Zlín – Havířov 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Kladno – Liberec 0:9 (kon.)
Č. Budějovice – Tábor 3:2 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:5 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 8:3 (kon.)
K. Vary – Kobra 3:0 (kon.) | Třemošná – Sparta 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Warriors Brno – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:5 (1:0, 2:4, 1:1 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 15.12.2018, 12:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Nadstavba E
Partner:
     
    Zápas je u konce. V čase 63:13 rozhodl o jednom bodu pro Vsetín Stanislav Kunst. Tento zisk je pro domácí zcela zasloužený, a to jak z důvodu předváděné hry po první polovinu zápasu, tlak v posledních sekundách hry nebo aktivitou v prodloužení. Tři body však betou Draci, což také zcela odpovídá jejich snaze a výkonu, především v druhé části utkání.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:33:31)
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    63:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí ale nakonec přeci jen berou jeden bod z prodloužení. A byl to právě STANISLAV KUNST, kdo po několika dorážkách Půčka dokázal překonat již bezmocného Ryšavého. Asistence: Boris Babeliak, Jan Půček.
     
    62:52
    Půček přenechal kotouč Babeliakovi, který zrovna naskakoval na led. Ten, v tomto prodloužení již podruhé, objel branku a nabídl kotouč Kunstovi. Vsetínský obránce od pravé tyčky nezakončil.
     
    61:57
    Před brankou se najednou ocitl úplně osamocený Turek. Jeho pokus zastavuje Ryšavý betonem.
     
    61:38
    Prodloužení se nehraje v nijak závratném tempu. Oba týmy bruslí s rozvahou.
     
    61:03
    V přečíslení obešel Kočího Trögner. Kareš po jeho přihrávce kotouč u levé tyčky nezpracoval a Tkadlec zasahovat nemusí.
     
    60:22
    Babeliak získal kotouč za vlastní brankou, odkud se vydal na cestu přes celé kluziště. Po přechodu do útočného pásma si stále nevybral pozici, a tak objel branku a vydal se směrem k modré čáře. Odtud jej hostující hráč vytlačil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Vsetínští se snažili smazat dvoubrankové manko, které nabrali během posledních minut druhé a prvních minut třetí třetiny. Na ledě byli domácí vidět hlavně v závěru utkání, předtím se dařilo Drakům. Až k vyrovnání však utkání nedotáhli a tři body tak berou hráči hostujícího celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Valaši už zřejmě vyrovnat nestihnou, a to by tomu mohli být opravdu blízko, kdyby Jurkovi přihrávku zpoza branky do mezikruží někdo zachytil. Kdyby byl totiž někdo z domácích připraven, mohl by pálit do odkryté brány.
     
    59:36
    Na led přicházejí emoce a menší potyčku jsme po přerušení mohli vidět u Ryšavého levé tyčky. Před odpískáním mohl skórovat Kuchařík. Hostující brankář jeho pokus ukryl v lapačce, odkud se jej snažil dostat ještě Jurek. To patrně vyvolalo reakci Draků.
     
    59:13
    Z mezikruží vypálil Kočí. Brankář Ryšavý ale nyní působí velmi jistým dojmem a puk levým betonem vyrazil.
     
    58:53
    Vsetín se drží v útočném pásmu, soupeř jej však nepouští ke střele. Hraje se kolem mantinelu.
     
    58:29
    Domácí vyhráli vhazování ve středním pásmu. Tkadlec míří na střídačku.
     
    58:24
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:58
    Atmosféra zápasu se stupňuje. Dalším, kdo mohl vyrovnat byl Půček, který z pravého křídla zamířil na zcela pokrytou bližší tyčku. Ryšavý ukrývá puk v lapačce.
     
    57:13
    Adámek mohl vyrovnávat na 5:5, když z blízkosti mířil mezi betony Ryšavého. Stejný pokus jsme mohli vidět i na druhé straně, kdy z brejku střílel Kučera. V obou případech byli úspěšnější brankáři.
     
