Omsk – Kunlun 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Ufa 2:3 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 3:4 (po pr.) | Viťaz – Jaroslavl 4:3 (kon.)
HC Slovan – Barys 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 05.11.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Slovan Bratislava a Barys Astana.
     
    HC Slovan Bratislava

    Hokejisté dnes domácího Slovanu Bratislava jsou v tabulce Západní konference na desátém místě se ziskem dvaceti bodů. Na své konto připsali devět výher a sedmnáct proher. Slovanisté po dvou debaklech na vídeňské misi, kdy prohráli 0:9 s CSKA Moskva a následně pak 0:7 s Petrohradem zabrali a doma zvítězili 3:2 nad Novosibirskem. Pak přišel další domácí zápas, tentokráte to ale byla prohra. Jaroslavl vyhrála 3:0. Dnes by tak hokejisté bratislavského Slovanu rádi připsali další body do tabulky, znovu je však nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Jeff Taffe – 18 bodů (5+13)
    Michal Řepík – 14 bodů (9+5)
    Rudolf Červený – 11 bodů (5+6)
     
    Barys Astana

    Hosté z kazašské Astany jsou ve Východní konferenci na pátém místě a zatím tak mají sezonu rozehranou velmi dobře. Na svém kontě mají pětatřicet bodů za patnáct výher a osm proher. Naposledy se jim dařilo na ledě běloruského Minsku, kde zvítězili těsně 3:2 z jejich pohledu. A na tento úspěch by rádi navázali na bratislavském ledě, kde se pokusí získat další body. Po těch však prahnou i Bratislavané, takže nás čeká zajímavá bitva, kterou si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Roman Starčenko – 26 bodů (11+15)
    Darren Dietz – 25 bodů (9+16)
    André Petersson – 23 bodů (9+14)
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radovala Astana. Jak to dopadne dnes?

    Barys Astana – Slovan Bratislava 5:2
    Slovan Bratislava – Barys Astana 0:2
     
    Česká stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA)
    Lukáš Klok (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Rudolf Červený (SBA)

    Dominik Hrachovina (AST)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Meszároš (A), Grman, Švarný, Bačik, Jánošík – Červený, Taffe, Řepík (A) – Lunter, Sukel', Jeglič – Liška, Chipchura, Hrnka – Lamper, C. Bailey, Rau.

    Barys Astana: Hrachovina (H. Karlsson) – Dallman (A), Blacker, Dietz, Orechov, Makljukov, Klimontov, M. Semjonov, Polochov – Frattin, Boyd, Bochenski (C) – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Michajlis, Valk, Ševčenko – Grenc, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Ansons, Akuzovskij – Otmachov, Lazarev.
     
    Hráči obou celků jsou na ledové ploše a nyní si vyslechneme hymny obou zemí. Nejprve kazašskou a poté také slovenskou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a hned se nastěhovali do útočného pásma. Slovan jim však puk sebral a míří bleskově na druhou stranu.
     
    00:30
    První zákrok si připisuje Marek Čiliak. Bývalý hráč Komety Brno ukryl pod lapačkou Bochenskiho střelu a raději pak přerušil hru.
     
    00:36
    Možný další výpad hostů před domácí branku uhasil bratislavský obránce, který tak nedovolil, aby hosté jakkoli Čiliaka ohrozili.
     
    01:16
    Za vlastní brankou drží puk Gelinas, jenž čeká, až mu vystřídají jeho spoluhráči a až poté Slovan zamířil do obranného pásma Astany.
     
    01:47
    Avšak nic před českým brankářem Hrachovinou nevymysleli a do další akce tak hru otáčejí na druhou stranu hráči Barysu Astana.
     
    02:02
    Za pukem k zadním mantinelu spěchal jeden z hráčů Slovanu a když ho dojel, následně pak ho stejně získali hosté, kteří už operují zpět před domácí brankou.
     
    02:36
    Znovu to byl boj o puk, který hráči Slovanu vyhráli a rázem se mění směr hry pře Dominika Hrachovinu.
     
    03:09
    Slovan se však nezdržel příliš dlouho před astanskou klecí a Bochenski vyváží kotouč směrem na opačnou stranu.
     
    03:37
    Zatím se oba celky hledají, ani jeden z nich se nedokázal delší dobu udržet v pásmu soupeře.
     
    04:00
    Matúš Sukel' zkoušel dobruslit soupeře, který byl těsně před ním. To se nepovedlo, Astana tak od vlastní branky zakládá svou další útočnou akci.
     
