Litoměřice – Karlovy Vary B 3:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary B
Neděle 04.11.2018, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Nadstavba regionální ligy juniorů
Partner:
     
    53:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    I hostům se povedlo využít přesilovku! Dlouhotrvající tlak na branku Ondřeje Skokana proměnil v prudkou gólovou trefu DANIEL ČERNÝ. Asistence: Jan Kosina, Patrik Šťastný.
     
    33:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka Stadionu v tomto utkání! MAREK VANĚK si všiml v chaosu před brankou Horáka volného kotouče, který z pravé hranice brankoviště ihned uklidil do sokolovské branky. Asistence: Lukáš Landa, Vojtěch Chňapko.
     
    24:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovku! Střela Tomáše Domina se odrazila od betonu gólmana přímo na hůl VOJTĚCHA CHŇAPKA, který z první prudce vypálil k bližší tyči sokolovské branky. Asistence: Tomáš Domin.
     
    21:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion jde z kraje druhé třetiny do vedení! JAN SMOLA se utrhl k samostatnému protiútoku proti Horákově brance a na hranici brankoviště poslal kotouč do velmi malého odkrytého prostoru u tyče sokolovského gólmana. Asistence: Jan Macel.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 22. Smola (Macel), 25. Chňapko (Domin), 34. Vaněk (Landa, Chňapko) – 54. Černý (Kosina, Šťastný)


    HC Stadion Litoměřice: Skokan (Petržílka) – Student, Bartoníček, Vízner, Domin (A), Bacílek, Čapek, France, Hák – Mynařík, Horešovský, Landa, Chňapko, Smola, Vaněk (C), Svoboda, Macel, Vokurka.
    HC Energie Karlovy Vary B: Horák (Pitoňák) – Kursa (A), Pohanka, Benda, Kosina, Kellner, Doubek (C) – Troch, Kassal (A), Petrov, Hadáček, Dimitrov, Šťastný, Bockstefel, Korčmaroš, Remeš, Černý, Fečo.

    Rozhodčí: Goltsch – Beneš, Votrubec

    Diváci: 55
    bahis siteleri