    56:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dramatizují závěr utkání. Ryšavý si s první střelou z mezikruží poradil, vyrazil ji však zpět na hokejku Kunsta, který se jej pokoušel překonat. Druhý pokus z jeho hokejky jsme neviděli, jelikož si všiml dobře postaveného ŠTĚPÁNA JURKA, jenž zakončoval do prázdné brány. Asistence: Stanislav Kunst, Jan Půček.
     
    56:12
    Do konce třetí třetiny již moc času nezbývá a Vsetínští zabrali. Drží soupeře pod tlakem, ale nestřílí.
     
    55:11
    Zpoza vlastní banky rozehrával Velikovský, a to směrem na Adámka. Ten poslal kotouč za sebe, kde však nestál nikdo ze Vsetínských. Puk zůstal chvíli nebráněn mezi modrými čarami. Valaši se k němu nakonec dostali jako první a vyráží do útoku.
     
    54:35
    Ryšavý po delší době zasahuje. A to proti střele Půčka z levého kruhu. Puk byl namířen mezi betony a hostující gólman na střelu dobře viděl, takže pro něj nebyla problémem.
     
    54:09
    V podobné situaci se nyní ocitl hostující obránce Minařík. Také jeho střela mířila příliš daleko od soupeřovy branky.
     
    53:35
    Jurkovi se podařilo dostat do pásma. Nevolil přihrávku na dobře postaveného Babeliaka v mezikruží a sám vystřelil z pravého křídla. Jeho pokus šel mimo.
     
    52:36
    Hra se odehrává v útočném pásmu Vsetína. Domácí se však nedostávají nejen ke střele, ale ani k puku. Šumperk je nyní lepším týmem.
     
    50:53
    Jurek s Babeliakem se pomalu dostávali do brejku, což se jim po přebruslení skupinky Draků povedlo. Jurek již byl v dobré pozici a mohl střílet, rozhodl se však ještě pro přihrávku na Babeliaka, která se neukázala býti dobrým nápadem. Spoluhráč s číslem deset na zádech byl totiž Jurkovi příliš blízko a nahrávku nezpracoval.
     
    50:21
    Vhazování před Tkadlecem bylo vodou na šumperský mlýn, který ihned začal s kombinací a tlakem. První Slováčkova střela z mezikruží byla nepřesná, druhou namířil střelec druhé branky hostů z pravého kruhu. Zablokoval ji Fojtík.
     
    49:45
    Hra zklidnila své tempo. Ani jednomu ze soupeřů se nedaří udržet v útoku.
     
    48:26
    Kučera vybojoval útočné pásmo. Přešel přes modrou čáru, ale beka Kočího už neobešel. Valaši míří na druhou stranu.
     
    47:39
    Bednařík vybojoval u mantinelu útočného pásma kotouč proti obránci Panáčkovi, nabruslil si blíž mezikruží a vypálil. Jeho rána byla nepřesná a od zadního mantinelu se odrazila k Turkovi, který se Bednaříkova nabízel již před střelou na levém kruhu. Ten nyní zakládá novou kombinaci.
     
    47:14
    Hosté v plném počtu.
     
    46:35
    Kuchařík s Půčkem připravili kotouč pro Kočího, který pálil od modré. Jeho střelu zablokoval na vrcholu levého kruhu Trögner a hosté vyhazují do středního pásma.
     
    45:48
    Domácí v plném počtu.
     
    45:34
    Jurek, který byl Fibigrem v předchozích sekundách faulován, drží kotouč na své hokejce. Kvůli aktivním forčekinku soupeře se mu však nedaří dostat před branku a pohybuje se pouze za ní.
     
    45:14
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., podrážení).
     
    44:44
    Zmatky ve vsetínském brankovišti likviduje vyhozením kotouče k mantinelu Půček. Hosté jsou ale i nadále hodně aktivní a střílejí ze všech stran.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:36
    Babeliak z velmi dobré pozice od levé tyčky trefuje boční síť.
     
