Slavia – Jablonec 3:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:1 (2:1)
FK Jablonec
Středa 09.05.2018, 20:15 • Adidas Arena, Mladá Boleslav • MOL Cup • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Hezký středeční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní kopané! Do konce ligových soutěží už zbývá pouze pár posledních kol a jak se tak sezona chýlí ke konci, přichází na řadu také finálové zápasy pohárů. V tom českém se proti sobě postaví dva prvoligové celky, konkrétně to bude SK Slavia Praha a FK Jablonec. V mladoboleslavské Adidas Areně je úvodní výkop naplánován na 20:15.
     
    SK Slavia Praha

    Slavia vstupovala do letošního ročníku HET ligy v roli úřadujícího šampióna a ani jí se nevyhnula menší mistrovská kocovina. Ta se nejvíce projevila v bojích na evropské scéně, když v kvalifikaci Ligy mistrů nepodávali sešívaní takové výkony, jaké by se od nejlepšího českého týmu očekávaly. Nakonec z toho byla pouze účast v Evropské lize a ani tam Pražanům pšenka příliš nekvetla, neboť v klíčovém zápase skupiny A prohráli s Astanou a na vyřazovací boje si mohli nechat zajít chuť. To a ne příliš přesvědčivý herní projev v domácí soutěži nakonec zlomilo vaz tehdejšímu trenérovi Šilhavému, na jehož místo se v zimní přestávce z Liberce přesunul Jindřich Trpišovský, který mužstvo na jaře dokázal pozvednout a alespoň trochu vylepšit dojem aktuálního ročníku.

    V poháru se ale Vršovickým poměrně dařilo. Přestože los byl pro Slavii poměrně těžký, dokázala si s ním poradit. Jakožto účastník české nejvyšší soutěže byl celek z hlavního města předsazen až do třetího kola, ve kterém narazil na Třinec. Se Slezany sice měl sice problémy, ale po kanonádě ve druhém poločase z toho nakonec byl poměrně snadný postup. V osmifinále na sešívané čekala Jihlava. Ta se také dostala jako první do vedení, jenže sešívaní stejně jako v předchozím kole dokázala duel otočit a dokráčet si pro postup. Čtvrtfinále i semifinále odehrála parta okolo kapitána Škody v Edenu a poté, co vynulovala Liberec, respektive Mladou Boleslav, si vybojovala účast ve finále MOL Cupu.
     
    FK Jablonec

    To Jablonec se na rozdíl od svého soupeře do předkol evropských pohárů neprobojoval, a tak se mohl soustředit na výkony v domácí soutěži. Vstup do podzimní části HET ligy ale měli Severočeši mizerný. Z úvodních šesti kol totiž vyhráli pouze jednou a to je na tak ambiciózní celek opravdu málo. Poté se sice dokázala malinko zvednout, avšak na lepší než sedmé místo to v polovině sezony nestačilo. V zimě klub angažoval na post hlavního trenéra Petra Radu, jenž se do známého prostředí vrátil po dlouhých deseti letech. Vedení dalo zkušenému kouči jasné úkoly: posunout se v tabulce výš a vyhrát pohár. První bod se mu zatím daří plnit na výbornou, neboť na jaře má Jablonec nejlepší formu a momentálně mu patří čtvrtá příčka.

    Ke splnění druhého cíle už chybí tomuto celku jen jeden poslední krůček, jenže ten, jak je dobře známo, bývá nejtěžší. Na rozdíl od Slavie museli Severočeši odehrát v poháru o jeden zápas navíc, jelikož byli nalosováni už do druhého kola. V něm si ale v pohodě poradili se Mšenem a mohli slavit postup. Dále na ně čekal druholigový Žižkov, avšak ani ten nepředstavoval žádnou velkou překážku. V osmifinále už ale musela družina okolo tehdejšího kouče Kluckého, jenž momentálně působí v roli asistenta, ukázat svou sílu. Nakonec však přestřelku s Olomoucí zvládli a vyhráli 4:3. Poté si Jablonec poradil také se Slováckem a v semifinále tím nejtěsnějším rozdílem přemohl Zlín, čímž si zajistil místenku ve finálovém duelu proti Slavii.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Kolář – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal (C) – Tecl
    Náhradníci: Kovář – Danny, Kúdela, Škoda, Hromada, Necid, Pokorný

    FK Jablonec: Hrubý – Holeš, Pernica, Lischka, Zelený – Považanec, Hübschman (C), Trávník – Masopust, Doležal, Hanousek
    Náhradníci: Hanuš – Piroch, Diviš, Breda, Chramosta, Janković, Jovović

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Dušan Pospíšil, Zdeněk Dobrovolný.
     
