Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Nové Zámky – MAC Budapešť 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 2:1 (kon.)
Poprad – Trenčín 1:5 (kon.) | Miskolc – Nitra 2:0 (kon.) | Detva – Žilina 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Neděle 23.12.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A máme tady hattrick. MAREK HECL dostal přihrávku od Radivojeviče a stál proti bráně. Sice se mu snažil obránce zablokovat střelu, ale Hecl našel skulinku a využívá hru Popradu bez brankáře. Asistence: Branko Radivojevič a Peter Sojčík.
     
    48:42
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    S nadějemi Popradu na body to už dnes vypadá mizerně. Milan Bartovič se natlačil do útočného pásma, našel na modré čáře Rýgla, který ukázal, že má obrovský přehled. Na Rýglovu přihrávku si najel TIBOR VARGA, a ten nekompromisní ránou pod břevno zvýšil vedení Dukly. Asistence: Martin Rýgl a Milan Bartovič.
     
    30:41
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Přece hosté dávají regulérní gól v této přesilovce. Daniel Krejčí napřáhl od modré čáry a jeho pokus ještě ONDREJ MIKULA tečoval za záda Vošvrdy. 1:3. Asistence: Daniel Krejčí a Branko Radivojevíč.
     
    22:42
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín jde opět do vedení! MAREK HECL přidává svou druhou branku v zápase. Zpoza brány ho krásně našel Sojčík a Vošvrda proti ráně z první neměl šanci. 1:2. Asistence: Peter Sojčík a Adam Špankovič.
     
    21:46
    Poprad právě vstřelil branku!
    Poprad vyrovnává! Skvěle využil přečíslení 3 na 2 a po ose Zagrapan a Takáč šel puk na JINDŘICHA ABDULA, který krásně zamířil pod břevno. 1:1. Asistence: Samuel Takáč a Marek Zagrapan.
     
    07:52
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Trenčín jde zaslouženě do vedení! První přesilovku dokázal využít, protože MAREK HECL byl důrazný na brankovišti a dokázal dorazit vyražený touš od Vošvrdy. Asistence: Ondrej Mikula a Daniel Krejčí.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 22. Abdul (Takáč, Zagrapan) – 8. Hecl (Mikula, Krejčí), 23. Hecl (Sojčík, Špankovič), 31. Mikula (Krejčí, Radivojevíč), 49. Varga (Rýgl, Bartovič), 55. Hecl (Radivojevič, Sojčík)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Erving, Petran, Karalahti, Ťavoda, Česánek, Fabian (C), Brincko – Svitana (A), Mlynarovič (A), Bondra – Takáč, Zagrapan, Abdul – Macík, Paukovček, Belluš – Kundrík, Heizer, Lichanec
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Šimko) – Krejčí, Bokroš, Holenda, Rýgl, Frühauf, Gula, Luža – Hecl, Sojčík, Radivojevič (C) – Bartovič (A), Švec, Varga – Mikula, Dlouhý (A), Hudec – Jakubec, Pardavý, Špankovič – Luhový

    Rozhodčí: Štefik (SVK), Németh (HUN) – Kollár (SVK), Kis-Király (HUN)

    Diváci: 3 325
    bahis siteleri