NY Islanders – NY Rangers 7:5 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 3:4 (kon.)
Columbus – Florida 7:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Calgary – Montreal 2:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:1 (kon.) | San Jose – Toronto 3:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
Vancouver Canucks
Pátek 16.11.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:53 Markus GRANLUND - 6:2
     
    45:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MARKUS GRANLUND rychle odpověděl na poslední gól Wild, jenže hosté stále prohrávají o čtyři branky a je před nimi velice náročný úkol, skórovat minimálně čtyři góly a žádný neinkasovat, pokud chtějí alespoň bod. Asistence: Troy Stecher a Darren Archibald.
    45:27 Jason ZUCKER - 6:1
     
    45:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou přihrávku Erica Staala přes šířku útočného pásma z levého křídla a z úhlu zvedl puk nad lapačku Richarda Bachmana! Puk skončil v předním pravém horním rohu brány a je to už 6:1! Asistence: Eric Staal a Ryan Suter.
    33:12 Matt DUMBA - 5:1
     
    33:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA si na pravém křídle najel na zpětnou přihrávku J.T. Browna podél hrazení a od modré čáry bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad lapačkou Richarda Bachmana vymetla přední horní roh brány hostů z Vancouveru! Asistence: J.T. Brown a Eric Fehr.
    27:02 Eric STAAL - 4:1
     
    27:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL v pravém kruhu vystřelil zápěstím a jeho střela byla sražena za bránu, kde puk rychle dobruslil a po vyjetí zpoza ní u pravé tyče uklidil puk do sítě o ležícího Richarda Bachmana! Wild bleskově odpověděli a vedou opět rozdílem tří gólů. Asistence: Mikael Granlund a Ryan Suter.
    26:26 Bo HORVAT - 3:1
     
    26:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT na vrcholu levého kruhu udělal krásnou kličku a střelou z jeho bodu zamířil pod horní tyč! Canucks bleskově využili přesilovou hru a snížili na rozdíl dvou branek. Krásná individuální akce. Asistence: Adam Gaudette.
    21:46 Nino NIEDERREITER - 3:0
     
    21:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER v mezikruží tečoval přihrávku Mikka Koiva z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a puk se od jeho čepele hole odrazil nad vyrážečkou Richarda Bachmana ke vzdálenější levé tyči – 3:0! Wild dominují. Asistence: Mikko Koivu a Jordan Greenway.
    07:43 Mikko KOIVU - 2:0
     
    07:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Richard Bachman se vydal za bránu, aby zastavil nahozený puk a rozehrál, jenže ho namazal pouze na hůl MIKKA KOIVA, který bez problému uklidil kotouč po ledě z pravého kruhu a blízkosti do prázdné brány! Obrovská chyba brankáře Canucks, po které Wild využili úvodní přesilovou hru a vedou rychle nad hosty 2:0.
    05:37 Charlie COYLE - 1:0
     
    05:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHARLIE COYLE mezi kruhy dobruslil poskakující puk a po rychlém forhendovém blafáku zvedl puk u levé tyče bekhendem nad pravý beton přesouvajícího se Richarda Bachmana! Wild se dostali do samostatného úniku a rázem vedou 1:0. Asistence: Jonas Brodin a Mikko Koivu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Coyle (Brodin, M. Koivu), 8. M. Koivu, 22. Niederreiter (M. Koivu, Greenway), 28. E. Staal (Mikael Granlund, Suter), 34. Dumba (J.T. Brown, Fehr), 46. Zucker (E. Staal, Suter) – 27. Horvat (Gaudette), 46. M. Granlund (Stecher, D. Archibald)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Zucker, E. Staal (A), Mikael Granlund – Hendricks, M. Koivu (C), Niederreiter – Greenway, J. Eriksson Ek, Coyle – M. Foligno, Fehr, J.T. Brown. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Vancouver Canucks: Bachman (Markström) – B. Hutton, Gudbranson, D. Pouliot, Ch. Tanev (A), Del Zotto (A), Stecher – Roussel, Horvat (A), Virtanen – Goldobin, Pettersson, Eriksson – Schaller, Gaudette, Leipsic – D. Archibald, M. Granlund, Motte. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson. Čároví: Greg Devorski, Kiel Murchison

    Diváci: 19014
    bahis siteleri