Carolina – Boston 5:3 (kon.) | Chicago – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 1:3 (kon.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 24.12.2018, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:39 Tyler TOFFOLI - 3:4
     
    61:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI na útočné modré čáře krásně převzal puk po dlouhé kolmé přihrávce Oscara Fantenberga z obraného pásma a samostatný únik zakončil střelou zápěstím, která nad lapačkou Marca-Andrého Fleuryho vymetla pravý horní roh brány! Kings vítězí po prodloužení 4:3 a brankář Vegas vzteky zlomil hůl o horní tyč své brány. Je konec. Asistence: Oscar Fantenberg.
    46:55 Ryan REAVES - 3:3
     
    46:55
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    RYAN REAVES před bránou srazil nahození Natea Schmidta od modré čáry na úrovní horní tyče k ledu a puk vedle stojícího Cala Petersena zamířil ke vzdálenější levé tyči! V T-Mobile Areně je to 3:3. Asistence: Nate Schmidt a Brandon Pirri.
    42:06 Jeff CARTER - 2:3
     
    42:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Drew Doughty na levém křídle vystřelil zápěstím od modré čáry a Marc-André Fleury puk vyrazil levým betonem, přestože nic neviděl, proti dorážce JEFFA CARTERA z mezikruží už byl ale bezmocný! Kings poprvé v zápase vedou. Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    32:52 Alex IAFALLO - 2:2
     
    32:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEX IAFALLO na vrcholu mezikruží ukradl puk dvojici hráčů Vegas a po rychlém objetí brány u pravé tyče střelou po ledě poslal puk o lapačku ležícího Marca-Andrého Fleuryho do sítě! Vegas sice přečkalo hru v oslabení, jenže krátce na to inkasovalo – 2:2. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    30:01 Reilly SMITH - 2:1
     
    30:01
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault chtěl na pravém křídle zavést puk do útočného pásma, kde se kotouč od čárového rozhodčího odrazil do mezikruží a REILLY SMITH krásnou střelou zápěstím mezi lapačkou a pravým betonem Cala Petersena zamířil k levé tyči! Golden Knights opět vedou. Asistence: Jonathan Marchessault a Nick Holden.
    23:32 Michael AMADIO - 1:1
     
    23:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MICHAEL AMADIO před bránou skvěle tečoval ve vzduchu zády k bráně nahození Adriana Kempeho od modré čáry a puk vedle levého betonu Marca-Andrého Fleuryho zamířil k pravé tyči! Asistence: Adrian Kempe a Matt Luff.
    10:10 Tomáš NOSEK - 1:0
     
    10:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOSEK trefil puk na bodu pravého kruhu pro vhazování ve vzduchu a od hole Oscara Fantenberga se odrazil do vzduchu, ze kterého se následně snesl nad levým ramenem Cala Petersena do bližšího pravého horního rohu brány! Golden Knights vedou nad Los Angeles 1:0. Asistence: Oscar Lindberg a Nick Holden.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Nosek (O. Lindberg, Holden), 31. R. Smith (Marchessault, Holden), 47. Reaves (Schmidt, Pirri) – 24. Amadio (Kempe, Luff), 33. Iafallo (Kovalčuk), 43. J. Carter (Doughty, Kopitar), 62. Toffoli (Fantenberg)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, Tuch – Pirri, Stastny, R. Smith (A) – O. Lindberg, Eakin, Nosek – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Walker, D. Brickley, Fantenberg – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Kempe, J. Carter (A), Toffoli – Leipsic, N. Thompson, Kovalčuk – Ščerbak, Amadio, Luff. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Wes McCauley. Čároví: Steve Barton, Brian Murphy

    Diváci: 18225
    bahis siteleri