Salzburg – Olomouc 8:2 (kon.) | Vsetín – Zlín 7:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:2 (1:1, 5:0, 1:1 - N 0:0 - 0:1)
Berani Zlín
Neděle 23.09.2018, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ SVĚTLÍK.
     
    55:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrana Zlína nebyla příliš pozorná v momentě, kdy Ondračka přihrál na TADEÁŠE POSPÍŠILA. Ten se ocitl sám před brankou a měl dostatek času na to, připravit si svou druhou gólovou střelu v utkání, kterou poslal k levé tyčce. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    52:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Již při svém první střeleckém pokusu byl JONÁŠ KOČICA zastaven jedním z domácích obránců. Když se od mantinelu vrátil před branku, stal se terčem faulu, přičemž rozhodčí okamžitě signalizoval výhodu. Hostující kapitán se ale ničeho nezalekl a i v pádu zakončil. Asistence: Matěj Sebera.
     
    30:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí puk za brankou soupeře vybojovali a mohli pokračovat ve zbytku své přesilové hry. A tu také využili. Kotouč putoval od obránců na pravé křídlo k LUKÁŠI FRYDRYCHOVI, jehož střelu nezastavila ani obětavá zlínská čtveřice. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    24:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V útočném pásmu se sice drželi hosté, drobného zaváhání ale nabuzení Vsacané využili. V přečíslení držel puk na pravém křídle Klímek a poslal jej na najíždějícího MARCA LUKAČKU. Ten kotouč chvíli podržel a rozhodl se pro střelu k levé tyčce, která vyšla. Šarman je poprvé překonán. Asistence: Daniel Klímek, Lukáš Jindra.
     
    22:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí branka Vsetína během dvou minut je na světě. Postaral se o ní střelou z vrcholu kruhů TOMÁŠ ONDRAČKA. Asistence: Marco Lukačka, Daniel Klímek.
     
    22:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další vsetínské gól jde na konto TADEÁŠE POSPÍŠILA, který poslal kotouč z levého kruhu po ledě a trefil se mezi Kořénkovy betony. Asistence: Kryštof Šánek.
     
    21:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Od pravé tyčky zlínské branky poslal kotouč do předbrankového prostoru Frydrych, čímž skvěle našel připraveného TOMÁŠE KRUPU. Ten puk tečoval pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Frydrych, Tomáš Frimel.
     
    11:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vyrovnávají. TADEÁŠ TALAFA se napřáhl na modré čáře a vystřelil na Sachra, před kterým stál hlouček hráčů. Vsetínský gólman dal betony k sobě o pár sekund později, než by bylo potřeba, a puk tak mohl přejít brankovou čáru. Asistence: Matěj Sebera, David Lekeš.
     
    02:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Odraženého kotouče domácí využili. Šánek jej nahrál na hokejku DANIELA KLÍMKA, který po přechodu útočné modré čáry vystřelil z pravého kruhu a propálil Kořénka na bližší tyčku. Asistence: Kryštof Šánek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Klímek (Šánek), 22. Krupa (Frydrych, Frimel), 23. Pospíšil (Šánek), 23. Ondračka (Lukačka, Klímek), 25. Lukačka (Klímek, Jindra), 31. Frydrych (Jenáček, Ondračka), 56. Pospíšil (Ondračka) – 12. Talafa (Sebera, Lekeš), 53. Kočica (Sebera), rozh. náj. Světlík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jindra (VSE)
    0:0   Kočica (ZLN)
    2. série:
    0:0   Ondračka (VSE)
    0:0   Pavlas (ZLN)
    3. série:
    0:0   Klímek (VSE)
    0:0   Václavek (ZLN)
    4. série:
    0:0   Jenáček (VSE)
    0:0   Pröschl (ZLN)
    5. série:
    0:0   Frydrych (VSE)
    0:1   Světlík (ZLN)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek, Vrána, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Frimel, Frydrych, Šánek.
    Berani Zlín: Kořének (23. – 38. Šarman) – Janošek, Bednařík, Jaroněk, Pavlas, Talafa – Václavek, Kočica, Handl, Pröschl, Weintritt, Světlík, Lekeš, Podešva, Leška, Kozubík, Luža, Fajkus, Sebera.

    Rozhodčí: Škrobák – Gebauer, Novák

    Diváci: 224
    bahis siteleri