Admira – Hartberg 2:3 (kon.) | St. Pölten – Linz 2:2 (kon.) | Sturm Graz – Wacker 1:1 (kon.)
konec
SKN St. Pölten
2:2 (1:1)
LASK Linz
Sobota 03.11.2018, 17:00 • NV Arena, Sankt Pölten • Rakouská Bundesliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    89. LUAN - 2:2
     
    89
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    V samotném závěru normální hrací doby je znovu vyrovnáno! Centr od rohového praporku byl odvrácený a míč opět putoval na hranici malého vápna, kde se k němu dostal LUAN. Jeho hlavička zamířila do protipohybu brankáře a skončila za brankovou čárou.
     
    87
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Daniel Luxbacher, přichází Taxiarchis Fountas.
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází Christian Ramsebner, přichází Markus Wostry.
    86. Martin Rasner (SPN)
     
    86
    A mohlo být vyrovnáno, ovšem trestuhodně není! Na centr si na malém vápně naskočil Martin Rasner, jehož hlavička zamířila do ramene soupeře a poté balon putoval těsně nad břevno.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Peter Michorl (LASK Linz), který je potrestán za řeči směrem k hlavnímu rozhodčímu.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Daniel Schütz (SKN St. Pölten), jenž skluzem pozdě přispěchal do souboje a trefil Jamese Hollanda. Tady jiná volba než potrestání nebyla.
     
    71
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Husein Balič, přichází Daniel Schütz.
    71. Joao VICTOR - 1:2
     
    71
    Linz právě vstřelil branku!
    Hostující celek se opět dostává do vedení. Rohový kop byl odvrácen na hranici šestnáctky, kde se ocitl JOAO VICTOR, který z voleje poslal balon do pravé šibenice. Christoph Riegler se po míči natahoval, ale na toto zakončení jednoduše neměl.
    70. Peter Michorl (LIN)
     
    70
    K rozehrání přímého kopu se postavil Peter Michorl, jehož pokus vyrazil Christoph Riegler nad branku. To byla povedená střela hostujícího hráče.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Daniel Drescher (SKN St. Pölten), který postavil soupeři do cesty hokejový strom. Ovšem ve fotbale je to nedovolená hra, a tak Linz bude rozehrávat další standardní situaci.
     
    57
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází Yusuf Otubanjo, přichází Samuel Tetteh.
     
    55
    Žlutou kartu dostává James Holland (LASK Linz), jenž se snažil obskočit soupeře a nohou ho zasáhl. Je tak dalším potrestaným hráčem dnešního večera.
    54. Husein Balič (SPN)
     
    54
    Viditelnost na polovině hostujícího celku se už zlepšila. Za obranu si naběhl Husein Balič, který z úhlu mířil mezi nohy brankáře. Ovšem Alexander Schlager si připisuje důležitý zákrok.
    49. Yusuf Otubanjo (LIN)
     
    49
    Hostující fanoušci odpálili nějaké dýmovnice, což před brankou Linze způsobuje horší viditelnost. Ovšem hosté přechází do rychlého protiútoku. za obranu si naběhl Yusuf Otubanjo, jenž přehodil vybíhajícího brankáře, ale trefil jen břevno.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Philipp Wiesinger (LASK Linz), jenž zastavil ve skluzu soupeře. Hlavní rozhodčí musel počkat, až se hra přeruší.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Roko Mislov (SKN St. Pölten), jenž u brankové čáry dohrál koňarem soupeře. Tohle byl zbytečný zákrok za hranicí pravidel a domácí středopolař je prvním potrestaným hráčem.
    18. Kwan-Ryong PAK - 1:1
     
    18
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    Je bleskurychle vyrovnáno! Na centr od rohového praporku si naskočil na malém vápně KWAN-RYONG PAK. Jeho hlavička mířila k pravé tyči, kam se Alexander Schlager nenatáhl.
    16. Joao VICTOR - 0:1
     
    16
    Linz právě vstřelil branku!
    Přihrávku do šestnáctky dostal Thomas Goiginger, který se štěstím u balonu zůstal a poté ho předal pod sebe. JOAO VICTOR po přihrávce zakončil podél brankáře a po zemi otevřel skóre utkání.

    Michal Luxa

    Branky: 18. Pak, 89. Luan – 16. Joao Victor, 71. Joao Victor

    Karty:   32. Mislov (SPN), 69. Drescher (SPN), 77. Schütz (SPN) – 44. Wiesinger (LIN), 55. Holland (LIN), 82. Michorl (LIN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:11. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 22:16.
    SKN St. Pölten: Riegler – Luan, Ambichl, Drescher – Rasner, Mislov, Luxbacher (87. Fountas), Hofbauer – Pak, Gartler, Balič (71. Schütz).
    Náhradníci: Vollnhofer – Bajrami, Fountas, Haas, Meisl, Schütz, Vucenovic.

    LASK Linz: Schlager – Ramsebner (87. Wostry), Wiesinger, Pogatetz – Ranftl, Holland, Michorl, Ullmann – Goiginger, Otubanjo (57. S. Tetteh), Joao Victor.
    Náhradníci: Gebauer – Benko, Celic, Frieser, Jamnig, S. Tetteh, Wostry.

    Rozhodčí: Jäger – Riedel, Witschnigg
    bahis siteleri