    Ještě jednou Vás všechny vítám v mladoboleslavské Adidas Areně u finálového zápasu MOL Cupu! Již dvacet minut před úvodním hvizdem panuje na stadionu velmi dobrá atmosféra, tak doufejme, že to takto vydrží po celou dobu zápasu.
    Finále MOL Cupu za pár okamžiků začne

     
    Hlavní sudí Miroslav Zelinka právě přivádí aktéry dnešního duelu na hrací plochu, za malý okamžik to vypukne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zazněl první hvizd, zápas může začít! Úvodního výkopu se ujali hráči Slavie, kteří dnes nastupují v tradičních červeno-bílých dresech. Jejich soupeř naopak zvolil zelenou sadu.
     
    2
    První akci dnešního mače započal dlouhým nákopem Ngadeu. Balon mířil na Tecla, avšak se v souboji s Pernicou neprosadil.
     
    3
    Doležal si obehrál Ngadea a postupoval dál. Stoper pražského celku ale útočníka Jablonce stáhl k zemi a bude z toho první standardní situace zápasu.
     
    4
    Trávník posílal centr na zadní tyč, kam si sbíhal Holeš. Ten byl však dobře pokryt Jugasem a k hlavičce se nedostal.
     
    5
    Obrana Slavie nyní výborně vytlačila svého soupeře z vlastní poloviny a Hübschmanovi nakonec nezbylo nic jiného, než do kombinace zapojit brankáře Hrubého.
     
    6
    Dobrý pas za obranu dostal Masopust, jenže ten si příliš předkopl míč a Bořil jej poté v pohodě pokryl tělem. Kolář bude vykopávat od své brány.
     
    7
    Zmrhal nacentroval do vápna z levé strany a jeho nabídku odvrátil Pernica jen k Součkovi. Ten se napřahoval ke střele z první, avšak Hübschman mu balon na poslední chvíli ukopl.
     
    8
    Bořil byl atakován Masopustem, a proto zkusil vyslat dlouhým nákopem do akce Tecla. Pas obránce sešívaných byl ale příliš dlouhý a nakonec skončil v rukavicích gólmana Hrubého.
     
    9
    Doležal prodloužil nadýchanou Pernicovu přihrávku za sebe na Hanouska, jenže ten byl dobře pohlídán Jugasem a ke střele se neprobojoval.
     
    10
    Pražané teď tlačili na obranu svého soupeře, ale díky jejich nepřesnosti mohl kapitán Jablonce Hübschmann odkopnout míč do bezpečí.
     
    11
    Slavie zahrával volný přímý kop a po Stochově centru se ke střele málem dostal Tecl. Tomu však nějaký ten krůček scházel a Hrubý mohl zůstat v klidu.
     
    12
    První velká šance zápasu! Po chybě obrany Slavie se sám před Kolářem zjevil Masopust, který ale v obrovské šanci neprocedil míč mezi nohama brankáře pražského celku.
    12. Masopust ve stoprocentní šanci nepřekonal Koláře
     
    13
    Hra je nyní přerušena, neboť z jabloneckého kotle přilétla na hrací plochu světlice. Tohle k fotbalu opravdu nepatří.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nepsané pravidlo nedáš-dostaneš se opět potvrdilo! Zatímco Jablonec nevyužil velkou šanci, Slavie se z první vážnější možnosti dostává do vedení. Centr Zmrhala z levé strany propadl na zadní tyč, kde balon za záda bezmocného Hrubého uklidil STANISLAV TECL.
    14. TECL - 1:0
     
    16
    S okamžitou odpovědí chtěl přispěchat Masopust. Ten se sice přes Bořila nedostal, avšak vybojoval pro svůj tým alespoň rohový kop.
     
