Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Minsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
4:1 (1:0, 3:0, 0:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 07.09.2018, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:48 Maxim KONDRATĚV - 4:1
     
    54:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Přecejen. Čestná branka. Autorem branky je je MAXIM KONDRATĚV. Dostal nabito z pravéhoo křídla na modrou, vypálil a puk prošel Šikinovi těsně u levého betonu, propadl za čáru, 1:4. Asistence: Bogdan Potěchin.
    38:38 Robert ROSÉN - 4:0
     
    38:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. 4:0. Využitá přesilovka, přihrávka mezi beky, na levé křídlo a před branku a zakončení do odkryté brány, kterou Kašík nemohl pokrýt, jelikož to byla přihrávka přes šíři pásma. Autorem branky je ROBERT ROSÉN. Jeho druhá branka v dnešním duelu. Asistence: Nikita Ščitov, Jyrki Jokipakka.
    33:40 Stanislav BOČAROV - 3:0
     
    33:40
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0. Kašíka nechává obrana pěkně ve štychu. Ten by se musel rozkrájet. STANISLAV BOČAROV zakončoval do poloodkryté klece, když na Kašíka spadl vlastní bek. To už je smůla. Bývalý zlínský brankář už nejspíš ztratil sebevědomí, se kterým do KHL šel, necelé tři zápasy a 12 obdržených gólů. Asistence: Nikita Ščitov, Robert Rosén.
    31:20 Jyrki JOKIPAKKA - 2:0
     
    31:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Povedená akce domácích. Autorem branky je JYRKKI JOKIPAKKA. Soči vede o dvě branky. Střela z pravého kruhu, přímo pod víko, jak se říká hokejovým slangem. Kašík neměl nárok, to by bylo těžké pro každého brankáře na světě. Asistence: Stepan Starkov.
    02:42 Robert ROSÉN - 1:0
     
    02:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    Využití přesilové hry. Autorem branky je ROBERT ROSÉN. Křižná přihrávka od hráče z vrcholu na křídlo a pěkná střela ke vzdálenější tyči, do dolní poloviny branky. Asistence: Jyrki Jokipakka.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 3. R. Rosén (Jokipakka), 32. Jokipakka (Starkov), 34. Bočarov (Ščitov, R. Rosén), 39. R. Rosén (Ščitov, Jokipakka) – 55. Kondratěv (Potěchin)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Pogorišnyj, Jokipakka, Ščitov, Auvitu, Budkin, D. Musin, Chomickij – Mosaljov, Collins, O'Dell – Šmeljov, Bočarov, R. Rosén – Kapustin, Chlopotov, Archipov – Starkov, Točickij, Polunin.
    Amur Chabarovsk: Kašík (Alikin) – Aťušov, Jordán, Kondratěv, J. Kolář, D. Vorobjov – Ruděnkov, Vj. Ušenin, Gorškov – T. Zohorna, Železkov, Berestennikov – Potěchin, Pjanov, Golubev – Kacuba, Gizdatullin, Veličkin.

    Rozhodčí: Morozov, Gašilov – Zacharov, Gorděnko

    Diváci: 4 428
    bahis siteleri