NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Calgary 3:2 (kon.)
Ottawa – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – San Jose 4:5 (kon.) | Chicago – Anaheim 3:1 (kon.)
Dallas – Los Angeles 4:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:6 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Anaheim Ducks
Středa 24.10.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Brandon SAAD - 3:1
     
    59:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Toews vybojoval v obranném pásmu puk, pak se ho zmocnil BRANDON SAAD, o mantinel si obhodil obránce a pak už měl volnou cestu k prázdné brance a nemohl se mýlit. Bez asistence.
    47:47 Patrick KANE - 2:1
     
    47:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago jde znovu do vedení, tak tohle byl opravdu nádherný gól. Gustafsson dostal kotouč na modrou a měl před sebou hromadu prostoru. Mohl střílet, ale ještě viděl na pravém kruhu volného PATRICKA KANEA, kterého našel nádhernou přihrávkou. Kane z první vypálil a překonal Gibsona. Ten neměl šanci se přesunout. Asistence: Erik Gustafsson, Brent Seabrook.
    30:34 Rickard RAKELL - 1:1
     
    30:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jonathan Toews v útočném pásmu namazal do úniku RICKARDU RAKELLOVI, a ten se tváří tvář Crawfordovi nemýlil. Překonal ho rychlou kličkou do forhendu a střelou na lapačku. Bez asistence.
    05:24 Brandon SAAD - 1:0
     
    05:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago využívá přesilovou hru a jde do vedení! Domácí vyhráli buly po levici Gibsona, pak dostal přihrávku před branku BRANDON SAAD, přehodil si puk na forhend, vypálil a trefil Gibsonův beton. Stihl ale ještě i dorážku a na tu už brankář Anaheimu nedosáhl. Pro Saada je to první gól v sezóně. Asistence: Alex DeBrincat, Dominik Kahun.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Saad (DeBrincat, Kahun), 48. P. Kane (E. Gustafsson, Seabrook), 60. Saad – 31. Rakell


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta, Manning – Kahun, J. Toews (C), DeBrincat – P. Kane, Anisimov, Saad – Schmaltz, Johnson, Fortin – Hayden, Krüger, Kunitz.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson (A), Fowler, Montour, H. Lindholm, M. Pettersson, L. Schenn – N. Ritchie, Getzlaf (C), Rakell – Lundeström, Kesler, Cogliano – Åberg, Henrique (A), Street – Sherwood, Steel, Comtois.
    bahis siteleri