Nové Zámky – Nitra 4:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 3:1 (kon.)
Detva – Košice 1:4 (kon.) | Miskolc – Žilina 6:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK Nitra
sk Neděle 16.09.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa opäť dokázali presadiť iba domáci hokejisti, konkrétne Ordzovenský a Pospíšil, ktorí tak uzavreli skóre tohto zápasu na 4:0. To je z mojej strany všetko, prajem vám ešte príjemný zvyšok dňa. (18:36:06)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    HC Nové Zámky dali gól!


    Tak si to predstavte. Domáci ešte v posledne minúte strieľajú štvrtý gól, keď sa do streleckej listiny zapísal TOMÁŠ POSPÍŠIL. Asistencia: Štrauch.
     
    58:39
    Už je to jasné, že sa dnes z víťazstva budú tešiť hokejisti Nových Zámkov, ktorí tak potvrdzujú skvelú formu v úvode sezóny.
     
    57:55
    Nasledujú posledné dve minúty tohto zaujímavého stretnutia pričom skóre zápasu sa stále nemení.
     
    56:48
    Hostia však nedokážu nájsť recept na dnes skvelo chytajúceho Košarišťana a fanúšikovia domáceho celku si posledné minúty užívajú.
     
    55:27
    Nitra to samozrejme ešte musí skúšať, pretože aj jeden gól by znamenal veľa a záverečné minúty by mohli byť hektické.
     
    54:42
    Bude nasledovať posledných päť minút riadnej hracej doby, pričom domáci sa už iba snažia neinkasovať a udržať tak čisté konto pre Košarišťana.
     
    53:51
    Dostávame sa do záverečných minút tohto zápasu, ktorý patrí domácim hokejistom. Tí majú na dosah cenný skalp v tomto derby zápase.
     
    52:33
    Domáci sa teraz vyhýbajú zbytočným vylúčeniam a nechcú tak dať žiadnu šancu Nitre na strelenie gólu.
     
    51:47
    Čas hrá proti nitrianskym hokejistom, pričom aktuálny priebeh úplne vyhovuje Novým Zámkom, ktorý tak smerujú za ďalším víťazstvom.
     
    50:21
    Nitra sa snaží s výsledkom niečo spraviť, no v tomto zápase im nie je súdené dať gól, pričom sa nedokážu presadiť ani v početnej prevahe.
     
    49:17
    Domáci v plnom počte. Nitra však je v tomto zápase absolútne neefektívna a ani táto presilová hra nie je využitá a tak si Košarišťan stále drží čisté konto.
     
    48:25
    Hostia však majú k dispozícii ďalšiu presilovú hru a to môže byť dobrá príležitosť ako sa vrátiť späť do tohto zápasu.
     
    47:17
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Ručkay – 2 min., podrazenie).
     
    46:36
    Toto je veľký zásah do plánov hosťujúceho celku. Tí prežili aj dvojnásobné oslabenie, no v zápätí inkasovali, čo môže nalomiť ich psychiku.
     
    45:20
    HC Nové Zámky dali gól!


    Tak domáci sa nakoniec predsa len dočkali. PETER ORDZOVENSKÝ zvyšuje náskok domáceho celku na rozdiel troch gólov a domáci tak kráčajú za víťazstvom. Asistencia: Novák, Rogoň.
     
    44:28
    Hostia v plnom počte. Domáci tak nevyužili túto ponúknutú možnosť a náskok tak stále ostáva dvojgólový.
     
    43:30
    Hostia z Nitry sa však úspešne bránia aj v tejto presilovke a odmietajú tak tretí gól, ktorý by už asi znamenal definitívu.

    Pavel Pytliak

    Branky a nahrávky: 11. Ručkay (Jurík, Zboril), 29. Ručkay (Jurík, Zaťko), 46. Ordzovesnký (Novák, Rogoň), 60. Pospíšil (Štrauch)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Kudla, Anderson, Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, König – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Fábry, Nejezchleb – Ondrušek, Videlka, Bajtek
    HK Nitra: Šimboch (Foltán) – Mezei, Mccormack, Rais, Morrison, Versteeg, Rácz, Pupák, Gašparovič – Blackwater, Slovák, Buček – Mychan, Richard, Lantoši – Scheidl, Bortňák, Rapáč – Hrušík, Čaládi, Pätoprstý

    Rozhodčí: Vladimír Snášel, Milan Novák – Lukáš Kacej, Šimon Synek – Jaroslav Marušin (video)
    bahis siteleri