Sparta – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 1:2 (po pr.)
Liberec – Třinec 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:1 (kon.)
Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Neděle 23.09.2018, 17:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mladá Boleslav v Brně dnes dokázala získat své první tři body do tabulky. O osudu utkání rozhodla jediná střela v podání Dominika Pacovského, která propadla brankáři Langhamerovi. Kometa se snažila o srovnání, měla dostatek příležitosti na vstřelení branky, ale výborný výkon dnes předvedl brankář Gašper Krošelj, jenž svou branku zamknul a výrazně pomohl svému týmu k zisku cenných bodů z ledu úřadujícího mistra. Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (19:26:31)
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Alexandre Mallet – 2 min., napadení).
    59:56 Jakub KLEPIŠ - 0:2
     
    59:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav definitivně potvrzuje své první tříbodové vítězství v letošním ročníku extraligy, kombinaci Komety vystihl na modré čáře JAKUB KLEPIŠ a okamžitě vyrazil do útočného pásma, kde bez větších problému trefil prázdnou branku Komety. Asistence: Jan Hanzlík.
     
    59:15
    Čermák dostal nabito od Štencela, zdálo se, že v brance Mladé Boleslavi je spoustu místa nepokrytého, a tak brněnský kapitán okamžitě pálil, Krošelj se však stačil ještě přemístit a znovu úspěšně zasáhl.
     
    59:04
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:57
    Kometa hraje v šesti, Langhamer je na střídačce!
     
    58:25
    Mladé Boleslavi se nyní daří sbírat cenné vteřinky v útočném pásmu, Kometa se nemůže dostat k rozehrávce.
     
    57:49
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi které nakonec hlavní rozhodčí odvolal, vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    57:14
    Zdá se, že Mladá Boleslav se už bude soustředit na bránění hubeného náskoku, Kometa mezitím nadále hledá cesty k vyrovnání.
     
    56:48
    Köhler našel přihrávkou z rohu pásma u bližší tyče postaveného Zohornu, který se snažil trefit odkrytý prostor mezi betonem a brankou hostů, Krošelj však znovu ucpal všechny škvíry ve své bráně.
     
    56:02
    Orsava se snažil prokličkovat mezi obránci Komety, ale ti se nenechali ošálit, Mikuš s Barinkou vystavili hostujícímu útočníkovi stopku a obracejí hru.
     
    55:16
    Dočekal po jízdě na levém křídle mířil mezi betony Krošelje, hostujícího brankář však včas zaklapl betony a kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    54:32
    Hruška nyní poslal kotouč mezi kruhy, kde se do něj vší silou opřel Mallet, Krošelj puk vyrazil pouze před sebe, kde se jej zmocnil Plášek a snažil se položeného brankáře překonat střelou nad beton, ale ani tentokrát se puk do branky Mladé Boleslavi nedostal.
    53:59 Dominik PACOVSKÝ - 0:1
     
    53:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši otevírají skore utkání! Do střelecké pozice mezi kruhy si s kotoučem najel DOMINIK PACOVSKY a ke své radosti dokázal prostřelit brankáře Langhamera, jemuž se kotouč svezl po rukávu a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Dlapa.
     
    53:31
    Kometa opět akční v předbrankovém prostoru, Hruška se snažíl kotouč všemožnými způsoby dostat za Krošelje, ale všechna jeho snaha byla marná, obránci Mladé Boleslavi pak aktivního útočníka odzbrojili.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 54. Pacovský (Dlapa, Kotvan), 60. Klepiš (Hanzlík)


    HC Kometa Brno: Langhamer (Vejmelka) – D. Mikyska, Mikuš, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec (A), Barinka – Mallet, P. Holík, Zaťovič (A) – Kašpar, Hruška, Plášek ml. – L. Horký, Nahodil, R. Zohorna – Köhler, L. Čermák (C), Dočekal.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Hanzlík (C), Bernad, Němeček, Pláněk, Dlapa, Kurka, Kotvan – Orsava, Žejdl (A), Klepiš – Pacovský (A), Skalický, Vondrka – Šťastný, P. Musil, Látal – Pabiška, Najman, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Špůr, Polák

    Diváci: 7012
    thejrc.org