    04:58
    Grman nahodl puk do útočného pásma, kde ale nebyl nikdo, kdo by ho sebral. Následně pak jdou do akce zase hosté z Astany. Ti mají zatím více ze hry.
     
    05:33
    Další nepřesná rozehrávka Slovanu znamenala zisk kotouče pro hosty, kteří se znovu pokusí v útočném pásmu ohrozit domácí branku a v ní Marka Čiliaka.
     
    06:09
    Dominik Hrachovina posléze vytasil svůj první zákrok. Od modré čáry střílel Andrej Meszároš a brankář Astany ukrývá kotouč pod lapačkou. Hra je přerušena.
     
    06:09
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:20
    Žiga Jeglič střílel z pravé strany, bylo to trochu z úhlu a Dominik Hrachovina musel přesto holí zasáhnout. Hned poslal puk mezi své spoluhráče, kteří míří dopředu.
     
    06:59
    Nic z toho nebylo a Slovan bleskově pronikl do útočného pásma, kde už se usadil a kombinuje před Dominikem Hrachovinou.
     
    07:09
    Domácí se pak sami vykázali z útočného pásma a hra se přestěhovala do střední třetiny, kde se vhazuje blíže brance Astany.
     
    07:54
    Darren Dietz vyslal jedovatou střelu od modré čáry, tu ale jistila obrana Slovanu, která nepustila hosty do ohrožení Čiliakovy branky.
     
    08:33
    Hrachovna našel kotouč u své levé tyče a poté ho potáhl kolem zadního mantinelu, kde ho sebral Dallman a rodí se tak další akce Astany.
     
    09:24
    Znovu to bylo hodně nepřesné a také hosté se sami z pásma vykázali. Do akce tak jde zase Slovan Bratislava.
     
    09:54
    Michal Řepík se napřáhl na pravém kruhu, jeho pokus ale pokryla obrana Astany. Ta znovu míří do další útočné akce.
     
    11:19
    Dmitrij Grenc se snažil dojet puk, který jistil obránce Slovanu Michal Sersen. A hostům se nakonec povedlo udržet útočné pásmo, ale ne na příliš dlouho.
     
    12:02
    Hra je na obou stranách plná nepřesností, nyní však zasahoval Hrachovina proti střele svého krajana, Rudolfa Červeného a raději pak znovu hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:02
    Další komerční přestávka.
     
    12:13
    Slovan se znovu neudržel v útočné třetině, hosté vypíchli puk a ten se dostal do středního pásma. Domácí hráči tak musejí svou akci zakládat znovu z hloubi obranného pásma.
     
    12:46
    Na druhé straně si od zadního mantinelu sjel před branku Čiliaka Valk, jeho pokus ale zamířil jen vedle jeho branky. Na opačnou stranu kluziště už míří zase Slovan.
     
    13:59
    Jeff Taffe z otočky pálil z pravého kruhu, jeho pokus srazil Hrachovina do bezpečí. Hned na to kotouč ukryl a znovu nechává hru zastavit.
     
    14:29
    Z levého kruhu střílel domácí hráč, ale trefil pouze obranu hostů. Ti tak míří znovu na druhou stranu.
     
    15:19
    Michajlis z levého kruhu vyslal štiplavou střelu, kterou kryje Marek Čiliak a hned posílá puk svým spoluhráčům, kteří se vydávají do další útočné akce.
     
    16:26
    Jeff Taffe táhl akci podél levého mantinelu, poté poslal kotouč spoluhráči, ale Michal Řepík trefil jen zadní mantinel, od kterého se puk odrazil k obraně Astany.
     
    17:33
    Slovanisté se zase snažili ohrozit branku Hrachoviny, ale ten dokázal akci ustát a opět pokus domácích kryje. Následuje tak další útok Astany.
     
    17:58
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Matt Frattin – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:11
    Domácí začínají přesilovou hru a už jsou v pásmu hostů. Jenže ti se hned dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhodili až před Čiliakovu klec.
     
    18:43
    Hosté opět vypíchli puk domácím, kteří se tak nedokázali usadit v pásmu hostů a ztrácejí další vteřiny v přesilové hře, hosté je naopak šetří.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Gelinas vyslal střelu od modré čáry, ale ta byla nepřesná. Hned na to se hosté znovu osvobozují a tohle oslabení už zvládnou.
     
    19:58
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jednu branku a ani pořádné nebezpečné akce. Hraje se zatím velmi opatrný hokej a oba brankáři drží svá dosavadní čistá konta. V závěru třetiny měli domácí výhodu přesilové hry, dobře ji však nesehráli a Astana se v pohodě dokázala ubránit. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 19:20.
     
