Ottawa – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:2 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pondělí 05.11.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:36 Cam FOWLER - 3:2
     
    60:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Adam Henrique si z levého křídla sjel před bránu, kde si chtěl puk rychle hodit na bekhend, jenže mu sjel z hole a CAM FOWLER střelou z úhlu z pravého kruhu zavěsil pod horní tyč odkryté brány a zkompletoval hattrick! Ducks vítězí 3:2! Asistence: Adam Henrique a Jakob Silfverberg.
     
    60:15
    Seth Jones se mohl stát hrdinou a rychle prodloužení ukončit, jenže byl v samostatném úniku tísněn a trefil z blízkosti pouze hruď Johna Gibsona, který podržel Ducks nad vodou!
    59:28 Pierre-Luc DUBOIS - 2:2
     
    59:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    PIERRE-LUC DUBOIS se po nepřesvědčivém zákroku Johna Gibsona proti střele od modré čáry dostal u pravé tyče k dorážce a v obrovské šanci nezaváhal, když při hře bez brankáře vyrovnal svým druhým gólem v zápase na 2:2! Asistence: Brandon Dubinsky a Seth Jones.
     
    59:04
    Joonas Korpisalo naskočil na střídačku a Columbus hraje bez brankáře!
    55:22 Pierre-Luc Dubois a jeho parádní individuální akce!
     
    55:22
    Pierre-Luc Dubois předvedl v pravém rohu útočného pásma nádhernou stahovačku a dostal se před bránu, kde se puk snažil po ledě poslat ke vzdálenější levé tyči, John Gibson ho ale pravým betonem vykopl! Skvělá příležitost.
     
    46:09
    Hampus Lindholm se ocitl v mezikruží ve slibné šanci, jenže svou střelu zřejmě otřel o pravou tyč, od které se puk odrazil mimo bránu Joonase Korpisala! Ducks málem poprvé vedli o dva góly.
     
    43:50
    Artěmij Panarin sice po přihrávce zpoza brány skóroval z levého kruhu, jenže Alexander Wennberg těsně předtím fauloval a dostal dvě minuty za podržení.
     
    42:38
    Cam Fowler usedl na trestnou lavici poté, co vyfasoval dvě minuty za hrubost. Ducks ještě byli rádi, že si Blue Jackets nevykoledovali přesilovou hru 5 na 3, puk šel ale přes ochranné sklo s přispěním teče.
    39:34 Útočník Cam Atkinson a jeho druhá obrovská příležitost!
     
    39:34
    Artějim Panarin bekhendovou přihrávkou z levého křídla oslovil v mezikruží Cama Atkinsona, který se ocitl mezi kruhy úplně sám a střelou zápěstím mířil těsně nad ledem k pravé tyči, jenže John Gibson puk vyrazl levým betonem a následná dorážka útočníka Jackets vpádu po ledě zamířila vedle pravé tyče brankáře Ducks!
     
    39:00
    Elias Lindholm byl hodně přísně vyloučen a musel usednout na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
    38:26 Cam FOWLER - 2:1
     
    38:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    CAM FOWLER si na vrcholu mezikruží zpracoval zpětnou přihrávku Isaca Lundeströma z pravého křídla a parádní střelou vymetl nad lapačkou Joonase Korpisala pravý horní roh brány, kde se puk na cestě do sítě odrazil od tyče! Druhý gól. Asistence: Isac Lundeström a Kiefer Sherwood.
    37:44 Riley Nash rychle vjel z brány a snažil se prosadit z úhlu
     
    37:44
    Riley Nash se po vyjetí zpoza brány snažil prosadit u pravé tyče bekhendem a po zákroku Johna Gibsona levým betonem a jeho následné dorážce se puk nebezpečně snášel ze vzduchu ke vzdálenější levé tyči, kde se z další dorážky marně snažil prosadit Brandon Dubinsky!
     
    32:00
    Další přesilová hra pro Columbus. Jakob Silfverberg byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
    31:40 Cam Atkinson měl na hokejce druhý gól Blue Jackets!
     