    43:09
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A hosté se mohou radovat popáté v tomto utkání. JAN KUČERA si u pravé tyčky počkal na střelu Janecha z levého kruhu, kterou tečoval za nicnetušícího Tkadlece. Asistence: Patrik Janech.
     
    42:59
    Domácí se nakonec uchýlili k vyhození, jenž končí a zakázaném uvolnění.
     
    42:14
    Burda zavezl kotouč do pásma a od kruhu nahodil. Tam už však stál připravený Bednařík, který kotouč získal pro sebe. Nedaří se mu ale dostat ze své vlastní třetiny, a to ani za pomoci spoluhráčů.
     
    41:05
    Na druhé straně se o vyrovnání pokusil Adámek. Sám se vydal proti Ryšavému, které chtěl překvapit svižnou střelou k levé tyčce. Tento prostor si hostující gólman pohlídal.
     
    40:51
    Janech nahrál před branku Fibigrovi, který se s pukem na hokejce přiblížil k Tkadlecovi. Snažil se najít mezeru mezi jeho betony, to se mu však nepovedlo.
     
    40:09
    Hosté navázali na svůj výkon z konce druhé třetiny a i do té třetí se vrhli aktivně. Hlídají si útočné pásmo a hledají nejvhodnější pozici ke skórování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla na góly bohatá, a dalo by se říci, že na obou stranách. V době, kdy se ještě hrála první polovina zápasu, Šumperk vyrovnal. Obrany obou celků nebyly dokonalé, a tak se soupeři často dostávali do přečíslení. Jakmile si Valaši vytvořili dvoubrankový náskok, vypadalo to z jejich pohledu na skóre pohodlně a mohli být spokojeni. V posledních třech minutách však možná Šumperk podcenili, a ten během krátké chvíle třikrát skóroval.
    Je tedy před námi třetí třetina a hosté jsou v jednobrankovém vedení.
    Třetí třetina začne cca v 13:52.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hostující kapitán JAN KUČERA otáčí skóre utkání. Vsetínští v posledních minutách úplně zapomínají na obranu a znovu nechali Tkadlece v bráně samotného proti přesile soupeře. Draci si vyměnili kotouč a Kučera jej pak poslal po ledě mezi betony přemísťujícího se gólmana. Asistence: Jiří Fibigr, Tomáš Minařík.
     
    39:00
    V přečíslení poslal Dědek puk z levého křídla na Bednaříka do mezikruží. Jeho střela byla obranou přizvednuta a Ryšavý zasahovat nemusí.
     
    38:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Góly padají jeden za druhým a na Lapači máme vyrovnáno. Těsně před brankou se usadili Slováček s FILIPEM DIVIŠEM. Vyměnili si kotouč a Diviš jej na jeden dotyk poslal na brankářovu vyrážečku. Asistence: Miroslav Slováček, Matěj Trögner.
     
    38:10
    V přečíslení se mohli ocitnout Turek s Dořičákem. Mezitím, co však Dořičák čekal u pravé tyčky, byl Turek obranou Draků zastaven.
     
    37:25
    Kočí obral o kotouč Trögnera, jenž už sám mířil po pravé straně kluziště do útoku. Puk je nyní na hokejce domácího obránce, který od Tkadlecovy branky rozehrává.
     
    36:42
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Draci snižují přesnou trefou k pravé tyčce po rychlém protiútoku. Gólman Tkadlec nestačil zareagovat na jednu z dorážek MIROSLAVA SLOVÁČKA mířenou na pravou ruku. Asistence: Filip Diviš, Jiří Fibigr.
     
    36:05
    Bednařík s Dědkem se cpou do šumperského brankoviště. Je zde ale velký zmatek, takže je těžké najít skulinku pro kotouč.
     
    34:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se pět a půl minuty před koncem druhé třetiny dostávají do dvoubrankového vedení. Babeliak našel zcela volného JANA PŮČKA u pravé tyčky. Gólman hostujícího celku byl v pohybu a Půček mu poslal kotouč mezi betony. Asistence: Boris Babeliak.
     