    Střely na branku: 4 – 3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Sersen pálil z pravého kruhu a jeho dělovku musel lapačkou krýt Dominik Hrachovina.
     
    20:48
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí jdou hned v úvodu druhé třetiny do vedení. Krásnou přihrávku do prostoru mezi kruhy předložil RUDOLFU ČERVENÉMU Michal Řepík a prvně jmenovaný pak prostřelil Hrachovinu – 1:0. Z gólu se však radovat nemohl, Blacker ho okamžitě tvrdě atakoval a český útočník se s krvavým šrámem skácel k zemi. Asistence: Michal Řepík.
    20:48 Rudolf ČERVENÝ - 1:0
     
    20:48
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jesse Blacker – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:36
    Domácí se uhnízdili v pásmu hostů a už operují před Hrachovinou. Ten si nyní připsal pohotový zákrok po střele od modré čáry a pozastavil hru.
     
    22:09
    Hosté se dokázali znovu osvobodit a posílají puk až před Marka Čiliaka.
     
    22:35
    Puk je ve středním pásmu a hosté tak už zvládnou i toto oslabení.
     
    22:48
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    23:19
    Bačik poslal puk Lamperovi, ten ho ale dobře nezpracoval a průnik do útočného pásma se nekonal. O chvilku později už ano a Kyle Chipchura prověřil svou střelou Hrachovinu.
     
    23:40
    Adam Jánošík se snažil udržet útočné pásmo, puk u ale sjel z čepele a skončil ve středním pásmu.
     
    24:22
    Slovan hraje velmi dobře v obraně a nyní zastavil v rozletu hosty, kteří se nemohli dostat do zakončení.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Michal Řepík – 2 min., držení).
     
    25:10
    Nyní hrají přesilovku hosté, vůbec první v utkání a snaží se projít do útočného pásma, aby ohrozili domácí branku.
     
    25:20
    A to se podařilo. Frattin vyslal z levého kruhu pořádnou pumelici, kterou kryje Marek Čiliak. I on raději před dotěrnými hosty hru pozastavil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:56
    Boyd se snažil poslat puk na Bochenskiho, ale jejich souhru pokazila hůl jednoho z domácích hráčů a ti se okamžitě osvobozují.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Mário Grman – 2 min., podrážení).
     
    26:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovou hru využívají a srovnávají stav tohoto zápasu. NIKITA MICHAJLIS z levého kruhu prostřelil Čiliaka nad jeho pravou rukou – 1:1. Asistence: André Petersson.
    26:50 Nikita MICHAJLIS - 1:1
     
    28:05
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Patrik Bačik – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:12
    Další Dallmanova střela v další přesilové hře pět na tři a dobrý zákrok předvedl Čiliak, který podržel svůj tým a hru nechal přerušit. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    28:25
    Skrumáž před domácí brankou, v ní musel třikrát zasahovat Marek Čiliak a tlak hostů domácí ustáli.
     
    28:32
    A nyní je Slovan už ve čtyřech hráčích.
     
    29:05
    Bratislavané se osvobozují, posílají kotouč až před Hrachovinu a hosté tak musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    29:30
    Astana má další tlak před Čiliakem, domácí celek se zatím dokáže držet. Nyní předvedl další zákrok Čiliak a hra je opět zastavena.
     
    29:49
    Rudolf Červený se vrací po ošetření na hrací plochu. Jeho zraněnou tvář spravilo pár stehů. Už je na ledové ploše.
     
    30:05
    Slovan je po delší době v plném počtu.
     
    30:51
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí ubránili své početní nevýhody a už v plném počtu inkasují podruhé. Meszároš přihrál puk přímo na hůl DMITRIJE GRENCE, který pak bleskovou střelou z prostoru mezi kruhy překonal Čiliaka a hosté jdou poprvé do vedení – 1:2. Bez asistence.
    30:51 Dmitrij GRENC - 1:2
     
    32:27
    Domácí se snažili najít rychlou odpověď, ale proti Hrachovinovi neuspěli. Ten zapsal další zákrok a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce, až ale po komerční přestávce
     
    32:46
    Michal Řepík naslepo přihrával Taffemu, který byl těsně před Hrachovinou, jeho doklepnutí kotouče ale za jeho zády neskončilo.
     
