Buffalo – Florida 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 3:1 (kon.) | Philadelphia – Detroit 3:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 2:7 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:4 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (kon.)
Dallas – Calgary 2:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 1:3 (kon.)
Vancouver – Tampa 2:5 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
New York Islanders
Středa 19.12.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:29 Anthony BEAUVILLIER - 1:3
     
    28:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    S Kojoty to opět začíná vypadat hodně zle! Ekman-Larsson naprosto zpackal poklidnou rozehrávku, kterou si sebral Bailey a přihrál doprava na ANTHONYHO BEAUVILLIERA, jenž vypálil z první a přesunující se Kuemper neměl žádný nárok. Asistence: Josh Bailey.
    23:38 Brock NELSON - 1:2
     
    23:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se poprvé dostávají do vedení! BROCK NELSON přenášel hru zprava doleva, kde Pulockovi střela vůbec nesedla, ovšem od Eberleho se kotouč odrazil zpět na Nelsona a ten z mezikruží nechytatelně vypálil nad levé rameno brankáře Kuempera. Asistence: Jordan Eberle, Ryan Pulock.
    17:04 Joshua HO-SANG - 1:1
     
    17:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Newyorčané pokračovali v tlaku i po skončení přesilovky a slaví vyrovnání! Kuemper se nejprve zaskvěl skvělým zákrokem levým betonem po střele Cizikase. Pulock se ale dostal k další střele od modré, která byla sražená a JOSHUA HO-SANG se parádně trefil z téměř nemožného úhlu. I pro tohoto borce je to první gól v sezóně. Asistence: Ryan Pulock, Valtteri Filppula.
    09:14 Mario KEMPE - 1:0
     
    09:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se v desáté minutě dostávají do vedení! MARIO KEMPE si ve středním pásmu nadvakrát zpracoval Goligoského přihrávku z hloubi obranného pásma. V rychlosti si navedl puk ke středu a prudkou střelou tahem otevřel skóre tohoto zápasu. Velmi jednoduchá akce znamená letošní první gól švédského útočníka.Asistence: Alex Goligoski, Nick Cousins.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Kempe (Goligoski, Cousins) – 18. Ho-Sang (Pulock, Filppula), 24. B. Nelson (Eberle, Pulock), 29. Beauvillier (Jo. Bailey)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Chychrun, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Connauton, Goligoski, Ljubuškin – Garland, Schmaltz, Keller – Fischer, Stepan (A), Galchenyuk – J. Archibald, Richardson, Pánik – Cousins, Kempe, Crouse.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Mayfield, Pelech, Sbisa – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Ho-Sang, Filppula, Komarov – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Brenk, Morton – Kovachik, Sericolo

    Diváci: 11 640
    thejrc.org