    33:36
    Valaši se drží v mezikruží útočného pásma, na střelu ale čekáme marně. Na ledě je teď výrazně vidět obrana Šumperku, která napouští Vsetín ze sevření.
     
    32:56
    Levá tyčka vsetínské branky zazvonila po pokusu Šuchy, jenž pálil z bezprostřední blízkosti Tkadlecova brankoviště.
     
    31:59
    Vsetín je v útočném pásmu velmi aktivní a tlačí se do brankoviště. Gólman Ryšavý je však pozorný a kromě těchto nepříjemných střel zastavuje i tu Dořičákovu od modré.
     
    30:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale DAVID BEDNAŘÍK trefuje volné místo za přemísťujícím se gólmanem. Valaši se opět dostali do přečíslení, tentokrát dva na jednoho, a střelec první branky to vzal na sebe. Nyní tak může slavit svůj již druhý gól v utkání. Asistence: Matyáš Adámek.
     
    29:24
    Hra se za stavbu 1:1 přelévá z jedné strany na druhou. Jen co Dořičák zablokoval Trögnervou střelu, byli v přečíslení tři na jednoho Vsetínští. Dědkova přihrávka na Bednaříka nebyla přesná.
     
    27:48
    Půček byl vidět v další šanci, a to z úplně stejného místa jako před minutou. Tentokrát byl však k dorážce připraven Jurek, který nezamířil přesně.
     
    26:53
    Na druhé straně to byl Půček, kdo mohl z podobné individuální akce skórovat. Kotouč se mu však nepodařilo dostat přes levý gólmanův beton a na druhé straně brankoviště nebyl nikdo, kdo by vyraženou střelu dorážel. Puk se tak ocitl až na modré u Kočího, jenž Ryšavého také nepropálil.
     
    26:23
    Asistence u první branky hostů byl vidět i tentokrát, když se sám uvolnil v mezikruží, nabruslil si k levé tyčce a vypálil. Tkadlec jej viděl a na ránu se dobře připravil.
     
    26:16
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A hostům se to daří. Útočník PATRIK JANECH vyrovnává stav tohoto utkání poté, co mu na hokejku doputovala kombinace jeho spoluhráčů. On už pak jen z mezikruží přesně zamířil na vyrážečku. Asistence: Jiří Fibigr, Jan Kučera.
     
    25:52
    Draci se drží v pásmu. Jejich střely však nejsou časté, uvidíme tedy, zda se jim podaří vytvořit si větší tlak.
     
    24:19
    Jurek dostal od Půčka přihrávku na pravé křídlo. Kotouč ale nedokázal rychle zpracovat, a tak vystřelil až od několik sekund později a spíše na teč, ke které už si najížděl právě Půček s Babeliakem. Ani jeden ze vsetínských hráčů puk před brankou nezasáhl.
     
    23:21
    Hosté v plném počtu.
     
    23:12
    Vsetínskou kombinaci přerušil Minařík. Šumperská čtveřice už byla unavená, a tak po vyhození z pásma střída.
     
    22:25
    Ani Dořičákova střela od modré nepatřila mezi ty nejtvrdší, ale Ryšavý na nic vůbec neviděl. Puk však trefil přesně postaveného gólmana, od kterého se kotouč odrazil na Rybára. Ten dorážel z první na pravý beton. Ten nepřestřelil.
     
    21:29
    Domácí vstoupili do přesilovky aktivně a kombinují. Problémem jsou snad jen přihrávky, které nejsou dost jisté a razantní a je jen otázkou času, kdy některou z nich převezme Šumperk.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kareš – 2 min., faul kolenem).
     
    20:56
    Další šanci si připsal Fibigr, když vypálil na vsetínskou branku z pravého křídla. Proti této střele už Tkadlec zákrok vytáhl, a to zákrok úspěšný.
     