    33:42
    Ševčenko svůj pokus poslal jen vedle branky Slovanu a domácí hned otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dmitrij Ševčenko – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    34:19
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Casey Bailey – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:19
    Bailey teď zbytečně fauloval soupeře a také inkasuje trest. Domácí tak přišli o přesilovou hru a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    34:54
    Matúš Sukel' operoval před hostující brankou, jeho přízemní pokus ale skončil jen na příložníku Dominika Hrachoviny.
     
    35:30
    Přichází další komerční přestávka.
     
    36:05
    Hosté jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    36:19
    A nyní už i v plném počtu.
     
    37:11
    Slovan tak nedokázal zužitkovat dvojnásobnou přesilovou hru a hosté tak mají stále těsné vedení.
     
    37:34
    Hrnka pálil na branku hostů, puk se odrazil k Rauovi, ale jeho pokus skončil jen na Hrachovinovi, který okamžitě rozehrál puk a poslal své spoluhráče do útoku.
     
    38:10
    Michajlis na druhé straně střílel na Čiliaka, poté se k odraženému puku dostal Akolzin, ale ani jeho střela nekončí brankou. Puk má ve své moci domácí brankář, který hru přerušil.
     
    38:38
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Meszároš – 2 min., držení).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Darren Dietz střílel od modré čáry, jeho střelu dorážel před brankou Slovanu Bochenski, ale kotouč za Čiliakova záda se mu nepovedlo dostat. Hned na to se domácí osvobozují.
     
    39:50
    Další osvobození Slovanu a už to vypadá, že se nic nestane a také druhé dějství je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je za námi. V ní se ujali vedení domácí hráči, jenže o něj přišli ve dvojnásobném oslabení, když Astana svou přesilovou hru využila. A poté udeřila i v klasickém počtu a dostala se poprvé v utkání do vedení. Domácí nic nevzdávají a ještě nás čeká jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 20:10.
     
    Střely na branku: 13 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    40:48
    Hosté se ještě drželi v útočném pásmu, ale nikterak Čiliaka neohrozili. Domácí po zisku kotouče naopak hned míří na opačnou stranu.
     
    41:11
    Adam Jánošík střílel z levého kruhu na Hrachovinu a ten si připisuje další velmi cenný zákrok. Nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:34
    Žiga Jeglič vyslal nepříjemnou střelu na Hrachovinu, tomu ale pomohla obrana Astany, která pak získala puk a míří znovu před domácí branku.
     
    42:20
    Marek Čiliak potáhl holí puk do rohu kluziště, kde ho sebral Adam Jánošík a zakládá tak další akce domácího celku.
     
    42:50
    Lamper pálil na Hrachovinu a ten proti němu vytasil další přesný zákrok. Domácí přidávají na tlaku a snaží se o vyrovnání, které ovšem zatím nepřichází.
     
    43:42
    Další tlak před brankou hostů, Mário Lunter střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus byl nepřesný a skončil jen vedle branky Dominika Hrachoviny.
     
    44:03
    Cormier netrefil ideálně puk a Čiliak si mohl oddychnout. Nakonec nemusel zasahovat a na druhé straně už se chystají operovat před Hrachovinou zase domácí hráči.
     
    44:30
    Slovan z vlastního obranného pásma zakládá další akci, hosté však jejich rozehru neustále napadají. Stále tak drží nejtěsnější možný náskok.
     
    45:15
    Domácí v útočném pásmu nevymysleli nic a prakticky zadarmo odevzdali kotouč soupeři. Astana se tak znovu přemisťuje do útočného pásma.
     
    45:47
    Grman zachytil puk u modré čáry a hned na to se domácí dostávají znovu do útoku. Ale hosté je znovu napadají už ve středním pásmu. Bratislavané tak mají složitý průchod do útoku.
     
    46:37
    Další pokus domácích, který kryje obrana Astany. Ta se snaží stále hubený náskok bránit. Zatím se jí to tedy daří.
     
    47:34
    Chipchura střílel z pravého kruhu, od Hrachoviny se puk odrazil a mířil k brankové čáře, brankář Astany však dokázal jeho pokus nakonec pokrýt.
     
    48:22
    Frattin podržel kotouč v obranném pásmu a poté, až mu vystřídali spoluhráči, zamířil směrem dopředu. Poté střílel sám na Čiliaka, který jeho pokus kryje.
     
    49:27
    A další střela Astany, kterou vyslal Patrice Cormier, díky Čiliakovi se tak skóre nyní nemění. Brankář domácích tak stále drží svůj tým a jeho šance na srovnání.
     
    50:27
    Jsme za polovinou třetí třetiny a Slovan se stále marně snaží o vyrovnání. Nyní střílel Michal Řepík, bylo to však jen do připraveného Dominika Hrachoviny.
     
