Motor ČB – Slavia 5:0 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:1 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 6:7 (po pr.) | Kladno – Vsetín 5:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 12.09.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Tomáš KAUT - 5:2
     
    59:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Prázdná branka je nakonec trefena. V mele u střídaček našel kotouč TOMÁŠ KAUT, který jen tak zkusil nahodit puk na brankovou konstrukci. Bez asistence.
     
    58:12
    Vsetín to zkouší bez brankáře v šesti!
    57:15 Vít JONÁK - 4:2
     
    57:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě korigují stav utkání! Odražený puk Antonín Pechanec sklepl na osu hřiště, odkud pálil přesně do pravé spojnice VÍT JONÁK. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    49:20
    Karafiát zůstal ne středu levého kruhu malou chvíli sám. Toho si všiml také jeho spoluhráč, jenž ho vyzval ke střele. První jmenovaný pálil prudce proti pohybu Cikánka, který ale zasáhl svou lapačkou.
    47:39 Josef ZAJÍC - 4:1
     
    47:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ochozy kladenského ČEZ stadionu opět slaví! Strnad nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud jeho střelu nejspíš přizvedl jeden z bránících hráčů. Šelepněv tím znejistěl a kotouč srazil před sebe, kam si z druhé vlny sjel JOSEF ZAJÍC. Asistence: Jakub Strnad.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Kubík – 2 min., sekání).
    42:41 Ladislav ZIKMUND - 3:1
     
    42:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Důležitá branka pro domácí celek. Po souboji na pravém hrazení ukořistil puk Štěpán Bláha, který si to podél mantinelu zamířil za branku. Ještě před ní ale našel LADISLAVA ZIKMUNDA, který se dokázal prosadit před pravou tyčí. Asistence: Štěpán Bláha.
     
    41:12
    Protiútok Kladna dopadl téměř stejně! Kaut od pravého hrazení našel Redlicha, který ale skákavý kotouč nenasměroval za Šelepněvova záda!
     
    40:51
    Jeden z hostujících hráčů nyní promáchl kotouč do prázdné branky!
     
    38:00
    Skvělá kombinace hostí! Po vhazování se napřáhl ke střele Slováček, ale ten nakonec pouze hledal mezi kruhy Pechance, který bez přípravy nasměroval puk těsně vedle levé tyče!
     
    37:53
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Vampola – 2 min., nedovolené bránění).
    33:07 Jiří KARAFIÁT - 2:1
     
    33:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ze hry, která se přelévala ze strany na stranu těží Valaši! Kanaďan Theoret zpoza branky našel před pravou tyčí nekrytého JIŘÍHO KARAFIÁTA, který z první prostřelil Cikánka. Asistence: Mitchell Theoret a Ondřej Holomek.
     
    30:58
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Daniel Kružík.
     
    29:28
    Koptovu střelu Cikánek vyrazil opět před sebe, kde projevil největší aktivitu Kucharczyk! Jeho dorážku ale brankář Kladna za svá záda nepropustil.
     
    25:27
    Rozehrávku Kladna zachytil na středu pravého kruhu Vávra, který se tak dostal za celou obranu domácích. Po objetí branky se pokoušel najít mezi kruhy Podešvu. Ten byl ale v tísni třech Rytířů.
     
    24:11
    Strnad to nyní zkusil podobně jako při první brance! Pozorná obrana Vsetína si ho ale důkladně pohlídala.
     
    22:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., podrážení).
     
    21:34
    Velká šance Valachů! Bohužel pro hosty Luboš Rob dostal skákavou přihrávku na pravou tyč a Cikánek tak ne příliš vydařenou střelu zachytil.
     
    18:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., sekání).
     
    14:49
    Říhova střela skončila pouze na holi Machače, který z mezikruží poslal do koncovky z pravého kruhu Kubíka! Ten sjel až před pravou tyč, kde se mu nepodařilo za žádnou cenu přehodit beton položeného Šelepněva.
     
    13:56
    Vampola z pravého rohu skvěle našel Kubíka, který z mezikruží pohotovou střelou napálil pouze přesouvající se ho Šelepněva!
     
    13:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Podešva – 2 min., nedovolené bránění).
    11:32 Tomáš KAUT - 2:0
     
    11:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím se z rychlého založení útoku daří navýšit své vedení. Tomáš Redlich po přejetí útočné modré přesnou a prudkou přihrávkou dokázal najít přesně položenou čepel najíždějícího TOMÁŠE KAUTA, který u pravé tyče sklepl puk do branky soupeře. Asistence: Tomáš Redlich.
     
    08:43
    Před pravou tyčí se zničeho nic objevil Zajíc, kterému se z těsné blízkosti nepodařilo Šelepněva překonat.
     
    06:50
    Po řadě odrazů se na puk dostal Machač, který zpoza levé tyče na nic nečekal a naslepo zadovkou našel Vampolu. Ten bez přípravy mířil k bližší tyči, ale Šelepněv si celou situaci pohlídal.
     
    03:12
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
    01:30 Jakub STRNAD - 1:0
     
    01:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlé tempo přináší první branku. Po Holomkově tvrdé střele se na kotouč dostal Bláha, který našel na levém hrazení rozjíždějícího JAKUBA STRNADA. Tomu se šikovně podařilo prokličkovat až do brankového prostoru, kde Šelepněva překonal rychlým bekhendem pod víko. Asistence: Štěpán Bláha a Tomáš Vildumetz.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 2. J. Strnad (Bláha, Vildumetz), 12. T. Kaut (Redlich), 43. Zikmund (Bláha), 48. Zajíc (J. Strnad), 60. T. Kaut – 34. Karafiát (Theoret, Holomek), 58. Jonák (Pechanec)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Jiroušek) – Svedlund, Nash, J. Říha, P. Hořava (A), Zelingr, Zajíc, Volráb – Machač, Vampola (A), Kubík – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Strnad (C), Jelínek, Vildumetz – Bláha, Zikmund, Hajný.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Rudl, Slováček (A), Teper, Jenáček, Holomek (C), Hryciow – Theoret, Rác, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Vávra, Podešva, Březina – Kopta, Kucharczyk (A), Jindra.

    Rozhodčí: Zubzanda, Jechoutek – Štofa, Beneš

    Diváci: 2046
    bahis siteleri