Chabarovsk – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 10.12.2018, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Zohorna se dostával do útočného pásma po levé straně a chystal se střílet do prádzné brány. Výborný obranný zákrok předvedl Michajlis, víc už se ale pravděpodobně nestane!
     
    58:40
    Tohle už bylo daleko nebezpečnější! Dallmanovu střelu teď Alikin vyrazil před sebe. O dorážku do prázdné brány se pokoušel Boyd, ovšem brankář Chabarovsku byl u kotouče jako první!
     
    58:02
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí třetiny, hosté se dostali do útočného pásma, Hrachovina zamířil na střídačku!
    57:54 Tomáš ZOHORNA - 2:1
     
    57:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba českého brankáře! Přihrávku na levou stranu dostal TOMÁŠ ZOHORNA, který z nulového úhlu nahazoval na Hrachovinu. Ten však k překvapení všech puk neudržel, domácí se v závěru tohoto utkání dostávají do vedení! Asistence: Vitalij Aťušov.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Tomáš Zohorna – 2 min., krosček).
     
    45:04
    Před bránu si najel Michajlis, který zakončoval z první! Jeho pokus proletěl těsně vedle levé tyče, Astana zůstává u kotouče!
     
    41:21
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladislav Ušenin – 2 min., krosček).
     
    38:30
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Pavel Akolzin – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:52
    Astana mohla strhnout vedení na svou stranu! Dnes už poněkolikáté se dostala do přečíslení, tentokráte dva na jednoho, Valkovi se nabízela přihrávka na Petuchova. Střelec úvodní branky se rozhodl pro zakončení, ovšem to bylo nepřesné!
     
    31:32
    Výbornou přihrávku před bránu dostal Dietz, který zakončoval z první. Zívala na něj prázdná branka, hostující hráč ji v těžké pozici minul!
     
    23:49
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Dmitrij Ševčenko – 2 min., sekání).
     
    20:14
    Hned v úvodu se do velké šance dostal Valk! Ten se dostal k odraženému kotouči, jeho následná střela však mířila těsně vedle!
     
    17:22
    Domácí mohli jít do vedení! Do samostatného úniku se dostal Vladislav Ušenin, který chtěl Hrachovinu překvapit rychlou střelou. Jeho pokus mířil vysoko nad!
    14:04 Igor RUDĚNKOV - 1:1
     
    14:04
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, je srovnáno! Domácí vyhráli vhazování, k puku se dostal na levé straně IGOR RUDĚNKOV, který zakončoval pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Zohorna a Kirill Rasskazov.
     
    13:57
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jaroslav Jevdokimov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:09
    To byla obrovská příležitost pro Astanu! Ta se dostala do přečíslení dva na jednoho, Frattin to vzal na sebe a místo přihrávky střílel. Kotouč nakonec skončil ve výstroji Alikina!
    03:33 Curtis VALK - 0:1
     
    03:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté se po zásluze dostávají do vedení! Výbornou práci v útočné třetině předvedl Ševčenko. Ten získal kotouč, následně přihrával před branku. Tam byl CURTIS VALK, který rychlou střelou překonal Alikina! Asistence: Dmitrij Ševčenko.
     
    01:40
    Hosté mají jasně navrch! Úplně sám se před domácí brankou ocitl Sagadejev, který dělal kličku do bekhendu. Alikin mu na poslední chvíli vypíchl puk!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 15. Ruděnkov (T. Zohorna, Rasskazov), 58. T. Zohorna (Aťušov) – 4. Valk (Ševčenko)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Aťušov, Jordán (A), Žuravljov, D. Vorobjov, Korjagin, Kuzmin, Alexandrov – Ruděnkov, Rasskazov, T. Zohorna (C) – A. Lazarev, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – A. Kuzněcov, Pjanov, Popugajev – Dědunov, Železkov, Kacuba – Veličkin.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Orechov, Dietz (A), Vi Svedberg, Dallman (C), Blacker, Makljukov, Šalapov, Polochov – Ševčenko, Valk, Frattin – Boyd, Cormier (A), Michajlis – Akolzin, Sagadejev, Asetov – Petuchov, Gurkov, Jevdokimov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ovčinnikov – Otmachov, Sivov
    bahis siteleri