NY Rangers – Arizona 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:3 (kon.) | New Jersey – Vegas 5:4 (po pr.)
Detroit – Ottawa 2:4 (kon.) | Carolina – Washington 5:6 (1:2 po s.n.) | St. Louis – Colorado 4:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 4:1 (kon.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
5:4 (0:3, 2:1, 2:0 - 1:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 15.12.2018, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Nico HISCHIER - 5:4
     
    60:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Zasloužené dva body zůstávají v New Jerse! Marcus Johansson přihrál před branku, kam si najela švýcarská jednička draftu. NICO HISCHIER si zkušeně položil Marca-Andreho Fleuryho a kolem jeho ruky poslal černou gumu po ledě do branky. Asistence: Marcus Johansson.
     
    58:43
    Mezi kruhy si najel Marcus Johansson, jenž trefil rameno gólmana. Akce pokračovala dále a do puku se opřel Sami Vatanen, jehož dělovka proletěla jen těsně vedle levé tyče. Hráči Vegas si nyní musejí připadat jako na kolotoči, ze kterého nemohou slézt.
     
    56:58
    Další obrovská šance, kterou New Jersey neproměnilo! Před brankou operoval Marcus Johansson, na něhož také mířila přihrávka. Ovšem domácí útočník kotouč do branky neumístil.
     
    55:53
    Domácí celek mohl převážit misky vah na svou stranu! Brian Boyle se pokoušel o dorážku, ale spíše přihrál na zadní tyč, kam si sjížděl John Quenneville. Jeho pokus proletěl jen těsně vedle levé tyče.
     
    55:24
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Deryk Engelland – 2 min., hákování).
    54:55 Brett SENEY - 4:4
     
    54:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové zaslouženě vyrovnávají na 4:4! Z rohu se před branku narval BRETT SENEY, který ani neví, jak branka padla. Puk zůstal ležet v brankovišti, odkud ho do vlastní branky poslal Nick Holden. Bez asistence.
     
    48:29
    Neuvěřitelnou rychlost ve středním pásmu nabral Miles Wood, který jel sám na brankáře. Jeho pokus bekhendem, ale hostující gólman stačil vyrazit.
    46:24 Kyle PALMIERI - 3:4
     
    46:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácího útočníka končí brankou! KYLE PALMIERI u zadního mantinelu odmítl soupeře, dostal se až před branku, odkud poslal černou gumu za bezmocného Marca-Andreho Fleuryho. Bez asistence.
     
    40:46
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., krosček).
     
    39:59
    Golden Knights se mohli radovat z branky, ale nakonec puk zamířil jen do tyče. Před branku nalétl ze strany William Karlsson, jenž orazítkoval střelou po ledě tyč.
     
    38:03
    To byl neuvěřitelný závar před brankou Golden Knights. Po střele kotouč hostujícímu brankáři vypadl a před brankou se nacházel Sami Vatanen. Domácí obránce se snažil puk poslat za brankovou čáru, ale soupeři mu dorážku nedovolili.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Karlsson – 2 min., podrážení).
    30:21 Miles WOOD - 2:4
     
    30:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Po nepřesné rozehrávce a dobrém napadání New Jersey je tu další gól. Blake Coleman přihrál pod sebe, kde se mezi kruhy nacházel MILES WOOD. Jeho pokus zamířil pod lapačku hostujícího brankáře, a tak je to znovu jen o dvě branky. Asistence: Blake Coleman a Travis Zajac.
     
    29:25
    Dlouho se hraje bez přerušení a druhá třetina už je téměř v polovině. Na pravé straně se kolem obránce prohnal Blake Coleman, jenž se narval před branku, jenže trefil jen Marca-Andreho Fleuryho.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brayden McNabb – 2 min., hákování).
     
