Chomutov – K. Vary 14:2 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (2:1, 3:0, 3:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 18.08.2018, 13:45 • ROCKNET ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutov
Partner:
     
    57:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale jsou to zase Piráti, kteří chtějí mít poslední slovo! MARCEL ŠTEFANČÍK si počkal u levé tyčky, kde doklepl za záda Slaniny vyražený kotouč. Pátá branka pro chomutovskou hvězdu. Asistence: Štěpán Němec a Jan Spudich.
     
    57:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A přeci jen ještě jedna branka! LUKÁŠ KANTOR dostal přihrávku mezi kruhy, kde nezakončoval vůbec důrazně, ale i se tak puk doklouzal za záda Daniela Cipleho. Asistence: Hála.
     
    52:48
    Jan Vostiňák se dostával po zákroku Slaniny k dorážce, ale nový přírůstek v sestavě Chomutova se nakonec neprosadil. Zakončoval opět jen do brankáře Motoru.
     
    49:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ovšem mají MARCELA ŠTEFANČÍKA, který hraje naprosto úžasně. Slovenský útočník si najel do pásma a po kličce zakončoval. Slanina nestihl zareagovat a střelu nad beton nezachytil. Asistence: Štěpán Němec.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Punda – 2 min., podražení).
     
    46:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK v poslední sekundě přesilové hry vyjel zpoza branky, objel Slaninu a zkompletoval svůj druhý hattrick v tomto turnaji! Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    44:20
    Pirátská kombinace bude moci pokračovat. Lavička Motoru je totiž potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    39:31
    Jan Vostiňák dostal kotouč před branku, kde mohl po kličce překonat Slaninu po šesté. Kličkovaná mu ovšem nevyšla a brankář Motoru kotouč zachytil.
     
    35:21
    A ještě si domácí celek zahraje přesilovou hru. Hromada si u mantinelu počínal nedovoleně a po faulu kolenem je vyloučen na dvě minuty.
     
    34:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po levé straně se do pásma dostal naprosto elegantně Marcel Štefančík, jenž mohl útočit na druhý hattrick ve druhém zápase. Místo toho nehamounil a přihrál do prázdné branky – TADEÁŠ SVOBODA se zde nemýlil a skóroval. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    33:59
    Velká šance Erika Iljuka! Střelec první branky utkání se zjevil úplně sám před českobudějovickým brankářem, kterého ale nyní nepřekonal.
     
    33:32
    Piráti si nyní najeli s kotoučem až do brankoviště, kde se po otočce pokoušel prosadit Jiří Kulich. Ten sice vystřelil, ale pozorného Slaninu v brance nepřekonal.
     
    29:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přihrávku na modrou čáru, kde se chytrou kličkou zbavil obránce a z mezikruží zacílil k levé tyčce. Slanina ani nezareagoval a domácí vedou již o tři branky. Bez asistence.
     
    27:26
    A další přesilovka pro domácí soubor. Hostující Kovář inkasuje dvouminutový trest za faul loktem.
     
    26:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se promptně prosazují a poprvé v utkání vedou o dvě branky! MARCEL ŠTEFANČÍK dostal nabito na pravý kruh a z voleje překonal Slaninu na přední tyči, šestá branka slovenského útočníka na turnaji. Asistence: Štěpán Němec a Jan Spudich.
     
    26:04
    Následně si počínal nedovoleně Hromada, který je za hru vysokou holí poslán na lavici hanby. Domácí tak mají šanci navýšit své vedení v přesilovce.
     
    25:34
    Jan Ekrt se dostal ke kotouči a pelášil sám na brankáře Slaninu. Zakončoval do pravé šibenice, ale hostující brankář předvedl parádní zákrok!
     
    22:35
    Motor si zahraje přesilovou hru. Tadeáš Svoboda míří na trestnou lavici, provinil se hákováním.
     
    19:20
    Tomáš Březina byl následně zasažen kotoučem do chráničů a unikal sám na brankáře. Svojí akci zakončil střelou na zadní tyčku, ale Daniel Ciple udržel vedení svého celku!
     
    17:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti následně dlouho kombinovali a nakonec se dočkali vedoucí branky. Střela Martínka od modré čáry byla vyražena do brankoviště, kam přijel JIŘÍ KULICH, jenž nekompromisně poslal kotouč do branky. Asistence: David Martínek, Marcel Štefančík.
     
    13:24
    Tadeáš Svoboda dnes hraje opravdu dobře. Nyní si najel do pásma a svižně zakončoval k levé tyčce. Nakonec ale trefil právě tu tyčku, od níž se touš odrazil zpátky do hřiště.
     
    11:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Českobudějovická kombinace zatím nebyla nijak výrazná, ale zničehonic přišla branka. DAVID KAŠPAR natáhl na modré čáře a jeho pokus skončil až ve vzdálenější šibenici. Povedená trefa. Asistence: David Kumpfmuller.
     
    11:00
    Po delším zápolení o kotouč se hra přerušuje. Rozhodčí u střídaček viděli krosček chomutovského Lukáše Koblížka a Motor čeká první přesilová hra tohoto duelu.
     
    08:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    A následně jdou domácí hokejisté do vedení! Martin Pöschl dojížděl kotouč a zpoza branky poslal šikovnou zadovku. U tyčky se zjevil ERIK ILJUK, jenž propasíroval černou gumu za záda brankáře Slaniny. Asistence: Martin Pöschl.
     
    07:40
    Lukáš Koblížek se následně parádně dostal přes obránce a byl sám před brankou. Celou akci vylepšoval přihrávkou na Jakuba Kalčíka, kterému se ovšem nepovedlo zblízka skórovat!
     
    02:50
    Nebezpečné bekhendové nahození poslali hokejisté Motoru směrem na branku Daniela Cipleho. Chomutovský brankář sice udržel kotouč na čáře, ale chybělo málo...
     
    00:27
    Piráti se hned po vhazování dostali do pásma a vybojovali si přesilovou hru. Hostující Punda dostává dvouminutový trest za podražení.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Iljuk (Pöschl), 18. Kulich (Martínek, Štefančík), 27. Štefančík (Němec, Spudich), 30. Štefančík, 35. Svoboda (Štefančík), 47. Štefančík (Svoboda), 50. Štefančík (Němec), 58. Štefančík (Němec, Spudich) – 12. Kašpar (Kumpfmuller), 58. Kantor (Hála)


    Piráti Chomutov: Ciple (Malant) – Perný, Němec, Pöschl, Frollo, Kovár, Döring, Martínek – Kulich, Svoboda, Štefančík, Kalčík, Spudich, Ekrt, Koblížek, Vostiňák, Iljuk, Šilar.
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Hail, Kumpfmuller, Hromada, Fousek, Kašpar, Kovář, Březina, Kántor, Kudrnáč, Lukeš, Kotous, Marhoun, Petrásek, Dub, Braun, Kříž, Hála, Panoch, Punda, Sochor.
    bahis siteleri