Kometa Brno – Tappara 5:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Bern 4:1 (kon.) | Storhamar – Skellefteå 4:4 (kon.)
Lugano – Frölunda 1:1 (kon.) | Bolzano – Plzeň 1:6 (kon.) | Zürich – Kärpät 4:4 (kon.)
Mnichov – Zug 2:3 (kon.) | Rouen – Salzburg 3:3 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
EV Zug
Úterý 06.11.2018, 20:00 • Bossard Arena • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:22:33)
     
    Střely na branku: 26 – 30
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí o jednu branku a mají tak o něco lepší pozici do domácí odvety, která se bude hrát za dva týdny v Zugu. Třetí třetina už byla opatrnější a nebylo k vidění tolik šancí. Sledovali jsme celkem pohledné utkání se šťastným koncem pro hostující Zug.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (Keith Aulie – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:09
    Hosté stále drží jednobrankový náskok. A protože se dvojutkání hraje na skóre z obou duelů, domácí hokejisté tak rozhodně nebudou odvolávat brankáře.
     
    58:59
    Pokus Klingberga těsně před Aus Den Birkenem se neujal a brankář domácích tak má kotouč ve své moci. Hra je přerušena.
     
    58:18
    Vyloučení v týmu EHC Red Bull Mnichov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Maximilian Daubner.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:58 Lino MARTSCHINI - 2:3
     
    57:58
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. LINO MARTSCHINI se trefil v blízkosti domácího brankáře a svým druhým gólem v utkání tak dává naději svému celku na lepší pozici do odvety – 2:3. Asistence: Reto Suri a Yannick-Lennart Albrecht.
     
    57:29
    U mantinelu vyhráli souboj o kotouč domácí hráči, pokusili se projít do útočného pásma, ale to se jim nakonec nepovedlo.
     
    56:29
    Další akci zkoušeli roztáhnout domácí hráči, ale v cestě jim stála pozorná obrana Zugu. Ta poté sebrala kotouč a zamířila s ním na opačnou stranu.
     
    55:40
    Stephan nyní vytáhl puk po střele domácích a dostal ho pod kontrolu. Před ním totiž dotírali domácí hráči. Celou situaci ale dokázal ustát.
     
    54:36
    Pontus Widerström převzal přihrávku od Martschiniho a vystřelil. S jeho projektilem si však Aus Den Birken znovu poradil a podržel zákrokem svůj tým.
     
    53:54
    John Mitchell dostal přihrávku na levý kruh, ale kotouč netrefil ideálně a rázem tak bylo po dobré šanci domácího celku.
     
    53:36
    Keith Aulie si sjížděl na levou stranu, dojel ho ale Diaz a kotouč ho obral. Domácí celek tak branku hostů neohrozil.
     
    53:30
    Další komerční přestávka.
     
    53:10
    Z hloubi vlastního obranného pásma nyní zakládali svou akci mnichovští hokejisté. Jenže ke střele před brankou Zugu se nakonec vůbec nedostali.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 30. Shugg (Aulie), 33. Mitchell – 10. Schlumpf (Simion), 29. Martschini (Suri), 58. Martschini (Suri, Albrecht)


    EHC Red Bull Mnichov: Aus Den Birken (Reich) – Seidenberg (C), Joslin, Bodnarchuk, Abeltshauser (A), Boyle (A), Aulie, Button – Kastner, Voakes, Mauer – Mayenschein, Stajan, Mitchell (TS) – Shugg, Daubner, Eder A. – Quaas, Eder T., Lobach
    EV Zug: Stephan (Aeschlimann) – Schlumpf, Zgraggen, Thiry, Alatalo, Stadler, Diaz (C) – Simion, Senteler, Klingberg – Suri (A), Zehnder, Martschini (TS) – Widerström, Albrecht, Lammer – Schnyder (A), Leuenberger, Haberstich

    Rozhodčí: Nikolić, Stolc (oba Rakousko) – Hinterdobler, Hofer (oba Německo)

    Diváci: 2 290
    Úterý 20.11.2018
    Zug - Mnichov 0:2

    Branky a nahrávky: 22. Shugg (Joslin, Mitchell), 55. Mauer (Voakes)

    bahis siteleri