    20:11
    Hosté začali aktivně. Vletěli do pásma a Kučera nebezpečně tečoval Janechovu střelu z levého kruhu. Puk si to však zamířil nad branku a Tkadlec zasahovat nemusel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních pět minut první třetiny jasně patřilo domácímu Vsetínu. Pak se ale dostali do pásma i hosté, na což nebyli Valaši při své ofenzivní náladě připraveni a Půček poslal faulem svůj tým do čtyř. Mrzet ho to ale nemuselo, jelikož právě v tomto oslabení nakonec padl jediný gól prvního dějství. V početní nevýhodě skóroval Bednařík. Domácí se mohli prosadit i ve hře 5 na 4, když byl dvakrát za sebou vyloučen Burda. V této herní činnosti se ale domácím tak nevedlo a Draci dobře bránili. Při hře v plném počtu se pak chopili slova a hnali se za vyrovnáním. Závěr třetiny patřil jim, gól však nepadl.
    Druhá třetina začne cca v 13:09.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Valaši v pásmu pobyli jen do momentu, kdy se příležitosti chopil Burda. Ten pak sám přesprintoval kluziště a ocitl se před Tkadlecem. S pokusem si hravě poradila vyrážečka domácího gólmana.
     
    19:00
    Místo nátlaku do Draci zkusili z přečíslení. Trögner nenahrával, ale sám z pravého kruhu pálil. Tuto střelu po několika centimetrech převzal Velikovský a rozehrává, vypadá to na útok Vsetína.
     
    18:06
    Po několika vsetínských střelách, které byly mířeny na betony, vybojoval kotouč Panáček. Od pravé tyčky své branky rozehrává a vydává se na střídačku. Uvidíme, zda si hosté opět dokáží vytvořit potřebný tlak.
     
    17:23
    Nyní se hra před šumperského gólmana přestěhovala, ale ten pouze odklonil lehké Babeliakovo nahození od modré čáry do rohu kluziště.
     
    16:48
    Hosté z Šumperka se i nadále drží v útočné třetině a vypadá to, že chtějí dohnat to, co v úvodních minutách hry zaspali. Na Ryšavého už dlouho nešla žádná střela.
     
    15:52
    V přečíslení se ocitli Draci. Akci zakončoval z levého křídla Slováček. Jeho střela vypadala nebezpečně, ale skvěle si ji dokázal pohlídat domácí obránce Machů, který ji hokejkou ztečoval za branku.
     
    15:04
    Mannovo nahození zastavuje v předbrankovém prostoru Mikula a domácí se rychlostí blesku dostávají do útoku.
     
    14:22
    Hosté se stále snaží vyhnat soupeře ze svého pásma, což dokazuje také Janechovo vyhození. Naštěstí pro Šumperk bylo mířeno přesně na Tkadlece, a tak se nepíská zakázané uvolnění.
     
    13:51
    Hosté v plném počtu.
     
    13:09
    Šumperku se daří bránit a vyhazovat. Až teď se totiž domácí usadili v útočném pásmu. Kunst nabil před bránu Jurkovi, který ani v této situaci kotouč přesně netrefil. Následná Babeliakova střela z vrcholu pravého kruhu šla nad.
     
    12:25
    Burda je podruhé během krátké chvíle na trestné lavici a my tak sleduje druhou početní výhodu Vsetína. V ní byl zatím nejvíce vidět hostující kapitán Kučera, kterého v brejku zastavovali Valaši až na poslední chvíli.
     
    11:51
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Burda – 2 min., podrážení).
     
    11:43
    Hosté v plném počtu.
     
    11:36
    Hromádka sněhu u hostující střídačky zastavila Dědkovu přihrávku na Mikulu. Puk se ocitá ve středním pásmu, kde se k němu však dostal Bednařík a pokusil se skórovat individuálně.
     
    10:37
    Jurek nyní ze stejné pozice před brankovištěm promáchl po Babeliakově přihrávce od levé tyčky. Puk končí v rohu kluziště, kde jej nalézají Draci a vyhazují.
     
    09:58
    Vsetínští se ihned ujali puku a kombinace. Půček nabíjel před branku na finální ránu Jurkovi, k tomu se ale puk přes bránícího Kouteckého nedostal.
     
