Vladivostok – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Kunlun – Omsk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:1 (2:0 po s.n.)
CSKA Moskva – Minsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Riga 3:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
0:7 (0:3, 0:2, 0:2)
Amur Chabarovsk
Pondělí 28.01.2019, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:27:47)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4533 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Polák (VLD) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:46
    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:24
    Jan Kolář (CHA) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 21:15
    Michal Jordán (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:03
    Marek Hrbas (CHA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:43
    Tomáš Zohorna (CHA) – 1+1, 3 střely, čas na ledě 20:02
    Marek Langhamer (CHA – 0+1, 27 zákroků, 0 gólů, 100%
     
    Střely na branku: 27 – 46
     
    Je konec! Chabarovsk ve třetí třetině prokázal svou dominanci! Branku totiž přidal také Kuzněcov! V samotném závěru hrál Amur přesilovou hru, kterou bleskově využil Kamalov! Hosté tak poslali svého soupeře na samotné dno Východní konference!
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Hosté drží kotouč na svých hokejkách a užívají si závěrečné vteřinky dnešního souboje. Nikomu v bílém dresu se už nechce útočit.
    58:33 Nikita KAMALOV - 0:7
     
    58:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a přidávají svou sedmou branku! Po vyhraném vhazování zakončil Ruděnkov. K odraženému puku se dostal NIKITA KAMALOV, jež puk uklidil do odkryté sítě! Asistence: Igor Ruděnkov.
     
    58:27
    Hosté si zahrají ještě jednu přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Karel Kubát.
     
    58:23
    Ruděnkov si v útočném pásmu pohrál se soupeři, prosmýkl se do zakončení, ale jeho ránu srazil na poslední chvíli obránce do ochranné sítě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:03
    Denis Golubev se na modré čáře se štěstím prosmýkl do útočného pásma a zakončil příklepem. Jeho dělovku vykopl pozorný Krasotkin betonem.
     
    56:15
    Tomáš Zohorna si krásně srovnal kotouč na hokejce a nahodil jej na branku domácího celku. Rána českého hráče však prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    56:02
    Krasotkin musel znovu zsahovat. Domácí brankář si tentokrát povyjel proti střelci na pravé straně a schoval jeho projektil do lapačky.
     
    55:26
    Nikita Kamalov se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, jenže jeho zakončení po ledě skončilo na betonu pozorného Krasotkina.
     
    55:03
    Vasilij Strelcov nahodil puk na hostující branku od modré čáry. Brankář Marek Langhamer měl zakrytý výhled, ale betonem dokázal puk vyrazit.
     
    54:10
    Michail Patrikejev si v obranném pásmu pohlídal pohyb dotírajícího Tomáše Zohorny. Domácí zadák poté bez problémů rozehrál odrazem o mantinel.
     
    53:40
    Nikita Popugajev vybojoval puk u mantinelu v obranném pásmu. Hostující hráč poslal přihrávku na Dědunova, ale ten nedokázal zakončit.
     
    53:10
    Alexandr Kuzněcov dostal přihrávku do jízdy, dostal se do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už brankáře Krasotkina nemohl překvapit.
     
    52:34
    Alexandr Strelcov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže vinou špatné kličky si puk posunul daleko od těla a už jej nedohnal.
     
    52:10
    Michail Patrikejev táhl akci Admiralu po pravém křídle. Domácí hokejista svým nahozením trefil soupeře, od kterého se kotouč odrazil na střídačku.
     
    51:42
    Tomáš Zohorna spěchal za prudkou přihrávkou do útočného pásma, jenže pobídka byla hodně prudká a český útočník kotouč nedostihl.
     
    51:10
    Kirill Voronin dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma a nahodil puk na branku Chabarovsku. Langhamer kotouč s přehledem vyrazil.
     
    50:35
    Vladivostok se po delší době usadil v útočném pásmu, nicméně po dvou přihrávkách se domácí hráči sami nechali vytlačit za modrou čáru.
     
    50:10
    Alexandr Černikov se v obranném pásmu dostal k odraženému puku, vyjel s ním do pásma středního, ale důrazný Pavel Dědunov jej o puk obral.
     
    49:32
    Nikita Kamalov rozjel akci Amuru středem ledové plochy. Hostující hráč projel do útočného pásma, nicméně z ostrého úhlu nedokázal přihrát mezi kruhy.
     
    49:03
    Nyní se hokejisté Vladivostoku osvobodili z tlaku svého soupeře. Podařilo se jim to jen za cenu vyhození puku do středního pásma.
     
