Itálie – Polsko 1:1 (kon.)
konec
Itálie
1:1 (0:1)
Polsko
Pátek 07.09.2018, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:19. (22:41:06)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1-1, což je zřejmě pro obě strany zasloužené. Polsko se většinu času pouze bránilo, nicméně ojedinělé útočné nájezdy měly své kouzlo. Hostující celek dlouho držel hubené vedení, nicméně necelých deset minut před koncem zápasu srovnal z pokutového kopu Jorginho. Závěr zápasu nám přinesl snahu obou celků o druhou branku, rozhodující trefy jsme se ale už nedočkali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Łukasz Fabiański (Polsko).
     
    90+3
    Zdá se, že dnešní utkání další branku nenabídne. V tuto chvíli sledujeme přetahovanou u středového kruhu, do konce nezbývá už moc času.
     
    90+2
    Na druhé straně se Bonaventurovi podařilo přejít přes střed hrací plochy, Chiesovi se ale nepodařilo kloudně odcentrovat do šestnáctky.
     
    90+1
    Polsko to v samotném závěru zkusilo směrem dopředu, Kurzawa byl nakonec donucen ke zpětné přihrávce na Bednarka.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta tohoto zápasu. Uvidíme, zda se bude nastavovat, určitě bychom ale měli s nějakou tou minutou počítat.
     
    88
    Nyní to absolutně nevyšlo Chiesovi, kterému od kopačky uskočil míč za postranní čáru. Polsko se tak dostane k dalšímu autu.
     
    87
    Biraghi si jako adresáta vybral u postranní čáry stojícího Bonaventuru, který to zkoušel prudkým pasem na Belottiho. Míč ale skončil až v zámezí.
     
    83
    Reca se opět ujal dalekonosného autu, kterým se pokoušel najít Kurzawu. Chiellini si opět pomohl drobným přistrčením, což mu pochopitelně hrálo do karet.
     
    82
    Polsko to opět zkoušelo nakopávaným míčem, který se stal snadnou kořistí Gagliardiniho, jenž pouze prodloužil balón za postranní čáru.
     
    81
    Chiesa ještě dohrál situaci v pokutovém území, načež se kolem malého vápna utvořila menší skupinka, která si vyměnila své názory.
     
    80
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Jakub Błaszczykowski, přichází Rafał Pietrzak.
     
    79
    Nyní si útočným faulem pomohl Belotti, který zatáhl za dres Krychowiaka. K rozehrávce se postavím sám brankář Fabiański.
    78. JORGINHO - 1:1
     
    78
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil středopolař JORGINHO, který zvolil celkem pomalý rozběh. Hráč londýnské Chelsea nakonec zamířil k levé tyči, Fabiańsi se vydal přesně k opačné konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 78. Jorginho (pen.) – 40. P. Zieliński (Lewandowski)

    Karty:   9. Chiellini (ITA) – 14. Klich (POL), 18. Błaszczykowski (POL), 90+3. Fabiański (POL)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:19.
    Itálie: G. Donnarumma – Zappacosta, Bonucci, Chiellini (C), Biraghi – Lorenzo Pellegrini (46. Bonaventura), Jorginho, Gagliardini – Bernardeschi, Balotelli (61. Belotti), L. Insigne (71. Chiesa).
    Náhradníci: Perin, Sirigu – Benassi, Belotti, Barella, Bonaventura, D. Berardi, Caldara, Criscito, Chiesa, Immobile, A. Romagnoli.

    Polsko: Fabiański – Bereszyński, Glik, Bednarek, Reca – Błaszczykowski (80. Pietrzak), Krychowiak, Klich (55. Szymański), Kurzawa – P. Zieliński (66. Linetty) – Lewandowski (C).
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Dźwigała, Frankowski, Kądzior, Kamiński, Kędziora, Linetty, Milik, K. Piątek, Pietrzak, Szymański.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller (všichni Německo)
    bahis siteleri