    25:59
    Před branku si najel Blake Coleman, jenž se snažil v brankovišti trefit kotouč. Ovšem byl faulován, a tak místo branky budou hrát Ďáblové jen přesilovou hru.
    23:57 William KARLSSON - 1:4
     
    23:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Také WILLIAM KARLSSON využívá hru v početní výhodě, když po střele z vrcholu kruhu využil clony před brankářem a vyslal svou ránu do horní části branky. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
     
    23:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kyle Palmieri – 2 min., sekání).
    22:59 Travis ZAJAC - 1:3
     
    22:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak přeci se Ďáblové dočkali a dávají zápasu nový náboj! Jesper Bratt přihrál vedle branky, kde kotouč mezi kruhy okamžitě přihrával Marcus Johansson. Ten našel TRAVISE ZAJACA, jenž s přispěním obránce překonal Marca-Andreho Fleuryho. Asistence: Marcus Johansson a Jesper Bratt.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Colin Miller – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:27
    Zpoza branky se až mezi kruhy proháčkoval Jesper Bratt, jenž si mohl vybrat, kam to brankáři pošle. Ovšem jeho pokus zamířil vedle pravé tyče. Tohle opravdu volalo po vstřelené brance.
     
    17:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 2 min., sekání).
     
    14:50
    Podle opakovaných záběrů se hosté dočkali čtvrté branky, ale rozhodčí se nakonec neradili dle videa a pokračuje se za stavu 3:0. Vegas nyní byli ochuzeni o branku.
     
    13:23
    Stejný hráč o pár sekund později dostal přihrávku na první tyčku, ale svižná rána skončila na tyčce. Domácí celek tak promrhal dvě velká šance na skórování.
     
    13:08
    Snížit na rozdíl dvou branek mohl Kyle Palmieri, jenž se u levé tyčky dostal ke střeleckému pokusu. Jeho svižná rána ale šla jen do těla připraveného Fleuryho!
     
    09:36
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Cory Schneider, přichází Keith Kinkaid.
    09:23 William CARRIER - 0:3
     
    09:23
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Cory Schneider zažívá naprosto strašnou sezónu a Vegas naprosto jednoduše vede o tři branky! WILLIAM CARRIER prostě jen nahodil od levého mantinelu a Schneider jeho pokus nedokázal udržet a inkasuje. Asistence: Ryan Reaves.
     
    08:18
    Snížení měl na hokejce obránce Will Butcher, který objel branku a zblízka zakončoval. Marc-Andre Fleury ale předvedl parádní zákrok a drží dvoubrankové vedení Vegas!
    07:45 William KARLSSON - 0:2
     
    07:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Travis Zajac zakončoval z levého kruhu, ale vystřelil jen do Fleuryho a přišel rychlý protiútok, jenž byl zakončen druhou brankou duelu! WILLIAM KARLSSON dostal puk v přečíslení k levé tyčce, kde zakončoval do prázdné branky! Asistence: Jonathan Marchessault a Brayden McNabb.
     
    04:37
    Následně bude mít domácí celek výhodu v podobě přesilové hry. Cody Eakin se provinil útočným faulem proti Vatanenovi a dostává dvě minuty za hákování.
     
    01:58
    A následně mohl být náskok dvojnásobný, velké mezery v domácí obraně! Ryan Carpenter se dostal po levé straně do zakončení, ale Schneidera zblízka svižnou střelou nepřekonal!
    01:19 Alex TUCH - 0:1
     
    01:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Další akce již brankou končí Vegas jde ve druhé minutě do jednobrankového vedení! ALEX TUCH si vzal ve střední třetině kotouč, zajel s ním za branku a po bekhendovém objetí se mu povedlo překonat Coryho Schnedera v brance! Asistence: Oscar Lindberg a Nate Schmidt.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Zajac (Ma. Johansson, Bratt), 31. Wood (Coleman, Zajac), 47. Palmieri, 55. Seney, 61. Hischier (Ma. Johansson) – 2. Tuch (O. Lindberg, Schmidt), 8. W. Karlsson (Marchessault, McNabb), 10. Carrier (Reaves), 24. W. Karlsson (R. Smith, Marchessault)


    New Jersey Devils: Schneider (10. Kinkaid) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Quenneville, Zacha, Bratt – Boyle, Seney, Stafford.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, Holden, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – O. Lindberg, Stastny, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Nagy, Sericolo

    Diváci: 14 076
    bahis siteleri