Plzeň – Bolzano 6:2 (kon.) | Kärpät – Zürich 3:2 (kon.) | Skellefteå – Storhamar 3:2 (kon.)
Frölunda – Lugano 5:4 (kon.) | Tappara – Kometa Brno 5:5 (kon.) | Salzburg – Rouen 5:1 (kon.)
Zug – Mnichov 0:2 (kon.) | Bern – Malmö Redhawks 0:1 (kon.)
konec
Frölunda HC
5:4 (1:1, 1:2, 3:1)
HC Lugano
Úterý 20.11.2018, 18:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Merzlikins je na střídačce, začíná power play Lugana, znásobená o přesilovku.
     
    58:43
    Hosté si okamžitě berou oddechový čas.
     
    58:43
    A je tu vyloučení na straně Frölundy. Dvě minuty za podrážení dostal Rhett Rakhshani.
    57:13 Ryan LASCH - 5:4
     
    57:13
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a domácí vedou! Po dlouhém obléhání a velkém množství přihrávek přišel závar u brankoviště a poté přihrávka na nepokrytého RYANA LASCHE. Na něj zívala poloodkrytá branka a on nezaváhal. Trenér hostů sice po gólu reklamoval krosček na bránícího hráče, ale neuspěl. Asistence: Rhett Rakhshani, Chay Genoway.
     
    56:02
    Hosté si ale v pěti moc dlouho nezahráli, dvě minuty za sekání dostal Linus Klasen. Na trestné lavici je dnes již potřetí!
     
    53:28
    Přesilovku si teď zahrají domácí a budou mít šanci na dokonání obratu. Dvě minuty za sekání dostal Romain Loeffel.
    52:08 Samuel FAGEMO - 4:4
     
    52:08
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Vedení hostům moc dlouho nevydrželo. Lasch vybojoval v rohu puk, přihrál jej mezi kruhy na SAMUELA FAGEMA a ten zamířil naprosto přesně. Merzlikins měl navíc ztížený výhled, před brankovištěm mu clonil Grönlund. Asistence: Ryan Lasch, Chay Genoway.
    48:56 Raffaele SANNITZ - 3:4
     
    48:56
    Lugano vstřelilo branku! Přesilovka je ale využitá a hosté opět vedou. Střelu Gregoryho Hofmann ještě Gustafsson vyrazil před sebe, netušil však přesně kde a neohl poté včas reagovat na dorážku RAFFAELEHO SANNITZE z trochu krkolomné pozice. Asistence: Gregory Hofmann, Linus Klasen.
     
    47:43
    Vylučuje se na straně Frölundy, dvě minuty za podrážení dostal Viktor Ekbom.
    45:12 Sebastian STÅLBERG - 3:3
     
    45:12
    Frölunda právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Lugano sice dostalo puk do středního pásma, jenže Frölunda si bleskově vybojovala puk zpět, Lindström přihrál na střed na SEBASTIANA STÅLBERGA a ten švihem propálil Merzlikinse. Ten u této branky ale nemá příliš čisté svědomí, zcela nechytatelné to zajisté nebylo. Asistence: Gustav Lindström, Jonathan Sigalet.
     
    40:56
    Hosté si hned v úvodu třetí třetiny dají přesilovku, dvě minuty za podrážení totiž dostal Simon Hjalmarsson.
    34:30 Ryan LASCH - 2:3
     
    34:30
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Přesilovka o dva hráče je využitá, domácí snižují. Hra se stahovala k brankáři a po několika střelách přišla přihrávka na levou stranu, kde si zpracoval RYAN LASCH a střelou k tyčce propálil Merzlikinse. Asistence: Rhett Rakhshani, Chay Genoway.
     
    33:40
    No a pozor. Jelikož hráli hosté v šesti, tak na trestnou lavici zamířil ještě jeden hráč za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Luca Fazzini.
     
    33:40
    Bude se vylučovat a Frölunda bude mít šanci snížit v přesilovce. Dvě minuty za podrážení obdržel Linus Klasen.
     
    32:35
    Domácí tým si okamžitě bere oddechový čas!
    32:35 Jani LAJUNEN - 1:3
     
    32:35
    Lugano vstřelilo branku! A už je to o dva góly! Domácím se nepovedlo dostat puk z prostor u své branky, neodpálil jej ani Gustafsson a tak mohl Jörg posunout na JANIHO LAJUNENA a ten zblízka trefil odkrytou část branky. Asistence: Mauro Jörg, Julian Walker.
    31:17 Alessio BERTAGGIA - 1:2
     
    31:17
    Lugano vstřelilo branku! No vida a je tu gól! Lugano si ve vlastním pásmu vybojovalo puk a rázem vznikl brejk tři na jednoho. Ten zakončil švihem pod horní tyčku ALESSIO BERTAGGIA a dostal svůj tým do vedení 2:1. Asistence: Matteo Romanenghi.
    11:33 Alessio BERTAGGIA - 1:1
     
    11:33
    Lugano vstřelilo branku! A je srovnáno. Lugano přečkalo výpad Frölundy a samo se vydalo do protiakce. Gustaffson pak zvládl vyrazit střely Romanenghiho i Chorneyho, ale na dorážku ALESSIA BERTAGGII z bezprostřední blízkosti se už přemístit nedokázal. Asistence: Taylor Chorney, Matteo Romanenghi.
     
    08:19
    Bude se poprvé vylučovat, Linus Klasen se dopustil hry vysokou holí. Frölunda má přesilovku.
    00:50 Jonathan SIGALET - 1:0
     
    00:50
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Je tu velice rychlý gól domácích. Po bleskovém přesunu do útočného pásma si Fagemo počkal u mantinelu a poté poslal přihrávku před brankoviště, kde si sjel JONATHAN SIGALET a ten sklepl puk za Merzlikinse! Asistence: Samuel Fagemo, Ryan Lasch.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Sigalet (Fagemo, Lasch), 35. Lasch (Rakhshani, Genoway), 46. Stålberg (Lindström, Sigalet), 53. Fagemo (Lasch, Genoway), 58. Lasch (Rakhshani, Genoway) – 12. Bertaggia (Chorney, Romanenghi), 32. Bertaggia (Romanenghi), 33. Lajunen (Jörg, Walker), 49. Sannitz (Hofmann, Klasen)


    Frölunda HC: Gustafsson (Mattsson) – Sigalet (A), Lindström, Genoway, Grönlund, Ekbom, Westerlund, Nørstebø, Söderlund – Lasch, Lundqvist (C), Fagemo – Po. Westerholm, Pa. Westerholm, Rakhshani – Stålberg, Carlsson, Hjalmarsson (A) – Friberg, Mustonen, Rosseli-Olsen.
    HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Chiesa (C), Chorney, Loeffel, Vauclair (A), Ulmer, Wellinger, Fazzini, Jecker – Bürgler (A), Morini, Klasen – Haapala, Sannitz, Hofmann – Reuille, Romanenghi, Bertaggia – Walker, Lajunen, Jörg.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Šír (CZE) – Pihlblad (SWE), Nyqvist (SWE)

    Diváci: 2 469
    06.11.2018
    Lugano - Frölunda 1:1

    Branky a nahrávky: 39. Haapala (Sannitz, Hofmann) – 26. Pa Westerholm (Po. Westerholm)

    bahis siteleri