    31:40
    Cam Atkinson se po dlouhé diagonální přihrávce z levého křídla snažil na vzdálenější pravé tyči z úhlu skórovat do prázdné brány, jenže John Gibson se stačil přesunout a puk fantastickým zákrokem vyrazit! Obrovská šance Jackets.
     
    31:15
    Joonas Korpisalo si poradil se střelou Brandona Montoura od modré čáry a poté i s dorážku Ducks z mezikruží, kterou vytáhl lapačkou mimo!
    29:09 Cam FOWLER - 1:1
     
    29:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell se nádhernou stahovačkou zbavil v pravém kruhu Markuse Nutivaary, a přestože mu puk ujel, na vzdálenější levé tyči toho využil CAM FOWLER, když z blízkosti zvedl puk nad vyrážečkou Joonase Korpisala pod horní tyč a vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL! Asistence: Rickard Rakell a Brandon Montour.
     
    27:42
    Josh Anderson zastavil přečíslení Ducks dva na jednoho během oslabení za cenu faulu a dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra Columbusu rychle končí.
     
    27:23
    Ryan Kesler vyvolal drobnou potyčku a dostal dvě minuty za hrubost. Třetí přesilová hra pro Jackets.
    23:33 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    23:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    PIERRE-LUC DUBOIS byl sice třikrát vyloučen, jenže nyní si na vrcholu pravého kruhu najel na zpětnou přihrávku od Boonea Jennera a střelou zápěstím poslal puk mezi betony Johna Gibsona! Ducks nevyužili žádnou z šancí a nyní za to pykají. Asistence: Boone Jenner a Seth Jones.
     
    21:22
    Joonas Korpisalo si poradil se střelou Ducks od modré čáry a Pierre-Luc Dubois potřetí v zápase usedl na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    13:24
    Sam Carrick byl vyloučen na dvě minuty za sekání a hokejisté Columbusu si zahrají přesilovou hru.
    12:04 Åberg na Joonase Korpisala z úhlu nevyzrál bekhendem!
     
    12:04
    Pontus Åberg se ocitl u levé tyče ve velké šanci a bekhendem z blízkosti zvedal puk pod horní tyč, jenže Joonas Korpisalo kotouč výtečně vyrazil vyrážečkou! Parádní brankářský motýl!
     
    07:41
    Pierre-Luc Dubois byl podruhé v řadě vyloučen, tentokrát za sekání. Druhá přesilová hra pro Anaheim.
    06:01 Patrick Eaves se pokusil Korpisala propálit ranou bez přípravy
     
    06:01
    Patrick Eaves se ocitl po krátké zpětné přihrávce z levého křídla v mezikruží ve velké šanci, jenže Joonas Korpisalo dokázal jeho pokus zřejmě hrudí vyrazit! Ke gólu nechybělo mnoho.
     
    05:36
    Jakob Silfverberg před bránou tečoval nahození Andyho Welinskiho z vrcholu pravého kruhu a Joonas Korpisalo měl obrovské štěstí, že puk pravým betonem vyrazil, protože puk mezi ním a pravou rukou mířil ke vzdálenější levé tyči!
     
    04:53
    Hampus Lindholm z levého kruhu minul vzdálenější pravý horní roh brány a poté byl faulován. Pierre-Luc Dubois usedl na trestnou lavici za nedovolené hákování.
     
    00:45
    Jacob Larsson byl vyloučen na dvě minuty za držení a Columbus si zahraje první přesilovou hru zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Fowler (Rakell, Montour), 39. Fowler (Lundeström, Sherwood), 61. Fowler (Henrique, Silfverberg) – 24. Dubois (Jenner, S. Jones), 60. Dubois (Dubinsky, S. Jones)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler (A), Welinski, Ja. Larsson, H. Lindholm, M. Pettersson, Montour – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Rakell, Henrique (A), Åberg – Sherwood, Lundeström, Eaves – Street, Carrick, Gibbons. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones (A), R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno (C), Jenner (A), J. Anderson – Bjorkstrand, Wennberg, Duclair – Riley Nash, Dubinsky, Hännikäinen. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Francis Charron. Čároví: Shandor Alphonso, Trent Knorr

    Diváci: 16727
    bahis siteleri