Omsk – Kunlun 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Ufa 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 3:4 (po pr.) | Viťaz – Jaroslavl 4:3 (kon.)
HC Slovan – Barys 1:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Spartak Moskva
Pondělí 05.11.2018, 15:00 • Megasport Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:33 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:2
     
    50:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v zápase vedou! Dmitrij Kalinin z osy hřiště těsně minul domácí branku, ale puk se od mantinelu odrazil zpět před brankoviště, odkud ho dopravil za brankovou čáru pohotový KASPARS DAUGAVINŠ. Asistence: Jevgenij Kulik a Dmitrij Kalinin.
    44:46 Igor MAKAROV - 1:1
     
    44:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku sekundu před jejím skončením! Dmitrij Kagarlickij našel zpoza branky IGORA MAKAROVA, který napoprvé zakončil jen do Hudáčka, ale do vyraženého puku ještě stačil plácnout tak šikovně, že tentokrát už ho umístil za záda gólmana Spartaku – 1:1. Asistence: Vadil Šipačov a Dmitrij Kagarlickij.
    17:30 Robin HANZL - 0:1
     
    17:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na útočné modré zachytil puk Anatolij Nikoncev, který ho poté zadovkou přenechal ROBINOVI HANZLOVI a český útočník se trefil z mezikruží mimo dosah lapačky brankáře Bočarova. Asistence: Anatolij Nikobcev.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 45. I. Makarov (Šipačov, Kagarlickij) – 18. R. Hanzl (Nikoncev), 51. Daugavinš (Kulik, Kalinin)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Koivisto, Hietanen, Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Menšikov, Pepeljajev – I. Makarov, Šipačov (A), Kagarlickij – Brjukvin, Tarasov, Indrašis – Moisejev, Mozer, V. Kuljomin – Pankratov, Igumnov, Alexejev – Sidljarov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kalinin (C), Kulik, Kutějkin (A), Dyblenko, Provolněv, Gončarov – Daugavinš, Chochlačov, Filatov – Nikoncev, R. Hanzl, Lisin – Leščenko, Zubov, Karsums – Truňov, A. Voronin (A), Cyplakov – Kosov.

    Rozhodčí: Olenin, Bělov – Ivanov, Černyšjov

    Diváci: 9116
    bahis siteleri