    50:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    51:27
    Zakázané uvolnění Astany stěhuje hru před branku Dominika Hrachoviny. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    51:45
    Matt Frattin se dostal do úniku před domácí branku, nebezpečí však okamžitě uhasil dalším zákrokem Marek Čiliak. A hned na to nechal přerušit hru.
     
    51:56
    André Petersson se na levém kruhu napřáhl ke střele, která ale skončila jen na pravém betonu Marka Čiliaka, jenž znovu svůj tým podržel.
     
    53:00
    Další komerční přestávka.
     
    53:10
    Astana drží kotouč v útočném pásmu a nepouští domácí celek na opačnou stranu. Až nyní se to povedlo a Slovan je před Hrachovinou.
     
    53:47
    Bochenski poslal před branku puk a Dustin Boyd nastavil svoji hůl, jeho lehká teč však končí pouze na Marku Čiliakovi. I jemu může Slovan děkovat, že je stav na ukazateli skóre takový, jaký je.
     
    54:40
    Valk se prosmýkl obranou domácích, ale do zakončení před bratislavskou brankou se nedostal. Slovan získal puk a okamžitě stěhuje hru před branku Astany.
     
    55:31
    Pavel Akolzin očekával přihrávku na pravý kruh, do dráhy puku však dal hůl obránce Slovanu a zabránil tak další akci hostujícího celku.
     
    55:58
    Vhazování v pásmu Astany vyhráli hosté a hned na to poslali kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:21
    Rudolf Červený se dostal do akce před brankou Astany, jeho přízemní střelu však kryje Dominik Hrachovina. A hned puk poslal svým spoluhráčům.
     
    57:10
    Hosté jsou nyní pod menším tlakem, přesto ho dokáží ustát. Další střelu ukryl Hrachovina a jeho tým tak bleskově míří znovu na opačnou stranu.
     
    57:58
    Bratislavská lavička si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:29
    Branka Slovanu je prázdná, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli a hrají tedy powerplay.
     
    58:33
    Sudí vykázali hru do obranného pásma Astany, to je samozřejmě výhoda pro Slovan, který tak může pokračovat ve hře bez brankáře.
     
    58:41
    Michal Řepík střílel z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil Hrachovina před sebe. Slovan stále drží pásmo a svírá svého soupeře.
     
    59:15
    Gelinas nastřelil puk do předbrankového prostoru, jeho spoluhráč mu ho vrátil na modrou čáru a jeho dělovka končí v lapačce Hrachoviny. Hra je znovu přerušena.
     
    59:22
    Dietz vyhodil puk z pásma a dojeli ho jeho spoluhráči, takže to nebylo zakázané uvolnění a hráči Astany tak šetří cenné vteřiny v závěrečném tlaku domácích.
     
    59:52
    Ještě se vhazuje před Hrachovinou, Slovanu zbývá osm vteřin na vyrovnání. Jinak je konec.
     
    59:57
    Rudolf Červený byl v obrovské šanci, zívala před ním odkrytá branka, kterou však český útočník netrefil. A je konec všem nadějím.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Astana nakonec své těsné vedení uhájila až do konce a bere tak dva body do tabulky. Domácí, ač v závěru měli obrovský tlak, srovnat nedokázali. Největší šanci tři vteřiny před koncem třetí třetiny měl Rudolf Červený, jenž minul odkrytou klec. Nedá se nic dělat, vyhrát může jen jeden celek a tím je dnes Astana, která podruhé v sezóně poráží bratislavský Slovan.
     
    Střely na branku: 23 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:59
    Rudolf Červený (SBA) 1+0, 2 střely, čas na ledě 19:08

    Dominik Hrachovina (AST) 22 zákroků, 1 gól, 95,65%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:53:01)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Červený (Řepík) – 27. Michajlis (A. Petersson), 31. Grenc


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gelinas, Meszároš (A), Grman, Švarný, Bačik, Jánošík – Červený, Taffe, Řepík (A) – Lunter, Sukel', Jeglič – Liška, Chipchura, Hrnka – Lamper, C. Bailey, Rau.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Dallman (A), Blacker, Dietz, Orechov, Makljukov, Klimontov, M. Semjonov, Polochov – Frattin, Boyd, Bochenski (C) – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Michajlis, Valk, Ševčenko – Grenc, Sagadejev, Akolzin.

    Rozhodčí: Ansons, Akuzovskij – Otmachov, Lazarev

    Diváci: 6 436
    bahis siteleri