Omsk – Kunlun 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Ufa 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 3:4 (po pr.) | Viťaz – Jaroslavl 4:3 (kon.)
HC Slovan – Barys 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 05.11.2018, 15:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:09 Alexandr NIKULIN - 4:3
     
    45:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz jde do vedení. Skvělé napadání, získání kotouče, přihrávka zpoza brány a střela bekhendem po blafáku prošla brankáři Salákovi mezi betony. Autorem branky je ALEXANDR NIKULIN. Asistence: Alexej Makejev.
    24:01 Stěpan SANNIKOV - 3:3
     
    24:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je STEPAN SANNIKOV. Využitá přesilová hra. Střela od modré do zadního mantinelu, odraz na hůl Osipova a ten to předložil Sannikovovi do prázdné branky, Sannikov branku trefil. Asistence: Maxim Osipov, Jegor Averin.
    21:51 Denis KOKAREV - 3:2
     
    21:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Salák překonán potřetí, už to vypadalo, že puk má, ale domácí ho dotlačili za jeho záda. Přihrávka zpoza branky a prostrčení u první tyče, Salák kapituluje. Autorem branky je DENIS KOKAREV. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    14:59 Alexandr ŠEVČENKO - 2:2
     
    14:59
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku. Autorem branky je ALEXANDR ŠEVČENKO. Ševčenko dostal nabito zpoza branky a rychlým zápěstím poslal puk nad lapačku Saláka, ten se natahoval marně. Je to 2:2, hodně divoký zápas. Asistence: Nikita Vyglazov, Alexandr Jevsejenkov.
    13:28 Denis ALEXEJEV - 1:2
     
    13:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DENIS ALEXEJEV. Vyhraná buly, přihrávka na beka, ten dal puk zpátky pod sebe na křídlo, křídlo střílelo, Ortio vyrazil a následoval "šrumec" před brankou. Tam se nejlépe zorientoval Denis Alexejev. Lokomotiv jde do vedení. Asistence: Jegor Averin, Stepan Sannikov.
    09:52 Daniil APALKOV - 1:1
     
    09:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv to sehrál skvěle. Autorem branky je DANIJL APALkOV. Ten dostal parádní příhru od Kozuna, měl to na bekhend a právě bekhendem vymetl pavučiny, krásný gól do šibenice, je srovnáno, rychlá odpověď Jaroslavli. Asistence: Brandon Kozun, Rušan Rafikov.
    07:26 Alexandr SJOMIN - 1:0
     
    07:26
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDR SJOMIN. Dostal se na puk na pravém kruhu útočného pásma, vystřelil zápěstím a Salák si puk srazil do branky sám při pádu na záda. Viťaz jde překvapivě do vedení. Bez asistence.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 8. A. Sjomin, 15. A. Ševčenko (Vyglazov, Jevsejenkov), 22. Kokarev (Švec-Rogovoj), 46. A. Nikulin (Makejev) – 10. Apalkov (Kozun, Rafikov), 14. Alexejev (Averin, Sannikov), 25. Sannikov (M. Osipov, Averin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Jevsejenkov, Stasenko, Katičev, Mozík, Voronkov, Golovkov, Kožemjakin – Makejev, A. Nikulin, Stoljarov – Hrivík, M. Aaltonen, A. Sjomin – Švec-Rogovoj, Kokarev, N. Komarov – P. Černov, Vyglazov, A. Ševčenko.
    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Jelesin, Kronwall, Kutuzov, Čerepanov, M. Osipov – Loktionov, Kozun, Apalkov – Sannikov, Averin, Iljenko – Kartajev, Kraskovskij, Alexejev – Ivanov, Denisenko, Jurtajkin – Kajumov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Odins – Zacharov, Kuprijanov

    Diváci: 4 154
    bahis siteleri