Nitra – Orange 20 8:0 (kon.)
konec
HK Nitra
8:0 (0:0, 5:0, 3:0)
HK Orange 20
Středa 21.11.2018, 18:00 • Nitra Aréna, Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Nitra právě vstřelila branku!
    Branislav Rapáč přenesl hru před pravý kruh na Koríma. Jeho slušnou střelu Sklenár jenom vyrazil a SAMUEL BUČEK se po rychlém zorientování snadno prosadil do poloprázdné klece. Asistence: Karol Korím, Branislav Rapáč.
     
    51:58
    Nitra právě vstřelila branku!
    Sedm! Icing od domácích hráčů se nepískal a Enrik Švec musel rozehrávat. Moc se mu to ale nepodařilo a Kerbashian díky tomu mohl hodit puk za obranu na LANEHO SCHEIDLA, jenž se neunáhlil a dovezl puk za Sklenárova záda. Asistence: Kale Kerbashian.
     
    41:50
    Nitra právě vstřelila branku!
    I tuto přesilovku domácí využívají! Kenney Morrison hodně nepříjemně sestřelil obětavého Dlugoše, kterého vyřadil ze hry. Puk se k zámořskému obránci vrátil a místo další střely přihrál doprava na JUDDA BLACKWATERA, který z první vypálil do odkryté části branky. Asistence: Kenney Morrison.
     
    39:51
    Nitra právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak končí přesilovkovým gólem a domácí vedou už 5:0! Další Mezeiova rána od modré způsobila velký závar před Sklenárem. Nejlépe se zorientoval JUDD BLACKWATER a navýšil už tak jednoznačné vedení svého týmu. Asistence: Branislav Mezei, Branislav Rapáč.
     
    31:33
    Nitra právě vstřelila branku!
    Matúš Havrila se vydal vstříc Lawsonovi, který si připsal úspěšný zákrok a jeho spoluhráči nezvykle zaútočili do nezformované obrany. Blackwater zprava připravil pozici pro MARKA SLOVÁKA a ten svou střelou z první zaznamenal dnešní druhý gól. Asistence: Judd Blackwater.
     
    29:27
    Nitra právě vstřelila branku!
    Bylo jen otázkou času, kdy bude Nitra slavit třetí gól! Kale Kerbashian se po hezké individuální akci ještě neprosadil. Scheidl pak z rohu posunul kotouč před levý kruh a Juraj Sklenár na nekompromisní ránu MATÚŠE RAISE nedosáhl. Asistence: Lane Scheidl.
     
    24:54
    Nitra právě vstřelila branku!
    Corgoni přidávají druhou branku a mohou být zase o něco klidnější. Morrison opět převzal kotouč na modré a poslal ho směrem na branku. Mladík ALEXANDER HVIZDOŠ svou tečí trefil Sklenára, ale před Boldižárem se zmohl i na dorážku a ta už skončila v síti. Asistence: Kenney Morrison, Lukáš Hrušík.
     
    20:41
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Velkou zásluhu na prvním gólu má Róbert Lantoši, který potáhl puk po pravé straně a před brankou ještě přihrál pod sebe na MARKA SLOVÁKA, který už to měl při zakončení velmi snadné. Asistence: Róbert Lantoši.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Slovák (Lantoši), 25. Hvizdoš (Morrison, Hrušík), 30. Rais (Scheidl), 32. Slovák (Blackwater), 40. Blackwater (Mezei, Rapáč), 42. Blackwater (Morrison), 52. Scheidl (Kerbashian), 57. Buček (Korím, Rapáč)


    HK Nitra: Lawson (Šimboch) – Mezei (C), McCormack, Korím, Morrison, Pupák, Rais, Sloboda, Hvizdoš – Lantoši, Slovák, Blackwater – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Bortňák, Rapáč – Pätoprstý, Čaládi, Hrušík.
    HK Orange 20: Sklenár (Hlavaj) – Kupec (C), Golian, Boldižár, Nahálka, Lavička, Švec, Brincko, Dlugoš – Urbánek, Kollár, Fafrák – Lunter, Giertl, Juščák – Havrila, Čenka, Köver – Džugan, Sojka, Minárik.

    Rozhodčí: Konc st., Novák – Konc ml., Valo

    Diváci: 972
    bahis siteleri