    48:29
    Amur se znovu usadil v útočném pásmu a hosté si hledají střeleckou pozici. Domácí obránci táhnou nohy a brusle za sebou.
     
    48:10
    Domácí už působí hodně odevzdaným dojmem. Hráčům Vladivostoku v dnešním duelu nevychází vůbec nic. Denis Vicharev vzteky rozlámal svou hůl.
    47:19 Alexandr KUZNĚCOV - 0:6
     
    47:19
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur Chabarovsk přidává ve třetí třetině také šestý zásah! ALEXANDR KUZNĚCOV prokázal před brankou Vladivostoku důraz a ve velkém chumlu procpal kotouč za brankovou čáru! Asistence: Anton Lazarev, Nikita Kamalov.
     
    47:03
    Marek Langhamer se dnes často zapojuje do rozehrávky svého celku. Český brankář poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, kde byl Tomáš Zohorna.
     
    46:51
    Hosté v plném počtu.
     
    46:10
    Admiral se v přesilové hře usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém se zatím nemůže dostat do zakončení. Chabarovsk brání skvěle.
     
    44:51
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Nikita Popugajev.
     
    44:28
    Nikita Popugajev dojel nahození do útočného pásma, ustál souboj u mantinelu, ale už nedokázal zadovkou rozehrát. Vladivostok získal kotouč.
     
    44:10
    Hráčům Vladivostoku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka do útočného pásma byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    43:27
    Jan Kolář se bez váhání opřel do odraženého kotouče a nasměroval jej na branku Chabarovsku. Jeho dělovku dokázal brankář Krasotkin schovat do lapačky.
     
    43:10
    Langhamer znovu vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a před dotírajícím hráčem Admiralu odehrál puk do bezpečí.
     
    42:18
    Igor Ruděnkov se krásnou kličkou zbavil obránce na modré čáře, projel s pukem do útočného pásma, ale jeho pokus zápěstím přizvedl zadák do ochranné sítě.
     
    42:02
    Kirill Voronin se dostal do útočného pásma, kde si převzal prudkou přihrávku a pohotově zakončil. Jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.
     
    41:35
    Vitalij Aťušov dostal přihrávku do středního pásma, prosmýkl se mezi dvojici obránců, jenže jeho zakončení prolétlo kolem branky a zadunělo o mantinel.
     
    41:06
    Langhamer si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma. Brankář domácího celku kotouč následně odrazil mimo tři tyče.
     
    40:35
    Alexandr Černikov rozjel akci Vladivostoku z obranného pásma. Domácí hokejista poslal přihrávku na pravou stranu, ale Glazačev se k puku nedostal.
     
    40:10
    Amur uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže přihrávka na levou stranu byla nepřesná.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 28
     
    Druhá třetina končí! Také prostřední dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila Chabarovsku! A dařilo se také českým hokejistům! Čtvrtou branku Amuru totiž přidal Jan Kolář a ve 31. minutě se ve vlastním oslabení prosadil Tomáš Zohorna! Admiral byl směrem dopředu úplně bezzubý a brankář Langhamer stále drží čisté konto.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Karel Kubát se vydal na individuální průnik středním pásmem. Domácí hráč se prosmýkl kolem soupeře, ale projel do útočného pásma před pukem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:34
    Alexandr Strelcov táhl rychlou akci Vladivostoku po levém křídle, jenže jeho přihrávka bekhendem mezi kruhy byla sražena Janem Kolářem mimo nebezpečí.
     
    38:10
    Alexandr Strelcov dostal parádní přihrávku na modrou čáru, skvěle si zpracoval kotouč, nicméně jeho rána zápěstím skončila na brusli prvního soupeře.
     
    37:36
    Langhamer raději vyjel ven z branky a před rozjetým soupeřem odehrál kotouč ven z obranného pásma. Český brankář dnes nemá moc práce.
     
    37:10
    Michal Jordán bez problému dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku a bekhendem odehrál kotouč ven z obranného pásma.
     
    36:28
    Tomáš Zohorna projel s kotoučem do útočného pásma a zkoušel bekhendem překvapit domácího brankáře. Krasotkin jeho pokus ukryl do lapačky.
     
    36:00
    Další útok hostujícího Chabarovsku zastavuje postavení mimo hru. Denis Golubev byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před pukem.
     
    35:26
    Karel Kubát projel s pukem až do útočného pásma, jenže jeho přízemní pokus byl hodně nepřesný a kotouč prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    34:39
    Denis Vicharev napadal rozehrávku soupeře v obranném pásmu. Domácí útočník je jeden z mála hráčů Admiralu, který dnes hraje na krev.
     