    17
    Ten si vzal na starosti Trávník, jehož centr vracel před bránu Pernica. Poté se však nikdo v zeleném do zakončení nedostal, jelikož pro míč si došel Kolář.
     
    18
    Hušbauer na levé straně vybojoval balon a poté si jej navedl na střelu. Ta byla však zblokována obranou Jablonce, která následně míč uklidila do bezpečí.
     
    19
    První roh měla k dispozici také Slavie. Stochova nabídka propadla až na zadní tyč, kde na balon jen těsně nedosáhl Jugas.
     
    20
    Pražané se po vstřelené brance malinko osmělili a nyní jsou to právě oni, kteří diktují tempo hry. Důkazem budiž rána Hušbauera, která skončila těsně vedle jablonecké svatyně.
     
    21
    Stoch byl ve středu hřiště stažen k zemi Trávníkem a sudí Zelinka okamžitě píská. Bude z toho standardní situace pro Slavii.
     
    22
    Ta se však celku z Vršovic příliš nepovedla, neboť na centr Stocha nedosáhl nikdo v červeno-bílém dresu.
     
    23
    Severočeši se momentálně hodně trápí v kombinaci a téměř se nedostávají na útočnou polovinu. Inkasovaná branka s nimi nejspíše hodně zamávala.
     
    24
    Za obranu si nabíhal Martin Doležal a Trávník mu posílal kolmou přihrávku, avšak tu v pohodě vystihl dobře postavený Jugas.
     
    25
    Zmrhal prodloužil Jugasův dlouhý nákop za sebe, avšak balon se dostal pouze k Pernicovi, jenž uklidnil hru zpětnou nahrávkou na Hrubého.
     
    26
    Sýkora nacentroval do vápna z levé strany a míč proskotačil až k Frydrychovi, jehož pumelici z první zblokoval Hanousek mimo bránu Jablonce.
     
    27
    Zmrhalova nabídka byla zblokována jedním z obránců Jablonce, bude z toho další rohový kop pro Slavii.
     
    28
    Stoch kroutil míč na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Ngadeu. Ten si však v souboji s Pernicou pomohl faulem, a případný gól by tak nemohl platit.
     
    29
    Masopust si v osobním souboji odstavil Bořila a už už se hnal do šance. Tu však zmařil hvizd rozhodčího, podle kterého si jablonecký fotbalista počínal nedovoleně.
     
    30
    Zmrhal dostal dobrou přihrávku do běhu a řítil se do zajímavé šance, kterou mu ale na poslední chvíli zmařil výborným skluzem Luděk Pernica.
     
    31
    Tecl si seběhl pro pas Sýkory až k postranní čáře, kde se sice zbavil Holého, avšak míč na hrací ploše už zastihnout nedokázal.
     
    32
    Do další dobré akce se dral Zmrhal, jenže Pernica byl opět včas na svém místě a znovu zachránil svůj tým od pohromy.
     
    33
    Severočeši se po dlouhé době vydali do útoku a poté, co byl zblokován Hanouskův centr, budou rozehrávat od rohového praporku.
     
    34
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Z rohu se sice Jablonec neprosadil, ale z následné standardní situace už ano! Trávníkův centr našel na zadní tyči volného LUĎKA PERNICU, jenž poslal hlavou míč za záda bezmocného Koláře.
    34. PERNICA - 1:1
     
    36
    S další akcí Radovy družiny přispěchal Masopust, který si ale příliš předkopl balon a Bořil mu jej dokázal odebrat.
     
    37
    Zmrhal si zpracoval balon a poté jej poslal do šestnáctky Severočechů. Tam se do něj vší silou opřel Sýkora a nebýt bloku Lischky, Hrubý by měl plné ruce práce.
     
