Jaroslavl – Nižněkamsk 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 0:6 (kon.) | Viťaz – Omsk 0:6 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Úterý 02.10.2018, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:27 Andrej SERGEJEV - 2:4
     
    48:27
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Tvrdou ránou od modré čáry poslal kotouč přesně do horní části branky ANDREJ SERGEJEV. Asistence: Joonas Nättinen a Adam Polášek.
    38:32 Pavel KULIKOV - 2:3
     
    38:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává v závěru třetiny do vedení. Kotouč z bezprostřední pozice dostal do branky PAVEL KULIKOV. Hosté se v závěru třetiny dostávají do vedení.
    29:12 Andrej SERGEJEV - 2:2
     
    29:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí gólman si nyní vybral poněkud slabší chvilku a propustil za svá záda nepříliš důraznou ránu, kterou vyslal ANDREJ SERGEJEV. Asistence: Joonas Nättinen a Juuso Puustinen.
    25:59 Petri KONTIOLA - 2:1
     
    25:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek měl k dispozici další přesilovou hru, kterou dokázal proměnit. Po pěkní kombinaci se prosazuje po dobrém pasu spoluhráče PETRI KONTIOLA. Asistence: Brandon Kozun.
    13:12 Andrej LOKTIONOV - 1:1
     
    13:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek proměnil přesilovou hru a vyrovnává. Výborně to udělala Nakládal, který působil jako mozek přesilovkové formace. Skvěle našel ANDREJE LOKTIONOVA, jehož projektil končí pod horní tyčkou. Asistence: Brandon Kozun a Jakub Nakládal.
    08:31 Juuso PUUSTINEN - 0:1
     
    08:31
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, před branku se dokázal natlačit a úspěšně zakončit obranou soupeře nedostatečně atakovaný JUUSO PUUSTINEN. Asistence: Joonas Nättinen.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Loktionov (Kozun, Nakládal), 26. Kontiola (Kozun) – 9. Puustinen (Jo. Nättinen), 30. An. Sergejev (Jo. Nättinen, Puustinen), 39. P. Kulikov, 49. An. Sergejev (Jo. Nättinen, Polášek)


    Lokomotiv Jaroslavl: Isajev (21. Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Kronwall, Rafikov, Jelesin, Pajgin, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Loktionov – Kajumov, Jurtajkin, Alexejev – Averin, Sannikov, Kraskovskij – Ivanov, Denisenko, Apalkov – Slepec.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – Polášek, An. Sergejev, Timašov, Ogurcov, Bryncev, Šaripzjanov, Volgin, Semjonov – Jo. Nättinen, Nestrašil, Puustinen – P. Kulikov, Padakin, E. Galimov – Šiksatdarov, Chajrullin, Jakimov – Arkalov, Zdunov, Šafigullin.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Osipov, Strogeman

    Diváci: 7 500
    bahis siteleri