Magnitogorsk – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jaroslavl – Vladivostok 4:0 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 4:5 (po pr.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:0 (0:0, 4:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 18.10.2018, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:22 Grigorij DENISENKO - 4:0
     
    37:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Ovšem tohle už je debakl. Sotva začala domácí přesilová hra, hned se kotouč třepe v síti. Moc pěknou nahrávku dostal na pravý kruh od spoluhráče GRIGORIJ DENISENKO, jenž střelou vymetl pravý horní růžek klece Vladivostoku. Domácí mají čtyřbrankové vedení na konci druhé třetiny, to je luxusní náskok. Asistence: Petri Kontiola, Andrej Loktionov.
    34:28 Daniil APALKOV - 3:0
     
    34:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Špatná druhá třetina pro Admiral pokračuje a halou zní už potřetí zvuk hučící lokomotivy. Stačil jeden přechod do útočného pásma a domácí zase čarovali. Na brankovišti se k dobře přihranému a zároveň odraženému kotouči dostal útočník Jaroslavle DANIIL APALKOV, jenž zakončením mezi betony zvýšil na 3:0. Tohle už je pro Vladivostok problém. Asistence: Denis Alexejev, Vladislav Kartajev.
    32:01 Daniil APALKOV - 2:0
     
    32:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hodně šťastná trefa, ale samozřejmě se taky počítá. Teď si hosté vybrali pořádnou porci smůly. Situace v obranné třetině pro ně nevypadala špatně. Pak ale přišlo nahození od modré čáry, které gólmanovi Krasotkinovi vypadlo z náruče. Brankář ztratil přehled o situaci a nejspíš někdo z hokejistů Admiralu si puk sám srazil do sítě. Ten se sotva doplazil za brankovou čáru. Autorem tohoto gólu je DANIIL APALKOV. Asistence: Alexander Jelesin, Vladislav Kartajev.
    26:56 Artur KAJUMOV - 1:0
     
    26:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jenže Vladivostoku k ničemu není, že hraje přesilovku. Sám během ní totiž inkasuje. Hosté sice pobývali v útočném pásmu a rozehrávali zajímavou kombinaci, pak ale přišla chyba. Sám na brankáře Krasotkina se najednou vydal ARTUR KAJUMOV. Měl dost času na rozmyšlenou a udělal to moc krásně, když zavěsil pod horní tyčku. Jaroslavl tak dává první gól a získá potřebné sebevědomí. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 27. Kajumov, 33. Apalkov (Jelesin, Kartajev), 35. Apalkov (Alexejev, Kartajev), 38. Denisenko (Kontiola, Loktionov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – Afanasjev, Rafikov, Jelesin, Kronwall, M. Osipov, Averin, Pajgin – Denisenko, Kontiola, Loktionov – Apalkov, Alexejev, Kartajev – Averin, Sannikov, Kraskovskij – Ivanov, Kajumov, Iljenko – Kovalenko.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (35. Serebrjakov) – Tatalin, Miščenko, Kubát, Taratunin, Ugolnikov, Kozlovskij – Černikov, Vicharev, K. Voronin – V. Butuzov, V. Polák, Koňkov – V. Strelcov, A. Strelcov, Feoktistov – Koroljov, Mereskin, Zajcev – Hovorka.

    Rozhodčí: Bukin, Sčenjov – Galimov, Maximovskij

    Diváci: 8000
    bahis siteleri