IFK Helsinky – Bolzano 1:2 (1:2 po s.n.) | TPS – Mnichov 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Něman Grodno 6:2 (kon.)
Junosť Minsk – Malmö Redhawks 6:2 (kon.) | Frölunda – Zürich 4:2 (kon.) | Skellefteå – Tychy 6:2 (kon.)
Aalborg – Vienna Capitals 1:6 (kon.) | Salzburg – Cardiff 4:2 (kon.) | Bern – Växjö 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
HK Něman Grodno
Čtvrtek 06.09.2018, 18:00 • DRFG arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:26 HORKÝ - 6:2
     
    57:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Naopak Kometa zasazuje definitivní ránu soupeřovým nadějím! Hruška s Pláškem vybojovali kotouč v útočném pásmu a prvně jmenovaný jej předložil do mezikruží LUBOŠI HORKÉMU, jenž zaznamenává v dnešním utkání hattrick! Asistence: Jan Hruška, Karel Plášek.
    48:41 HRUŠKA - 5:2
     
    48:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává důležitou pojistku ve svém vedení! JAN HRUŠKA si při své jízdě útočným pásmem narazil s Pláškem, jenž jej znovu našel na brankové čáře, odkud nebyl problém pro brněnského útočníka poslat kotouč tam, kam patří. Asistence: Karel Plášek, Lukáš Kašpar.
    33:02 MIKUŠ - 4:2
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere zpět svůj dvoubrankový náskok! Kašpar přihrál na modrou čáru JURAJI MIKUŠOVI, ten napřáhl a kotouč doplachtil až za záda bezmocného brankáře Truse.
    31:30 KISLIJ - 3:2
     
    31:30
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Něman využívá přesilovou hru! Vzrůstající nápor Němanu se dočkal úspěchu. Výbornou přihrávkou se prezentoval Levša, jenž našel u pravé tyče zcela osamoceného ARŤJOMA KISLIJE, jenž uklidil kotouč, tam kam patří. Asistence: Arťom Levša, Sergei Maljavko.
    11:10 HORKÝ - 3:1
     
    11:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa neustává v náporu a sklízí zasloužené plody svého úsilí! Zohorna dokázal v rohu pásma vybojovat kotouč a poslal jej Nahodilovi, ten už byl v ostrém úhlu, ale bekhendovou přihrávkou si všiml výborně postaveného LUBOŠE HORKÉHO a ten pohotovým zakončením pouze potvrdil, že dres Top Scorer nenosí v Kometě nadarmo. Asistence: Lukáš Nahodil, Radim Zohorna.
    07:47 NAHODIL - 2:1
     
    07:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa bleskově využívá přesilovou hru! Bránící čtveřice Němanu byla hned po vhazování úplně dezorientována a Štencel tak mohl přihrát na zcela volného Muellera, jeho střelu Trus dokázal vyrazit, ale pouze na hůl číhajícího LUKÁŠE NAHODILA, jenž svou trefou obrací vývoj utkání. Asistence: Peter Mueller, Jan Štence.
    05:17 HORKÝ - 1:1
     
    05:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nachází rychlou odpověď na vedení Němanu! Radim Zohorna se s kotoučem prohnal přes střední pásmo a doslova naservíroval na zlatém podnose příležitost pro LUBOŠE HORKÉHO, brněnský mladík nezaváhal a z voleje nedal Trusovi šanci. Asistence: Radim Zohorna, Ondřej Němec.
    02:34 LEVŠA - 0:1
     
    02:34
    Něman Grodno právě vstřelil branku! Jako blesk z čistého nebe! Tak by se dal popsat momentální úder běloruského celku. Brankář Langhamer rozehrál tak nešťastně, že přihrál na modrou čáru, kde stál Remezov a okamžitě puk nastřelil na opuštěnou branku, kotouč se odrazil na hůl ARŤOMA LEVŠI a ten z bezprostřední blízkosti poslal kotouč do brněnské branky. Asistence: Nikita Remezov.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Horký (Zohorna, Němec), 8. Nahodil (Mueller, Štencel), 12. Horký (Nahodil, Zohorna), 34. Mikuš (Kašpar, Hruška), 49. Hruška (Plášek, Kašpar), 58. Horký (Hruška, Plášek) – 3. Levša (Remezov), 32. Kislij (Levša, Maljavko S.)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – Němec, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, Mikyska – Mueller, Holík, Zaťovič, Kašpar, Hruška, Plášek, Köhler, Čermák, Dočekal, Horký, Nahodil, Zohorna.
    HK Něman Grodno: Trus (Šamankov) – Kryskin, Grišanov, Šuba, Derljuk, Choromando, Koršunov, Lebědjev, Petrov – Kislij, Remezov, Levša, Malinovsky, Smurov, Jeljušenko, Maljavko S., Pitule, Maljavko A., Kozači, Savinov, Varivončik.

    Rozhodčí: Nikolič (AUT), Pešina (CZE) – Lhotský, Svoboda (CZE)

    Diváci: 3240
    bahis siteleri