Japonsko – Chile 0:0 (zruš.) | Jižní Korea – Kostarika 2:0 (kon.) | Skotsko – Belgie 0:4 (kon.)
zrušeno
Japonsko
0:0 (-:-)
Chile
Pátek 07.09.2018, 12:00Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Japonská fotbalová asociace se rozhodla tento duel zrušit. Důvodem je zemětřesení na ostrově Hokkaidó. "Posíláme nejupřímnější soustrast všem, kteří byli zasaženi zemětřesením, které postihlo střední a východní část regionu Iburi na ostrově Hokkaidó," stojí na webu asociace.

    Kvůli důsledkům zemětřesení se rozhodla Japonská fotbalová asociace zrušit zápas KIRIN CHALLENGE CUPu 2018 mezi Japonskem a Chile. Toto rozhodnutí bylo učiněno po pečlivém vyhodnocení rozsahu vzniklých škod, včetně zničené infrastruktury (výpadky elektrické energie, špatný stav silnic a podobně). Zároveň by bylo velmi obtížné zajistit bezpečnost všech diváků na stadionu včetně příznivců hostujícího celku. (11:33:19)
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky mezinárodního fotbalu. V tomto přípravném zápase proti sobě nastoupí Japonsko a Chile.

    Japonsko odehrálo poslední zápas na MS, v zajímavém zápase nestačilo v osmifinále Belgii 2:3. Od té doby je toto první přípravný zápas.

    Chile nastoupilo do posledního zápasu 8. července, kdy v Poznani sehrálo plichtu 2:2 s Polskem.

    Favoritem tohoto zápasu je Japonsko, čemuž nasvědčují také vzájemné zápasy. Odehrály se tři a v posledních dvou vyhrálo Japonsko shodně 4:0. V prvním vzájemném utkání z kraje roku 2008 se narodila bezbranková remíza.

    Tento duel se bude hrát na stadionu Sapporo Dome v Saporru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Jan Prošek

    Branky:


    Japonsko:
    Chile:
    bahis siteleri