    34:10
    Jurij Kozlovskij dostal kotouč do obranného pásma, snažil se jej vyvézt, ale skvěle napadající soupeř jej o něj připravil. Vladivostoku nevychází vůbec nic.
     
    33:29
    Zohorna nahodil kotouč před branku domácího Vladivostoku. Gólman v modrém dresu však dával dobrý pozor a dokázal puk vykopnout betonem.
     
    33:02
    Jan Kolář je dnes při chuti! Český obránce dokázal zakončit z ostrého úhlu, jenže trefil jen beton pozorného brankáře Krasotkina.
     
    32:51
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Ilja Berestennikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jurij Petrov – 2 min., hrubost).
     
    32:35
    Michal Jordán nahodil puk od modré čáry na domácí branku. Gólman Krasotkin byl dobře postavený a pokus českého beka schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    32:10
    Sergej Koňkov si dělal prostor v rohu útočného pásma, jenže jeho průnik zastavil důrazný Ilja Berestennikov. Hosté mohou rozjet další akci.
     
    31:37
    Hosté v plném počtu.
     
    31:15
    Vladivostoku se vůbec nedaří. Hosté se znovu dostali ke kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry.
    30:51 Tomáš ZOHORNA - 0:5
     
    30:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur přidává zásah také v oslabení! Hostům dnes opravdu vychází vše, na co sáhnou! Po levém křídle projel do útočného pásma TOMÁŠ ZOHORNA a dělovkou pod břevno rozjásal hostující příznivce! Asistence: Maxim Kondratěv, Marek Langhamer.
     
    30:24
    Denis Vicharev se před ležícím Langhamerem natahoval po odraženém kotouči, jenže bekhendem nedokázal puk dopravit do poloodkryté sítě!
     
    30:10
    Alexandr Ugolnikov dostal přihrávku na modrou čáru, zpracoval si kotouč na forhend a pohotově zakončil. Jeho dělovka příklepem byla hodně nepřesná.
     
    29:37
    Také střídačka Chabarovsku je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    29:35
    Alexandr Strelcov napadal rozehrávku hostujícího celku v jeho obranném pásmu. Vladivostok se stále ani v polovině souboje nemůže dostat do tempa.
     
    29:10
    Konstantin Glazačev dostal přihrávku do jízdy, krásnou kličkou se zbavil svého soupeře, jenže vinou podklouznutí se poroučel k ledu.
     
    28:36
    Anton Lazarev dostal přihrávku na pravou stranu, projel s pukem do útočného pásma, našel Ušenina, který pohotově zakončil. Krasotkin si připsal úspěšný zákrok.
     
    28:10
    Vjačeslav Ušenin dostal přihrávku na levou stranu, jenže ještě hledal Kamalova. Hostující hokejista poté nedokázal přesně zakončit.
    27:20 Jan KOLÁŘ - 0:4
     
    27:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur přidává svůj čtvrtý zásah v dnešním souboji a s Vladivostokem to vypadá hodně bledě! Po levé straně se do útočného pásma dostal JAN KOLÁŘ, který nejprve střelu naznačil a následně propasíroval kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    26:22
    Igor Ruděnkov ujel domácím obráncům po levém křídle, dostal se do útočného pásma, ale nenašel mezírku mezi betony pozorného brankáře!
     
    26:10
    Vojtěch Polák se v útočném pásmu dostal do zakončení, jenže v pádu a z ostrého úhlu si nedokázal seřídit svá mířidla a minul branku Amuru.
     
    25:25
    Domácí v plném počtu.
     
    25:10
    Michal Jordán dostal přihrávku na modrou čáru a zakončil. Jeho dělovka však prosvištěla kolem zadní tyče. Amur přesto sehrál hodně zajímavou přesilovku.
     
    24:35
    Tomáš Zohorna se před brankou Admiralu natahoval po prudkém nahození od mantinelu, jenže špičkou čepele neusměrnil puk do sítě.
     
    24:10
    Konstantin Glazačev se dostal k odraženému kotouči v obranném pásmu a pohotově jej vyhodil přes všechny čáry. Jeho vyhození skončilo za brankou.
     
    23:25
    Amur si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za příliš mnohu hráčů na ledě dostává domácí střídačka.
     
    23:10
    Michal Jordán se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči. Český obránce se následně dostal do zakončení ale příklepem netrefil branku.
     
    22:48
    Domácí v plném počtu.
     
    22:09
    Hosté v plném počtu.
     
