Montreal – Arizona 2:1 (kon.) | Toronto – Washington 6:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 1:5 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 24.01.2019, 01:40 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Mitchell MARNER - 6:3
     
    59:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto dává gól do odkryté klece. Na 6:3 upravuje skóre v samotném závěru utkání MITCHELL MARNER. Bez asistence.
     
    57:58
    Washington už na nic nečeká. Hraje bez brankáře se šesti bruslaři v poli.
    57:14 Matt NISKANEN - 5:3
     
    57:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté dávají branku naděje. MATT NISKANEN na modré čáře napřáhl a vypálil. Ovečkin odvedl před bránou dobrou práci a zastínil výhled Andersenovi. Kotouč si navíc nešťastným způsobem srazil do brány Hainsey. 5:3. Asistence: T. J. Oshie a Nicklas Bäckström.
     
    55:43
    Obrovskou šanci měl na hokejce John Tavares. Kapitán Toronta se zjevil sám v mezikruží, ale Holtbyho překonat nedokázal.
    50:15 Nazem KADRI - 5:2
     
    50:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to tady, teda aspoň prozatím. NAZEM KADRI dokázal dorazit odražený puk do odkryté brány a zatím je určen jako střelec branky. Dle opakovaných záběrů je ale dost možné, že za autora branky bude nakonec určen Connor Brown, protože se zdálo, že jeho dřívější střela se odrazila od tyče a následně také od kamery v brance. Nic to nemění na faktu, že Toronto vede už 5:2. Asistence: Connor Brown a William Nylander.
     
    48:25
    Dermott udělal u své brány chybu a kotouč se odrazil k volnému obránci Orlovovi. Ruský zadák byl v gólové pozici. Bránu jen těsně minul.
     
    46:45
    Smith-Pelly dostal od domácího celku hodně prostoru na pravém křídle a se střelou neváhal. Mířil na zadní tyč, ale Frederik Andersen vystrčil svou pohotovou vyrážečku.
     
    44:56
    Nylander si najel před bránu a nádhernou tečí málem opět rozjásal domácí fanoušky. Holtby se ale skvěle natáhl a pravým betonem touš vykopl.
    42:10 Nazem KADRI - 4:2
     
    42:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení na dvougólové. Marinčin započal akci, která pokračovala u Browna. Právě Connor Brown uvolnil v mezikruží volného NAZEMA KADRIHO, jenž vsítil svůj dnešní druhý gól a zvýšil na 4:2 ve prospěch Maple Leafs. Asistence: Connor Brown a Martin Marinčin.
    36:19 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    36:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První přesilovku v zápase domácí využívají! Holtby nejprve předvedl úžasný zákrok, při kterém dokázal vyrážečkou sebrat Tavaresovi obrovskou šanci. Hra se otočila na modrou čáru, kde si Rielly vyměnil touš s AUSTONEM MATTHEWSEM. Mladý centr Toronta dokázal najít skulinu mezi betony Holtbyho a poslal Maple Leafs do vedení. 3:2. Asistence: Morgan Rielly a John Tavares.
     
    35:49
    Kadri dostal na hůl ideální přihrávku od Matthewse. Ocitl se ve vyložené pozici, ale bránu přestřelil.
     
    35:35
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., krosček).
    33:11 Nikita ZAJCEV - 2:2
     
    33:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ztratili puk v útočné třetině a domácí podnikli rychlý protiútok. Nylander v útočném pásmu chvíli držel puk. Následně přihrál na modrou čáru, kde stál obránce NIKITA ZAJCEV. Ruský bek propálil vše co mu stálo v cestě a přesnou střelou do horního rohu brány srovnal na 2:2. Asistence: William Nylander a Nazem Kadri.
     
    29:36
    Obrovská šance Toronta. Holtby dokázal zastavit nebezpečí z levé strany, Tavares objel bránu a vybídl Kapanena k zakončení. Na brankové čáře však brankáře Capitals zastoupil Siegenthaler a vyrovnání skóre zatím nepřišlo.
     
    26:30
    Connolly objel obránce a proklouzl až do přečíslení. Situaci vzal na sebe, neboť nebyl prostor k přihrávce. Mířil na zadní tyč, ale Andersen dokázal lapačkou puk vychýlit.
    23:51 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    23:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! Kempný křižnou přihrávkou našel na středu hřiště volného Oshieho, který posunul puk na pravé křídlo ALEXANDRU OVEČKINOVI. Kapitán Capitals přejel modrou čáru a těsně za ní golfovým nápřahem propálil Andersena. 1:2. Asistence: T. J. Oshie a Michal Kempný.
    19:34 Nazem KADRI - 1:1
     
    19:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto okamžitě vyrovnává skóre! Nylander předvedl v rohu kluziště zajímavé technické finesy. Poté přihrál před bránu a důrazný NAZEM KADRI dotlačil puk do sítě. Vstřelil svůj jedenáctý gól v sezoně a zajistil tak vyrovnání hráčům v modrých dresech. 1:1. Asistence: William Nylander a Morgan Rielly.
    18:47 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    18:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku! Carlson přenesl hru na Kuzněcova, který chvíli míchal s pukem na pravé straně a poté milimetrovou přihrávkou vyzval ke skórování NICKLASE BÄCKSTRÖMA. Švédský centr pouze nastavil hůl a měl jednoduchou práci. 0:1. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.
     
    16:49
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Patrick Marleau – 2 min., hákování).
     
    14:36
    Tutovka pro Smithe-Pellyho. Pravé křídlo Washingtonu se zjevilo úplně osamoceno na pravé straně. Andersen už ležel, a tak pouze natáhl svou ruku. Útočník Capitals ale minul zařízení a hodně si to vyčítá.
     
    11:27
    Siegenthaler přenesl hru až k modré čáře, kde čekal Burakovsky. Ten si udělal kličku na střed a přihrál do dobré pozice Stephensonovi. Útočník Capitals jen těsně minul horní tyč. Kdyby šla střela do branky, tak by se Andersen zřejmě přesunout nestačil.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 20. Kadri (W. Nylander, Rielly), 34. N. Zajcev (W. Nylander, Kadri), 37. Matthews (Rielly, Tavares), 43. Kadri (Co. Brown, Marinčin), 51. Kadri (Co. Brown, W. Nylander), 60. Marner – 19. Bäckström (Kuzněcov, Carlson), 24. Ovečkin (Oshie, Kempný), 58. Niskanen (Oshie, Bäckström)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Marinčin, Dermott, Ožiganov – Kapanen, Tavares (C), Hyman – Marner, Matthews, Marleau (A) – W. Nylander, Kadri, Co. Brown – Moore, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson (A), Orlov, Niskanen, Kempný, Siegenthaler, Bowey – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Smith-Pelly – Burakovsky, Boyd, Stephenson.

    Rozhodčí: Rank, McCauley – Driscoll, Miller

    Diváci: 19 148
    bahis siteleri