Liberec – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
Mountfield HK – Chomutov 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:2 (kon.)
Vítkovice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 16.09.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivan Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:03:59)
     
    Je dobojováno. Domácí sice čelili kontaktní brance hostů a ti tak byli zpět ve hře, ovšem hned dokázali odpovědět a vrátili si dvoubrankový náskok. Nakonec pak výhru pečetili střelou do prázdné branky při powerplay hostů a získávají tak další tři body. Hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Poslední vteřiny zápasu a Litvínovští už začínají slavit. I druhé utkání v nové sezóně zvládli a připíší si další tři body do tabulky.
     
    59:04
    Příznivci Litvínova jsou už na nohou a zbytek utkání vestoje aplaudují hráčům domácího celku.
     
    58:37
    Domácí mají kotouč pod kontrolou a pochopitelně nikam nespěchají. V podstatě už jen zápas dohrávají a hosté se už smířili s tím, že je pro ně dnešní duel ztracený.
    58:15 David TŮMA - 5:2
     
    58:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hokejisté Litvínova pečetí svou dnešní tříbodovou výhru. Trávníček poslal puk DAVIDU TŮMOVI, který poté ze středního pásma dovezl kotouč až do prázdné hostující klece – 5:2. Asistence: Michal Trávníček.
     
    58:07
    Jakub Sedláček je na střídačce a hosté zkouší powerplay a se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:00
    Litvínovští drží puk co nejdále od své branky a nepouštějí tak hosty do zakončení. Sami se vydali do útoku a Černého střela skončila na obraně Zlína.
    55:37 Juraj MIKÚŠ - 4:2
     
    55:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže domácí hráči hned dokázali najít odpověď a znovu berou náskok o dva góly. Na levé straně dorazil odražený kotouč do odkryté branky JURAJ MIKÚŠ a domácím se zase lépe dýchá – 4:2. Asistence: Jakub Petružálek a Daniel Sörvik.
    54:42 Jakub ŠLAHAŘ - 3:2
     
    54:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští nakonec přesilovou hru využívají a ve skrumáži před Janusem se zorientoval JAKUB ŠLAHAŘ, který nakonec dopravil puk do jeho sítě – 3:2. Hosté jsou tak na dostřel jediné branky a drama je na světě. Asistence: Jakub Herman.
     
    54:03
    Domácí se znovu dokázali osvobodit a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení, které zatím zvládají velmi dobře.
     
    53:49
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    53:25
    Zlínští se usadili v útočném pásmu a na Januse šla střela, kterou obrana srazila do bezpečí. Následně pak se domácí celek osvobozuje.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Kubát (F. Lukeš, Gerhát), 16. Matoušek (Jurčík), 37. V. Hübl (F. Lukeš, Myšák), 56. J. Mikúš (Petružálek, Sörvik), 59. D. Tůma (Trávníček) – 34. J. Ondráček (Freibergs, Šlahař), 55. Šlahař (Herman)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Hanuljak) – Hunkes, Baránek, Sörvik, Kubát, L. Doudera, Ščotka, Šesták – Petružálek, J. Mikúš, J. Černý (A) – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – D. Tůma, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, M. Hanzl, Matoušek.
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Nosek (A), Žižka (C), Valenta, Řezníček, Gazda – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – E. Kulda, Werbik, Poletín – Šlahař, Fryšara, Herman – Popelka, P. Sedláček, Karafiát.

    Rozhodčí: Pavlovič, Pražák – Pešek, Špringl

    Diváci: 5 725
    ocianews.com