Kanada black – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Kanada black
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Česko
Pondělí 05.11.2018, 20:40 • Harbour Station, Saint John • World U17 Hockey Challenge
Partner:
    64:10 O'ROURKE - 3:2
     
    64:10
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Duel je u konce a dva body bere Kanada black! Ta tentokrát zvládla prodloužení a poráží český tým díky povedené akci. Foudy dostal pas před branku, ale z úhlu nevypálil, ještě objel konstrukci a poté našel volného RYANA O'ROURKEHO, který zblízka propálil ležícího Bednáře! Asistence: Jean-Luc Foudy.
    49:15 MALÝ - 2:2
     
    49:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic Češi srovnávají! Macháček obkroužil branku nabil mezi kruhy spoluhráči, jímž byl JAKUB MALÝ, ten dokázal střelou z první překvapil Bjorklunda a začíná se znovu od nuly! Asistence: Štěpán Macháček.
    42:05 FOUDY - 2:1
     
    42:05
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Tak ani do třetice si Češi nepohlídali brejk soupeře. Drysdale dlouhou přihrávkou z obranného pásma našel parádním pasem JEANA-LUCA FOUDYHO, jenž další tutovkou nepohrdl a bekhendovým blafákem uspěl, propasíroval puk za Bednáře. Asistence: Jamie Drysdale.
    34:03 CIKHART - 1:1
     
    34:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se Češi přeci jen dočkali a je srovnáno! Rychlý přechod do útoku, Chlubna nabil na střelu Rouhovi, kotouč se poté po Rouhově střele záhadně odrazil k JANU CIKHARTOVI, jenž ho zblízka dorazil za Bjorklunda do sítě. Asistence: Tomáš Chlubna, Michal Rouha.
    26:46 ROY - 1:0
     
    26:46
    Kanada black právě vstřelila branku!
    Z velikého tlaku se už domácí radují! Češi se nedokázali osvobodit ani když se dostali na chvilku ke kotouči, Lawrence se dostal do dobré pozice před brankou, ale nezazmatkoval, ještě přihrál lépe postavenému spoluhráči a PIER-OLIVIER ROY se už prosdil ranou do odkryté branky. Asistence: Josh Lawrence.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 27. Roy (Lawrence), 43. Foudy (Drysdale), 65. O'Rourke (Foudy) – 35. Cikhart (Chlubna, Rouha), 50. Malý (Macháček)


    Kanada black: Bjorklund (Vrbetic) – Sebrango, Drysdale, Hunt, O’Rourke, Terry, De La Gorgendiere, Helliwell – Cuylle, Byfield, Lawrence – Wiesblatt, Crnkovic, Foudy – Hardie, Finley, Beaudoin – Smith, Roy, Tullio – Valade
    Česko: Bednář (Malík) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Krutil, Hampl, Talafa – Myšák, Konečný, Malát – Novák, Rouha, Chlubna – Mácha, Gut, Cikhart – Macháček, Ivan, Malý – Janda
    bahis siteleri