    38
    Zmrhal je dnes zatím velmi aktivní a pořádně zatápí obraně Jablonce. Nyní se dostal s míčem u nohy za Lischku a poté pořádně vyprášil rukavice Hrubého.
    38. Střela Zmrhala
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak celek z hlavního města si bere ztracené vedení rychle zpět! Po rohovém kopu, který si vzal na starosti Stoch, se k balonu probojoval STANISLAV TECL, jenž z blízkosti překonal gólmana Jablonce.
    39. TECL - 2:1
     
    41
    Doležal sklepl Pernicovu nabídku pod sebe, ale na hranici vápna se nacházel pouze Hušbauer, jenž se s balonem v klidu otočil a poté jej vyvezl na útočnou polovinu.
     
    42
    Trávník poslal dobrou přihrávku na Masopusta, jenže ten neměl proti dvěma hráčům Slavie šanci na úspěch.
     
    43
    Masopust se navíc v souboji s Jugasem zranil a vypadá to, že se jedná o nějaký vážnější problém. Uvidíme, zda bude trenér Rada nucen střídat.
     
    44
    Stoch si všiml ve středu volného Hušbauera a hned mu také adresoval svůj pas. Středopolař Slavie ale na míč nedosáhl, a hrát tak může Trávník.
     
    45
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Masopust, přichází Jovović.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena jedna minuta.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka je za námi a hráči odcházejí do kabin za stavu 2:1 pro Slavii. Ta byla v úvodu zápasu malinko pasivnější, avšak poté, co úvodní branku finále vstřelil Tecl, přebrali sešívaní iniciativu hry. Jablonci se poté příliš nedařilo, ale nakonec dokázal vytěžit z minima maximum. Po volném přímém kopu se totiž hlavou prosadil dnes velmi dobře hrající Pernica. Nerozhodný stav ale vydržel pouze pět minut, jelikož Pražanům opět vrátil jednogólový náskok Tecl.
    Po prvním poločase vede Slavia nad Jabloncem o jednu branku

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů nesáhl během přestávky ke změnám v sestavě. Uvidíme, zda se Jablonec dokáže vzpamatovat a s tímto duelem ještě něco udělat.
    Povedené choreo fanoušků Slavie

     
    47
    Trávník si sbíhal pro pas Lischky, jenže Hušbauer jej v dokázal přetlačit v osobním souboji, a míč tak mají nyní na kopačkách hráči Slavie.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Frydrych (SK Slavia Praha).
     
    49
    Lischka nyní pořádně zabrnkal na nervy jabloneckých příznivců, když málem namazal Teclovi. Chybu svého spoluhráče ale nakonec dokázal uhasit Pernica.
     
    50
    Sešívaní měli k dispozici volný přímý kop, po němž se k hlavičce dostal Ngadeu, jenž si však v souboji s Pernicou pomohl loktem a byl mu odpískán faul.
     
    51
    Holeš poslal do vápna dobrý centr, ale Hanousek na něj jen těsně nedosáhl, a z této zajímavě vypadající akce nic nevzniklo.
     
    52
    Považanec si teď tělem odstavil Hušbauera, ale sudí Zelinka byl toho názoru, že se jednalo o nedovolený zákrok, což se vůbec nelíbí příznivcům Jablonce.
     
    53
    Zmrhalův centr z levé strany byl zblokován obranou Severočechů na roh. Tlak Slavie v posledních minutách graduje.
     
    54
    Stoch posílal centr na zadní tyč, ale do svého pasu dal příliš velkou razanci a balon přeletěl všechny hráče nacházející se ve vápně.
     
    55
    Slovenský fotbalista ve službách Slavie zahrával i další roh, jenže tentokrát balon pro změnu odkopl na přední tyči stojící Holeš.
     
    56
    Hanousek dostal dobrý pas na levou stranu a už už se chystal k centru, jenže jeho nápřah na poslední chvíli přerušil odpískaný ofsajd.
     
    57
    Jovović dobře nabízel balon do šestnáctky, kam si nabíhal Doležal. Ten se ale k míči nedostal, neboť Ngadeu předvedl skvělý obranný zákrok.
     