    22:03
    Marek Hrbas vybojoval odražený kotouč za brankou Amuru. Český obránce poté rozjel akci hostujícího celku, jenže jeho nahození bylo nepřesné.
     
    21:19
    Denis Golubev vybojoval kotouč v obranném pásmu a projel s ním do útočného pásma. Hráč hostujícího celku se však neprosmýkl do zakončení.
     
    21:03
    Vladivostok se sice vydal do útoku, jenže Alexandr Ugolnikov od modré čáry pouze nahodil kotouč za branku, kde byli první zadáci v dresech Amuru.
     
    20:09
    Tak nebude! Valentin Pjanov totiž dostává dvě minuty za hákování.
     
    20:02
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Amur v ní bude dohrávat přesilovou hru ze závěru první třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 13
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Amuru! Chabarovsk totiž vlétl do zápasu jako velká voda a už ve třetí minutě se prosadil Valentin Pjanov! O minutu později přidal další branku Vitalij Aťušov! V osmé minutě navíc krásnou přihrávku zužitkoval Denis Golubev! V závěru první třetiny navíc hosté získali pětiminutovou přesilovku, kterou budou dohrávat v úvodu druhé části.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Znovu se domácím hokejistům podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Na vysoký oblouček si však nenajel nikdo v modrém dresu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:35
    Domácí kvarteto se dostalo k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodilo přes všechny čáry. Chabarovsku se v této přesilovce příliš nedaří.
     
    18:13
    Nikita Kamalov zkusil překvapit domácího brankáře střelou z ostrého úhlu, jenže jeho pokus dokázal Krasotkin vyrazit ramenem.
     
    17:48
    Bude se vylučovat! Pět minut za hrubost dostává Ivan Miščenko.
     
    17:38
    Arťom Železkov dostal přihrávku do útočného pásma, rychlou brzdou se u mantinelu zbavil svého strážce, nicméně jeho přihrávka na levou stranu byla příliš prudká.
     
    17:11
    Rozhodčí teď dlouhou dobu nemohl vidět kotouč zašlápnutý u mantinelu. I přesto však nechal pokračovat ve hře, což se moc nelíbilo domácím hráčům.
     
    16:38
    Sergej Koňkov dojel nahození do útočného pásma, skvělým zpracováním se natlačil před svého strážce a rozehrál. Jeho pobídku však nezachytil nikdo z hráčů Admiralu.
     
    16:05
    Kirill Voronin dostal krásnou přihrávku do jízdy, prosmýkl se kolem soupeře a zakončil forhendem. Jeho pokus ale postrádal přesnost.
     
    15:27
    Po přetlačované u mantinelu se kotouč od jednoho z domácích hráčů odrazil na střídačku. Hra se tak přestěhuje do středního pásma.
     
    15:01
    Alexandr Ugolnikov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma a pohotově zakončil zápěstím. Langhamer se skvěle přesunul k levé tyči a jeho pokus vyrazil.
     
    14:25
    Další rozehrávku Admiralu zhatilo zakázané uvolnění. Alexandr Ugolnikov měl sice dobrý úmysl, jenže jeho rozehrávka byla příliš dlouhá.
     
    14:05
    Ivan Miščenko vybojoval kotouč v obranném pásmu a okamžitě hledal Ugolnikova. Druhý jmenovaný si nepotykal se zpracováním a nechal se vytlačit.
     
    13:32
    Sergej Koňkov se před brankou Amuru natáhl po odraženém kotouči a bekhendem jej nasměroval před branku soupeře. Jeho pokus schoval Langhamer pod beton.
     
    13:10
    Artur Karmaškov uklidňuje hru Vladivostoku a čeká na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také trenér Chabarovsku.
     
    12:35
    Denis Vicharev vybojoval puk v rohu obranného pásma, projel s ním do pásma útočného, jenže svou střelou po ledě branku soupeře netrefil.
     
    12:06
    Langhamer vyjel ven z branky, dostal se k odraženému kotouči a odrazem o mantinel jej vyhodil do středního pásma. Amur se zatím směrem do obrany nemusí bát.
     
    11:30
    Tomáš Zohorna dostal krásnou přihrávku do jízdy na pravé křídlo. Český hokejista poté projel před branku Vladivostoku, jenže z ostrého úhlu trefil jen boční síť.
     
    11:10
    Petrov měl v obranném pásmu velké problémy s napadajícím soupeřem. Hokejisté Amuru jsou v úvodních minutách aktivní a nedávají soupeři nic zadarmo.
     
    10:23
    Hosté v plném počtu.
     
