trefila neomylně k tyči!
    Asistence: Lucie Želízková.
     
    00:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup jako hrom! Hned po úvodní buly se dostaly Češky do útoku. Míček na pravé straně vybojovala Lucie Řezáčová, která ho poslala před branku na LUCII CHOLINSKOU a ta neměla problém poslat míček do prázdné branky.
    Asistence: Lucie Řezáčová.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 1. Cholinská (Řezáčová), 1. Faltusová (Želízková), 9. Faltusová (Sedláčková), 13. Oyviková (vla.), 19. Husková, 36. Cholinská (Jurečková), 46. Husková (Planková), 49. Planková (Husková), 50. Husková (Kubečková)


    Česko: Lišková (Klečková) – Novotná, Beránková, Šebestová, Jurečková, Svačinová, Malecká, Kolářová – Pekárková, Cholinská, Řezáčová – Želízková, Faltusová, Sedláčková – Kubečková, Husková, Planková – Vrlíková, Otcovská.
    Norsko: Mejboová (Johnsrudová) – Craigová, Wolfová, Oyviková, Dagestadová, Walterová, Unhammerová – Ingebrigtsliová, Kristiansenová, Norheimová – Ripelová, S. D. Andreassenová, Sorensenová – Thorsenová, Sundnesová, Hermansenová – Hansenová, Kristoffersenová, I. G. Andreassenová.

    Rozhodčí: Järvi, Kirsilä

    Diváci: 334
    bahis siteleri