    58
    Hübschmann chtěl přenést hru na levou stranu na Hanouska, jenže přihrávka mu vůbec nesedla a míč doputoval až za postranní čáru.
     
    59
    Považanec nyní vyslal do zajímavé akce Jovoviće, jenž si poradil s obránce a poté prověřil Koláře. Brankář Slavie byl ale na svém místě a míč v pohodě lapil.
     
    60
    Zelený se dostal pod tlak napadajícího Tecla a nakonec mu nezbylo nic jiného, než odkopnout míč co nejdále od jablonecké brány.
     
    61
    Stoch přenesl hru na Zmrhala, jenž byl na levé straně úplně volný. Slavistický kapitán pro dnešní zápas si však neporadil se zpracováním a následně byl vytlačen Pernicou.
     
    62
    Fantastický Hrubý! Zmrhalův centr se po několika odrazech dostal k Součkovi, proti jehož střele z hranice penaltového puntíku předvedl jablonecký brankář výtečný zákrok.
    62. Skvělý zákrok Hrubého
     
    63
    Jovović pláchl obraně Slavie a ve vápně jednoznačně faulován, avšak sudí Zelinka zůstává v klidu.
     
    64
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Hanousek, přichází Diviš.
     
    65
    Frydrych chtěl vyslat do útoku Tecla, jenže toho dokázal předskočit Lischka, jenž pro jistotu poslal balon za postranní čáru.
     
    66
    Jovović nabral rychlost na pravé straně, ale místo toho, aby si píchl míč okolo Stocha, otočil hru zpět na Považance.
     
    67
    Hübschmann si všiml na levé straně volného Diviše, ale hru na něj přenést nedokázal, jelikož pas kapitána Jablonce vystihl Hušbauer.
     
    68
    Slavie měla k dispozici standardní situaci. Hušbauer nabízel míč na zadní tyč, kde se nacházel Ngadeu. Stoper Slavie byl však pokryt Pernicou a nedokázal zakončit.
     
    69
    Sýkora sklepl míč pod sebe na Součka, jehož tvrdou pumelici zpoza pokutového území ale zblokovala obrana zelených.
     
    70
    Sešívaní se z ničeho nic ocitli v situaci tří proti dvěma, ale kvůli ofsjdu, ve kterém se nacházel Tecl, nemohla jejich akce pokračovat.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Ngadeu (SK Slavia Praha).
     
    72
    Hra je nyní přerušena, neboť v kotli Slavie se fanoušci opět začali bavit používáním pyrotechniky.
     
    74
    Stále se ještě nehraje a na hrací ploše se objevili také policejní jednotky, které musí celou situaci jistit.
     
    75
    Hráči už by chtěli pokračovat, jenže sudí Zelinka stále není spokojen s podmínkami, které panují v ochozech Adidas Areny.
     
    76
    Oba tábory fanoušky sice skvěle podporují své oblíbence, avšak toto k fotbalu opravdu nepatří.
     
    77
    Hra už plyne dál a momentálně jsou u balonu hráči Jablonce, kteří se snaží něco vymyslet směrem dopředu.
     
    78
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Hübschmann, přichází Chramosta.
     
    79
    Severočeši měli k dispozici rohový kop. Jovovićovo zakončení hlavou ještě tečoval jeden z bránících hráčů a bude z toho roh.
     
    80
    A málem bylo vyrovnáno! Na nabídku Trávníka si na přední tyči naskočil Zelený, jenž ale těsně minul levou tyč Kolářovy svatyně.
    80. Jablonec byl blízko vyrovnávacímu gólu
     
    81
    Zmrhal vybojoval na levé straně balon a poté jej chtěl předložit Teclovi, ale ten byl dobře pokryt Pernicou. Rohový kop si vyzkouší také sešívaní.
     
    81
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tecl, přichází Škoda.
     
    82
    Stoch opět hledal na zadní tyči číhajícího Frydrycha, ale ani tentokrát nemusel gólman Hrubý proti jeho hlavičce zasahovat.
     
