Bohemians – Ne 6:8 (kon.) | Chodov – Slavia Plzeň 14:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 11:2 (kon.)
Ostrava – Židenice 5:2 (kon.) | Liberec – Střešovice 3:4 (po pr.) | Jičín – Panthers 5:6 (po pr.)
po prodl.
Finance Novák FBK Jičín
5:6 (1:1, 3:2, 1:2 - 0:1)
Panthers Praha
Pátek 28.09.2018, 20:00 • Sportovní Areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 4. kolo
     
    60:42
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Prodloužení velmi brzy končí! Kristýna Bachmaierová ze středu přestřelila. Panterky rozehrály a po přihrávce Kučerové zkusila štěstí ANEŽKA SLANÁ. Nebyl to žádný projektil, ale i tak proletěl nad hlavou nepřipravené Samkové do sítě! Asistence: Eliška Kučerová.
     
    58:02
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Týmová porada velmi rychle přinesla kýžené ovoce v podobě vyrovnávajícího gólu! Autorem branky je DOMINIKA STEINBACHOVÁ, která využila přihrávku Lamkové. Asistence: Ivana Lamková.
     
    53:39
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá nabídnutou přesilovku a snižuje na 4:5! LUCIE FLORIANOVÁ využila přihrávku od Petry Šusterové a zdramatizovala koncovku třetí třetiny. Asistence: Petra Šusterová.
     
    43:10
    Jičín právě vstřelil branku!
    Opět je to o dva góly! Bachmaierová přihrála nějaký metr před Červovou, která střelu ANET JAROLÍMOVÉ vyrazila, ale na dorážku už nestačila. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    36:24
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Panterek končí gólem a snížením na rozdíl jediné trefy! Samková dělala co mohla, jenže ani skokem z levé k pravé tyči nedokázala zastavit bleskurychlou střelu IVANY LAMKOVÉ. Bez asistence.
     
    25:29
    Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to je minuta hrůzy pro Panterky, které inkasují potřetí během několika málo vteřin. Červová šla proti balonku, jenomže ten se kousek přední odrazil od ŠÁRKY CHLUMSKÉ do sítě. Asistence: Markéta Kosová.
     
    25:00
    Jičín právě vstřelil branku!
    Uteklo pouhých osmnáct vteřin a KM automatik rázem otáčí skóre! Po přihrávce Karolíny Strejcovské se dokázala prosadit i ZUZANA SVOBODOVÁ. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    24:42
    Jičín právě vstřelil branku!
    Náskok Panterek dlouho nevydržel, domácí v pětadvacáté minutě vyrovnávají na 2:2! Bachmaierová přenesla hru zleva doprava a parádní ranou z první se prosadila ANET JAROLÍMOVÁ.
     
    22:32
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady hostující obrat! Z akce po ose hřiště Šusterová posunula míček na KRISTÝNU LOCHMANNOVOU a ta zblízka zaznamenala už svůj druhý gól. Asistence: Petra Šusterová.
     
    14:01
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky vyrovnávají na 1:1! KRISTÝNA LOCHMANNOVÁ to vzala na sebe po rozehrání standardní situace a našla recept na překonání Veroniky Samkové. Bez asistence.
     
    04:34
    Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do poměrně rychlého vedení! Mrázková přihrála LUCII PAULOVIČOVÉ, jejíž střela z dálky zapadla za brankářku Červovou. Asistence: Nikola Mrázková

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Paulovičová (N. Mrázková), 25. Jarolímová (Bachmaierová), 25. Svobodová (Strejcovská), 26. Chlumská (Kosová), 44. Jarolímová (Bachmaierová) – 15. Lochmannová, 23. Lochmannová (Šusterová), 37. Lamková (Lamková), 54. Florianová (Šusterová), 59. Steinbachová (Lamková), 61. Slaná (Kučerová)


    Finance Novák FBK Jičín: Samková (Klabanová) – Růžičková, N. Mrázková, Kosová, Paulovičová, Strejcovská – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – T. Mrázková, Smetáková, Kuchařová – Bachmaierová, Gabrielová, Svobodová – Erbanová, Sluková.
    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Tůmová – Steinbachová, Miklíková, A. Nováková.

    Rozhodčí: Hátlová, Jansová

    Diváci: 108
    bahis siteleri