Ústí n/L – Prostějov 4:5 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:6 (1:2, 2:1, 2:3)
HC Slavia Praha
Sobota 06.10.2018, 17:00Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tady konec dnešního zápasu. Frýdek-Místek nakonec nedokázal urvat ani jeden bod a už poněkolikáté prohrává o jeden přesný zápas, domácí celek má opravdu hodně smůly. Zápas si nejspíš zasloužil remízu, protože oba celky předvedly opravdu bojovný výkon. Hosté se sice několikrát dostali do vedení, ale Frýdek-Místek se ani jednou nevzdal a povedlo se mu pokaždé reagovat, rozhodující chvíle přišla tři minuty před koncem, o vítězi zápasu totiž rozhodl Jiří Doležal, který se tedy stal hostujícím hrdinou. To je z dnešního přenosu vše, přeji dobrou noc. (19:14:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Slavia bude dnešní zápas dohrávat v početní výhodě.
     
    59:15
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Kofroň – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:50
    David Kofroň a jeho rána z velké dálky, brankář měl menší problémy, kotouč ale následně ještě stihl poslat daleko od své svatyně.
     
    58:00
    Dvě minuty před koncem se ještě Frýdek-Místek pokouší o tlak, hráčům se ale ještě nepovedlo kotouč dostat do útočné třetiny.
    56:56 Jiří DOLEŽAL - 5:6
     
    56:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Mezi góly opravdu nebývají moc velké prodlevy, opět jsme čekali jen pár sekund, Slavia má vedení opět na své straně! Lukáš Daneček byl mírně zmatený a vůbec netušil, že přímo před ním stojí neobsazený JIŘÍ DOLEŽAL, tomu už jen chybělo kotouč umístit do odkryté branky. Asistence: Jaroslav Vlček, Jan Štibingr.
    56:05 Jan HLADONIK - 5:5
     
    56:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Tento zápas opravdu stojí za to, ani jeden z týmů si nic nenechá líbit! Domácím útočníkům se povedlo kotouč dostat do útočného pásma, poté už na svou šanci čekal JAN HLADONÍK, který dokonale zabránil brankáři ve výhledu a kotouč tečoval až za jeho záda. Bez asistence.
     
    55:00
    Jan Bartko se snaží něco vymyslet v útočném pásmu, ale jeho spoluhráči zrovna střídali a sám toho moc nezmohl.
     
    54:43
    Ofsajd domácích, Slavia si vytváří v posledních minutách mírnou převahu.
     
    53:20
    Jan Veselý mohl ještě navýšit náskok hostů! Jeho rána nakonec letěla z bezprostřední blízkosti pár centimetrů od levé tyče.
    51:59 František HRDINKA - 4:5
     
    51:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ihned po skončení přesilové se hostující celek dostává do vedení! FRANTIŠEK HRDINKA se dostal do samostatného úniku a vypálil ostrou ránu na branku, jeho pokus proletěl mezi betony brankáře a následně zapadl až do branky! Bez asistence.
     
    51:56
    Hosté v plném počtu.
     
    50:04
    Na přesilovou hru se pochopitelně na led dostal Aron Chmielewski a je to opět znát! Jeho rána od modré čáry skončila u brankáře, který měl čistý výhled, bude se vhazovat.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Aleš Furch – 2 min., držení).
     
    49:35
    Lukáš Kovář se zapojil do rozehrávky, kotouč poslal podél mantinelu na druhou stranu hrací plochy.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 3. Hladonik (Bartko), 24. Chmielewski (Hladonik, Przybyla), 40. Chmielewski (Kofroň), 41. Kofroň (Chmielewski), 57. Hladonik – 3. J. Veselý (Hrdinka), 19. Furch (Saňa), 39. J. Veselý (Duda), 46. Heldák (J. Novák), 52. Hrdinka, 57. J. Doležal (Štibingr)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Malík) – L. Kovář, Hrachovský, Husák, Bartko, Krisl, Žovinec, Zahradníček, D. Stránský – Chmielewski, Hladonik, Kofroň – Klimša (A), Peterek, Mikulík (C) – Raška, Przybyla, Kuťák – Christov, Kaukič.
    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, J. Drtina (C), Valík (A), Hrdinka, Saňa, Štibingr – J. Veselý, Panna, Šagát (A) – Kubica, M. Ondráček, Najman – L. Krejčík, J. Doležal, Tejral – Furch, Heldák, Kohút.

    Rozhodčí: Cabák, Vrba – Bubela, Zedník
    bahis siteleri