    83
    Doležal se nyní málem dostal do zajímavé šance, jenže Kolář celou situaci přečetl a pro balon si došel.
     
    84
    Chramosta byl těsně před vápnem stažen k zemi a hráči Jablonce se dožadovali odpískání faulu, avšak ani v tomto případě sudí Zelinka nepíská.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 4625 diváků
     
    85
    Považanec byl zhruba třicet metrů od šestnáctky Slavie stažen Součkem k zemi a svěřenci trenéra Rady budou zahrávat volný přímý kop.
     
    86
    Z toho ale vůbec nic nevzniklo, neboť Jovovićova střela byla hodně slabá a balon se sova došoural do zámezí.
     
    87
    Na hrací ploše se nyní malinko přiostřilo a tuto pasáž nakonec ukončil hvizd sudího, jenž píská faul jabloneckému Trávníkovi.
     
    88
    Na hrací ploše zůstal chvíli ležet Frydrych, který ale po krátkém ošetření míří za postranní čáru a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    89
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po velké chybě brankáře Hrubého je zřejmě rozhodnuto! Jabloneckému gólmanovi vypadl míč z náruče a dostal se přímo přímo do běhu MIROSLAVA STOCHA, jenž už jej pouze uklidil do prázdné brány.
    89. STOCH - 3:1
     
    90
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stoch, přichází Danny.
     
    90+1
    Druhý poločas bude kvůli výtržnostem fanoušků nastaven o osm minut.
     
    90+2
    Danny si navedl balon na střed a poté, co se kličkou zbavil Považance, roztáhl hru doleva na volného Zmrhala.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Bořil (SK Slavia Praha).
     
    90+3
    Jovović napřáhl ke střele z hranice vápna, ale jeho přízemní pokus neměl gólové parametry a Kolář nemusel zasahovat.
     
    90+4
    Hráči Slavie už se stáhli na vlastní polovinu a už pouze brání svůj náskok. Jablonec naopak musí útočit, jenže Severočeši se zatím k nějakému tlaku nedostali.
     
    90+5
    Škoda si zkušeně pokryl balon a následně byl faulován Pernicou. Sešívaní už s rozehrávkou nikam spěchat nebudou.
     
    90+6
    Pražané mohli přidat ještě jednu branku! Po centru Zmrhala se zjevil před Hrubým zcela volný Hušbauer, jenže se svou šancí naložil bídně a bránu nakonec vůbec netrefil.
    90+6. Hušbauer netrefil míč dobře a minul jabloneckou bránu
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Sýkora (SK Slavia Praha).
    Žlutou kartu dostává Jovović (FK Jablonec).
     
    90+8
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Frydrych, přichází Kúdela.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a ze zisku trofeje se nakonec radují hráči Slavie! Ti si výhru v dnešním duelu zasloužili, neboť byli po většinu času aktivnější a na svého soupeře byli výborně připraveni. Jednobrankový náskok z první půle dokázali sešívaní ještě navýšit, v 89. minutě pečetil vítězství slovenský fotbalista Stoch.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:4.
    Pohár za vítězství v MOL Cupu putuje do rukou fotbalistů Slavie

     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenu. (22:16:03)

    Jáchym Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 14. Tecl, 39. Tecl, 89. Stoch – 34. Pernica

    Karty:   48. Frydrych (SLA), 71. Ngadeu (SLA), 90+2. Bořil (SLA), 90+7. Sýkora (SLA) – 90+7. Jovović (JAB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:4.
    SK Slavia Praha: Kolář – Frydrych (90+8. Kúdela), Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch (90. Danny), Hušbauer, Sýkora, Zmrhal (C) – Tecl (81. Škoda)
    Náhradníci: Kovář – Danny, Kúdela, Škoda, Hromada, Necid, Pokorný

    FK Jablonec: Hrubý – Holeš, Pernica, Lischka, Zelený – Považanec, Hübschman (C) (78. Chramosta), Trávník – Masopust (45. Jovović), Doležal, Hanousek (64. Diviš)
    Náhradníci: Hanuš – Piroch, Diviš, Breda, Chramosta, Janković, Jovović

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Dušan Pospíšil, Zdeněk Dobrovolný

    Diváci: 4625
    bahis siteleri