    09:43
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Burda – 2 min., podrážení).
     
    08:19
    Domácí v plném počtu.
     
    07:48
    Navyšovat mohl Babeliak z další individuální akce, tentokrát však vsetínský hokejista přestřelil.
     
    07:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valachům se povedlo osvobodit, a to tak, že Kuchařík vyvezl puk po pravém křídle. Záhy se k němu připojil i DAVID BEDNAŘÍK, kterého vsetínský obránce bezchybně našel v mezikruží. Bednařík na nic nečekal a poslal puk přesně nad pravé rameno gólmana Ryšavého. Vsetín se tak ve vlastním oslabení ujímá vedení. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    06:45
    Valaši hned v úvodu napadli šumperskou rozehrávku, ale puk pod svou kontrolu nedostali. Snaží se to alespoň kompenzovat obranou svého brankoviště.
     
    06:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., podrážení).
     
    06:11
    Vsacané jsou aktivnější, ale nedaří se jim dostat z pásma. Šumperk se ukazuje být velmi houževnatým soupeřem.
     
    05:26
    Z pobytu hostů v útočném pásmu nebylo nic, jelikož je soupeř opět nepustil ke střele. Puk převzali Valaši a snaží se dostat zpět k Ryšavého brance.
     
    04:37
    Adámek se ocitl sám před Ryšavým. Jeho střela skončila na brankovišti, kam se také nejrychleji dostal. Nechybělo mnoho a puk si do brány srazil sám brankář. Tomu však pomohla obrana a Adámek byl nakonec na převahu krátký.
     
    03:59
    Hosté se snaží dostat do pásma, vsetínská obrana však svou třetinu velmi dobře brání, a tak Šumperku nezbývá nic jiného než nahazovat.
     
    02:53
    Kunst si nabruslil před branku po pravém křídle a jeho pokus od levé tyčky zablokoval hokejkou Kučera. V ten moment už se před Ryšavého dostavil i zbytek vsetínského mužstva a Kunst tak dostal kotouč na hůl znovu. Tentokrát se hostující gólman stačil proti střele přesunout.
     
    02:22
    Do útočného pásma se dostalo také hosté, jenže Valaši je ke střele nepustili. Draci jsou s kotoučem u mantinelu a blíž k Tkadlecovi se nemohou dostat.
     
    01:32
    V blízkosti brankoviště zahrozil Kočí, když se snažil procpat puk okolo brankářova těla a levé tyčky. Pomáhal mu ještě Adámek a od modré vracel vyraženou střelu Kunst. Tento pokus blokuje obrana Draků.
     
    00:42
    Ryšavý musí zasahovat hned v první minutě, jelikož domácí začali velmi aktivně. Z otočky v mezikruží se snažil prosadit Půček. Rána končí na betonech šumperského brankáře.
     
    00:10
    Zápas mezi Vsetínem a Šumperkem nám právě odstartoval. Jako první se kotouče chopili domácí, kteří z vlastního pásma rozehrávají.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Vilém) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Fojtík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Adámek, Půček, Dědek, Turek.

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Berčák) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Hanzlík.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 3. kola nadstavbové skupiny E ELIOD Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk.
    V obou vzájemných zápasech si vedli lépe Valaši. Nejprve porazili svého soupeře v podhůří Jeseníků 4:3, doma si jej pak podrobili poměrem 11:3.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Bednařík (Kuchařík), 31. Bednařík (Adámek), 35. Půček (Babeliak), 57. Jurek (Kunst, Půček), 64. Kunst (Babeliak, Půček) – 27. Janech (Fibigr, Kučera), 37. Slováček (Diviš, Fibigr), 39. Diviš (Slováček, Trögner), 40. Kučera (Fibigr, Minařík), 44. Kučera (Janech)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Vilém) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Fojtík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Adámek, Půček, Dědek, Turek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Berčák) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Cabák – Gebauer, Hanzlík
    thejrc.org