Motor ČB – Třebíč 0:4 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:4 (kon.)
Kadaň – Havířov 4:7 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Přerov – Litoměřice 4:2 (kon.)
Slavia – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:2 (2:1, 1:0, 3:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 21.11.2018, 18:00 • ZS Eden • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jiří DRTINA - 6:2
     
    58:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, šestá branka sešívaných je na světě. JIŘÍ DRTINA zachytil puk ve vlastním pásmu a vydal se s ním do útoku. Jelikož měl před sebou prostor, dostal se až ke stele. Tu sice Hamerlík vyrazil, sešívaný bek ale dokázal svůj střelecký pokus sám dorazit. Asistence: Jaromír Kverka.
    56:48 Lukáš KREJČÍK - 5:2
     
    56:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté rozehráli nepřesně, čehož využil LUKÁŠ KREJČÍK. Slávista se pustil do souboje o kotouč s obráncem. Uspěl a pak neuvěřitelně procpal kotouč do sítě. Branku vydřel svou bojovností. Asistence: Martin Ondráček.
    54:18 Ondřej MACHALA - 4:2
     
    54:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Parádní trefa a hosté snižují. ONDŘEJ MACHALA si vybruslil z rohu až mezi kruhy. Dělovkou do rohu potom Šorfovi nedal šanci. Hosté mají ještě o co hrát. Asistence: Marian Adámek a David Klimša.
    45:53 Tomáš ŠMERHA - 4:1
     
    45:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. Pěkná kombinace sešívaných začala chybou obrany. Bek Frýdku-Místku nedokázal kotouč vyhodit a Kverka mohl rozehrát rychlou akci. Kubica ještě kombinaci vyšperkoval přistrčením na TOMÁŠE ŠMERHU, který měl už snadný úkol. Asistence: Zdeněk Kubica a Jaromír Kverka.
    24:02 Jaromír KVERKA - 3:1
     
    24:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Štibingr ve středním pásmu rozjel celou akci pasem na rozjetého Kubicu. Ten měl před sebou jediného obránce a po levé ruce JAROMÍRA KVERKU. Na něj také mířil pas. Kverka z levé strany dokázal navýšit vedení svého týmu. Asistence: Zdeněk Kubica a Jan Štibingr.
    19:26 Zdeněk KUBICA - 2:1
     
    19:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jen půlminuta stačila sešívaným na to, aby skóre otočili ve svůj prospěch. Po rychlé akci slaví vedení. Branku na 2:1 zařídil TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Zdeněk Kubica a Jaromír Kverka.
    18:55 Lukáš KREJČÍK - 1:1
     
    18:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Slávisté rozehráli rychlou akci z vlastního pásma. Barák našel na modré Ondráčka, který zadovkou přenechal kotouč pro LUKÁŠE KREJČÍKA. Ten první střelou brankáře ještě nepřekonal, sám ale kotouč dorazil. Asistence: Martin Ondráček a Jindřich Barák.
    10:26 Jan HLADONIK - 0:1
     
    10:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Rozjetý JAN HLADONIK se dostal před obránce sešívaných a před Šorfem měl hodně prostoru. Rychle vypálil, a domácímu brankáři tak nedal moc času zasáhnout. Asistence: David Kofroň a Marian Adámek.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 19. L. Krejčík (M. Ondráček, Barák), 20. Šmerha (Kubica, Kverka), 25. Kverka (Kubica, Štibingr), 46. Šmerha (Kubica, Kverka), 57. L. Krejčík (M. Ondráček), 59. J. Drtina (Kverka) – 11. Hladonik (Kofroň, Adámek), 55. Machala (Adámek, Klimša)


    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, Štibingr, J. Drtina, Hejda, Barák, Steinocher – M. Ondráček, Šagát, L. Krejčík – Kubica, Kverka, Šmerha – J. Veselý, Vlček, J. Doležal – Tejral, Pochobradský, Furch.
    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (L. Daneček) – Husák, Adámek, Žovinec, Matyáš, Zahradníček, Bartko, Haman – Rudovský, Hladonik, Kofroň – Machala, Klimša, Martynek – Raška, Peterek, Christov – Flok, Kuťák, Motloch.

    Rozhodčí: Souček, Šindel – Bosák, Tvrdík

    Diváci: 471
    bahis siteleri