Lok. Moskva – Schalke 0:1 (kon.) | PSG – CZ Bělehrad 6:1 (kon.) | Atlético – Club Brugge 3:1 (kon.)
Dortmund – Monaco 3:0 (kon.) | Porto – Galatasaray 1:0 (kon.) | Neapol – Liverpool 1:0 (kon.)
Eindhoven – Inter 1:2 (kon.) | Tottenham – Barcelona 2:4 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
0:1 (0:0)
FC Schalke 04
Středa 03.10.2018, 18:55 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:7. (20:55:14)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Schalke, které vstřelilo jedinou branku dvě minuty před koncem řádné hrací doby. Oba celky sváděly velice vyrovnanou podívanou, navíc se diváci dočkali pouze ojedinělých šancí. Druhý poločas byl z hlediska atraktivnosti mnohem záživnější, avšak oba týmy narážely na pozorné obrany soupeře. O něco aktivnější bylo Schalke, které to většinou zkoušelo prostřednictvím centrovaných balónů. Německý celek se nakonec dočkal kýžené branky, ta přišla dvě minuty před koncem, postaral se o ní mladičký McKennie, který zužitkoval rohový kop.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bentaleb nic nevymýšlel, naopak zvolil odkop na druhou stranu. Lokomotiv si vzápětí vybojoval rohový kop, dočkáme se vyrovnání?
     
    90+2
    Burgstaller není po svém příchodu na hrací plochu zrovna vidět, nyní se chtěl připomenout průnikem kolem Idowua, který mu ale nevyšel.
     
    90+1
    Fernandes se probíjel s míčem podél autové čáry, balón se ale přeci jenom ocitl za lajnou. Schalke nebude s rozehrávkou autu nikam pospíchat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Ruský celek se okamžitě pokusil zareagovat, Ignatěv ale nevybojoval standardní situaci. Domácí se okamžitě dostali zpět k míči.
    88. Weston MCKENNIE - 0:1
     
    88
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec dočkali, Lokomotiv to nyní bude mít hodně složité, do konce zápasu nezbývá moc času. Konopljanka rozehrál rohový kop cvičeným signálem, na hranici malého vápna si na něj naskočil mladičký obránce WESTON MCKENNIE, který se natlačil k hlavičce. Zakončení hlavou nakonec mířilo přesně k tyči, Guilherme byl téměř bez šance.
     
    88
    Schalke rozjelo útočnou akci až od brankáře Fahrmanna, který raději rozehrál po zemi do strany. Tam Caligiuri otřel míč o protihráče, další roh.
     
    87
    McKennie tentokráte zvolil autové vhazování na kratší vzdálenost, to ale přečetl také domácí Barinov, který prudkým pasem poslal míč na druhou stranu.
    85. Uth mířil těsně vedle brány.
     
    85
    Ou! Po hodně nepovedeném odkopu se k míči dostal Uth, který se otočil a poté vypálil kousek vedle brány. To mohl být pro domácí fanoušky velký šok.
     
    84
    Řada nepřesností ve středu hrací plochy, po kterých následovalo nekompromisní odkopnutí míče v podání domácího obránce Höwedese.
     
    83
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexej Mirančuk, přichází Rifat Žemaletdinov.
     
    82
    Za dlouhým pasem se řítil Konopljanka, který byl nakonec u míče pozdě. Pochvalu si zaslouží domácí brankář Guilherme, jenž včas vystartoval z branky.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Stále čekáme na úvodní branku, ani druhý poločas nenabízí moc zajímavých příležitostí.

    David Suchý

    Branky: 88. McKennie (Konopljanka)

    Karty:   19. Höwedes (LMO), 43. S. Kvěrkvelija (LMO), 45+1. Ignatěv (LMO) – 18. Mascarell (SCH), 52. McKennie (SCH)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:7.
    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Ignatěv, Höwedes, S. Kvěrkvelija, Idowu – An. Mirančuk (72. Igor Denisov), Manuel Fernandes, Krychowiak, Barinov, Al. Mirančuk (83. Žemaletdinov) – Éder.
    Náhradníci: Kočenkov – Ćorluka, Igor Denisov, Lysov, Rotenberg, Tarasov, Žemaletdinov.

    FC Schalke 04: Fährmann (C) – McKennie, Sané, Naldo – D. Caligiuri, Rudy (55. Bentaleb), Mascarell (46. Serdar), Mendyl – Uth, Embolo (72. Burgstaller), Konopljanka.
    Náhradníci: Nübel – Bentaleb, Baba Rahman, Burgstaller, Di Santo, Nastasić, Serdar.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn (všichni Anglie)
    bahis siteleri