Omsk – Kunlun 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Ufa 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 3:4 (po pr.) | Viťaz – Jaroslavl 4:3 (kon.)
HC Slovan – Barys 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 05.11.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:53:01)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:59
    Rudolf Červený (SBA) 1+0, 2 střely, čas na ledě 19:08

    Dominik Hrachovina (AST) 22 zákroků, 1 gól, 95,65%
     
    Střely na branku: 23 – 34
     
    Je dobojováno. Astana nakonec své těsné vedení uhájila až do konce a bere tak dva body do tabulky. Domácí, ač v závěru měli obrovský tlak, srovnat nedokázali. Největší šanci tři vteřiny před koncem třetí třetiny měl Rudolf Červený, jenž minul odkrytou klec. Nedá se nic dělat, vyhrát může jen jeden celek a tím je dnes Astana, která podruhé v sezóně poráží bratislavský Slovan.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Rudolf Červený byl v obrovské šanci, zívala před ním odkrytá branka, kterou však český útočník netrefil. A je konec všem nadějím.
     
    59:52
    Ještě se vhazuje před Hrachovinou, Slovanu zbývá osm vteřin na vyrovnání. Jinak je konec.
     
    59:22
    Dietz vyhodil puk z pásma a dojeli ho jeho spoluhráči, takže to nebylo zakázané uvolnění a hráči Astany tak šetří cenné vteřiny v závěrečném tlaku domácích.
     
    59:15
    Gelinas nastřelil puk do předbrankového prostoru, jeho spoluhráč mu ho vrátil na modrou čáru a jeho dělovka končí v lapačce Hrachoviny. Hra je znovu přerušena.
     
    58:41
    Michal Řepík střílel z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Hrachovina před sebe. Slovan stále drží pásmo a svírá svého soupeře.
     
    58:33
    Sudí vykázali hru do obranného pásma Astany, to je samozřejmě výhoda pro Slovan, který tak může pokračovat ve hře bez brankáře.
     
    58:29
    Branka Slovanu je prázdná, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli a hrají tedy powerplay.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:58
    Bratislavská lavička si bere oddechový čas.
     
    57:10
    Hosté jsou nyní pod menším tlakem, přesto ho dokáží ustát. Další střelu ukryl Hrachovina a jeho tým tak bleskově míří znovu na opačnou stranu.
     
    56:21
    Rudolf Červený se dostal do akce před brankou Astany, jeho přízemní střelu však kryje Dominik Hrachovina. A hned puk poslal svým spoluhráčům.
     
    55:58
    Vhazování v pásmu Astany vyhráli hosté a hned na to poslali kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:31
    Pavel Akolzin očekával přihrávku na pravý kruh, do dráhy puku však dal hůl obránce Slovanu a zabránil tak další akci hostujícího celku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Červený (Řepík) – 27. Michajlis (A. Petersson), 31. Grenc


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Meszároš (A), Grman, Švarný, Bačik, Jánošík – Červený, Taffe, Řepík (A) – Lunter, Sukel', Jeglič – Liška, Chipchura, Hrnka – Lamper, C. Bailey, Rau.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Dallman (A), Blacker, Dietz, Orechov, Makljukov, Klimontov, M. Semjonov, Polochov – Frattin, Boyd, Bochenski (C) – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Michajlis, Valk, Ševčenko – Grenc, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Ansons, Akuzovskij – Otmachov, Lazarev

    Diváci: 6 436
    bahis siteleri