Barys – Jekatěrinburg 2:7 (kon.) | Ufa – Vladivostok 1:2 (0:1 po s.n.) | Čeljabinsk – Riga 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
CSKA Moskva
Sobota 01.12.2018, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:19 Jaroslav DYBLENKO - 3:4
     
    46:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    JAROSLAV DYBLENKO si před vrcholem pravého kruhu najel na zpětnou přihrávku od Alexandra Chochlačova a krásnou střelou těsně nad ledem zamířil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Alexandr Chochlačov a Arťom Fjodorov.
    32:14 Alexandr POPOV - 2:4
     
    32:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Před bránou Spartaku vznikl po střele od modré čáry obrovský zmatek a po sérii odrazů kotouče se u pravé tyče prosadil střelou do odkryté sítě ALEXANDR POPOV! Spartak Moskva inkasoval tři góly v řadě a vyžádal si oddechový čas – 4:2 pro CSKA. Asistence: Klas Dahlbeck a Ivan Tělegin.
    27:39 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    27:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Alexandr Truškov dokázal včas sevřít betony proti střele CSKA od modré čáry a poté si chtěl puk stáhnout na čtyřech holí pod lapačku, jenže se mu to nepodařilo a u pravé tyče zametl volný kotouč z úhlu do odkryté sítě útočník KIRILL KAPRIZOV! Velká chyba. CSKA vede 3:2 a všechny tři góly v dnešním zápase vstřelilo během přesilové hry. Fantastická bilance.
    24:29 Michail GRIGORENKO - 2:2
     
    24:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    MICHAIL GRIGORENKO napřáhl na vrcholu mezikruží k nádherné střele zápěstím, která zamířila pod horní tyč, a přestože to vypadalo, že se puk odrazil od ní zpět do hry, rozhodčí přezkoumali video a gól potvrdili! CSKA sice přesilovou hru 5 na 3 nevyužilo, běžnou ale ano. Asistence: Maxim Šalunov a Nikita Nestěrov.
    15:24 Ilja ZUBOV - 2:1
     
    15:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak předvedl v útočném pásmu fantastický forčeking a ILJA ZUBOV na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování po bekhendovém přiklepnutí Kasparse Daugavinše napřáhl bez přípravy ke střele s příklepem, kterou vedle levého betonu Larse Johanssona zamířil k přední tyči! Spartak otočil skóre derby! Asistence: Kaspars Daugavinš a Martinš Karsums. (2:1)
    10:43 Anatolij NIKONCEV - 1:1
     
    10:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANATOLIJ NIKONCEV si najel na vrcholu levého kruhu na krátkou zpětnou přihrávku od Antona Zlobina a parádní střelou bez přípravy nad lapačkou Larse Johanssona vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Anton Zlobin.
    06:01 Maxim ŠALUNOV - 0:1
     
    06:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    MAXIM ŠALUNOV si na levém křídle krásně vyměnil puk s Kirillem Kaprizovem a po jeho přihrávce zpoza brány z levého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! CSKA využilo přesilovou hru a vede v moskevském derby! Asistence: Kirill Kaprizov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Nikoncev (Zlobin), 16. Zubov (Daugavinš, Karsums), 47. Dyblenko (Chochlačov, Fjodorov) – 7. Šalunov (Kaprizov), 25. Grigorenko (Šalunov, Nestěrov), 28. Kaprizov, 33. Al. Popov (Dahlbeck, Tělegin)


    Spartak Moskva: Truškov (J. Hudáček) – Kalinin (C), Kulik, Grigorev, Kutějkin (A), Provolněv, Dyblenko, Pedan – Karsums, Daugavinš, Zubov (A) – Maxwell, Chochlačov, Fjodorov – Nikoncev, R. Hanzl, Zlobin – Cyplakov, A. Voronin, Leščenko – Kruženkov.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Nestěrov (A), Blažijevskij, Marčenko, Romanov, M. Robinson (A), Dahlbeck, Naumenkov – Šalunov, Grigorenko, Kaprizov – Kalinin, Andronov (C), Mamin – Slepyšev, Tělegin, Al. Popov – Vey, Hansen, Okulov.

    Rozhodčí: Konstantin Olenin, Eduard Odins. Čároví: Tornike Kučava, Dmitry Sivov

    Diváci: 10252
    bahis siteleri