Vítkovice – HC Slovan 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Slavia – Irtyš Pavlodar 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Chomutov – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.)
Kladno – Litvínov 1:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miskolc 7:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Olomouc
Úterý 07.08.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Jenže pokud hosté uvažovali o tom, že budou hrát v šesti proti čtyřem, tak jim tento záměr vydržel věru 13 sekund. Olomoučtí sice vyhráli buly a měli puk na holích, ale pak přišlo seknutí Aleše Jergla, což znamená, že pro tento okamžik se síly na ledě vyrovnají.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    58:27
    Zřejmě poslední možnost pro Olomouc, jak vyrovnat stav zápasu. Petr Štindl totiž podrazil pronikajícího hráče soupeře a v době, kdy ze základní hrací doby zbývá jen 93 sekund, jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    50:30
    A nyní k tomu mají hosté šanci aneb Jihlava si natrénuje hru v oslabení. Vlastimil Dostálek fauloval loktem a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    34:24
    Že by Olomouc hrála nyní nějak disciplinovaně, to je stejné jako říct, že nyní v České republice panují extrémní mrazy. Zbyněk Irgl podrazil ve středním pásmu akci rozjíždějícího Martina Osmíka a je tu další přesilovka Jihlavy.

    Na vyloučení: 1-5.
     
    32:55
    Hosté hráli v šesti, což neuniklo bystrým očím rozhodčích. A že třeba takový Jan Mareček má zrak jako ostříž. Trest si jde odsedět Matěj Kořenek.

    Na vyloučení: 1-4.
     
    21:01
    Zbyněk Irgl to trošku přehnal s důrazem, vrazil na hrazení jednoho z jihlavských hráčů a půjde si odsedět dvouminutový trest.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    10:50
    Síly na ledě se srovnají, protože Tomáš Harkabus za vlastní brankou podrazil soupeře a půjde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    08:13
    Hokejka olomouckého beka Tomáše Dujsíka vylétla přesně do míst, kde byla hlava Tomáše Jiránka. Zejména tím, že Jiránkovi byla zlomena hůl. Hráč hostí dostává dvě minuty a další dvě navrch za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 0-2.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 35. Osmík (Štebih, Čachotský), 40. Dostálek (Váňa) – 12. Strapáč (Káňa, Houdek)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Pohl, Štindl, Suchánek, Váňa, Pospíchal, Štebih, Mareš, Půža – Čachotský (C), Zeman, Dostálek – Pekr, Skořepa (A), Anděl – Jiránek, Osmík, Harkabus – Čermák, Hlinka, Chlubna. Trenéři: Petr Vlk a František Zeman
    HC Olomouc: Konrád (Hasala) – Galvas, Ondrušek (C), Švrček, Hlaváč, Houdek, Rutar, Dujsík, Staněk – Jergl, Kolouch, Holec – Irgl, Strapáč, Káňa – Tomeček, Mráz, Ostřížek – Matiaško, Pěcha, Kořenek. Trenéři: Jan Tomajko a Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Mejzlík, Kukeně – Mareček, Jeletz

    Diváci: 689
    bahis siteleri