    09:30
    Sergej Koňkov získal kotouč v rohu útočného pásma a poslal krásnou přihrávku na modrou čáru. Domácím se zatím v přesilové hře nedaří střílet.
     
    09:10
    Konstantin Glazačev projel s pukem do útočného pásma, přihrál na modrou čáru, nicméně na jeho pobídku si nenabruslil nikdo v modrém dresu.
     
    08:23
    Domácí si zahrají první přesilovku. Nikita Kamalov dostává dvě minuty za podrážení.
     
    08:10
    Domácí brankář Krasotkin si ihned připsal první zákrok. Domácí gólman si povyjel proti střele od levého mantinelu a betonem vyrazil puk mimo tři tyče.
     
    07:41
    Střídání v týmu Admiral Vladivostok: ze hřiště odchází Nikita Serebrjakov, přichází Anton Krasotkin.
    07:41 Denis GOLUBEV - 0:3
     
    07:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Další rána pro domácí celek! Chabarovsk už totiž vede 3:0! Anton Lazarev dostal přihrávku na pravou stranu, poslal prudkou pobídku před branku a DENIS GOLUBEV dopravil puk do sítě! Asistence: Anton Lazarev.
     
    07:31
    Znovu byl v akci domácí brankář. Serebrjakov vyjel za odraženým kotoučem a odrazem o mantinel jej vyhodil do středního pásma.
     
    07:05
    Serebrjakov raději vyrazil ven z branky a před dotírajícím soupeřem odehrál kotouč do bezpečí. Vladivostok teď hraje více na kotouči.
     
    06:35
    Tomáš Zohorna získal v útočném pásmu odražený kotouč, objel branku domácího mužstva, jenže přihrávkou na modrou čáru nenašel nikoho v bílém.
     
    06:01
    Marek Hrbas dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Rána bývalého beka Vítkovic prosvištěla kolem vzdálenější tyče.
     
    05:36
    Vladivostoku se v úvodních minutách vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Hráči v modrých dresech kazí přihrávky na krátké vzdálenosti.
     
    05:10
    Alexandr Ugolnikov uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma a vybojoval kotouč pro Vladivostok. Domácí celek se tak může vydat do útoku.
     
    04:25
    Další akci Vladivostoku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl Gleb Zajcev, který projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    04:03
    Na druhé straně se do střelecké pozice dostal Denis Vicharev, nicméně jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem horního rohu branky Amuru.
    03:37 Vitalij AŤUŠOV - 0:2
     
    03:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A pozor! Další zásah hostujícího celku! Hosté se totiž usadili v útočném pásmu. VITALIJ AŤUŠOV vypálil od modré čáry a jeho projektil zapadl do horního rohu! Asistence: Ilja Berestennikov, Alexandr Kuzněcov.
     
    03:17
    Hosté se nadále tlačí do útoku. Další střelou od modré čáry prověřil pozornost domácího brankáře Nikita Kamalov. Serebrjakov puk tentokrát vyrazil.
    02:12 Valentin PJANOV - 0:1
     
    02:12
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur Chabarovsk se dostávádo vedení! Hosté dokázali udeřit ze své první šance! Po chybě v domácí rozehrávce se k puku dostal Tomáš Zohorna, který našel VALENTINA PJANOVA, jež napodruhé překonal domácího brankáře! Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    02:06
    Ivan Miščenko dostal krásnou přihrávku do jízdy, natlačil se před svého strážce a špičkou hokejky posunul kotouč na branku. Langhamer jej s přehledem přikryl.
     
    01:30
    Až nyní se poprvé v utkání vydal do útoku také Amur Chabarovsk. Marek Hrbas nahodil puk do útočného pásma, ale akci Chabarovsku zastavuje ofsajd.
     
    01:10
    Vasilij Strelcov spěchal za přihrávkou na levé křídlo, nicméně vinou špatného zpracování mu puk utekl k obránci, který jej odehrál do bezpečí.
     
    00:35
    Karel Kubát projel s pukem na modrou čáru, odkud jej nahodil za branku Amuru. Za jeho nahozením spěchal Denis Vicharev, ale obránce měl ke kotouči blíže.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Vladivostok se ihned vydal do útoku, jenže přihrávka na levou stranu byla nepřesná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Vladivostok bude hrát v modrém, zatímco Amur přijel v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Kozlovskij, Miščenko, Ugolnikov, Patrikejev, Karmaškov, Ďjakov, Tatalin, Kubát – J. Petrov, Černikov, V. Butuzov – V. Strelcov, A. Strelcov, Feoktistov – Vicharev, Glazačev, K. Voronin – Koňkov, V. Polák, Zajcev.

    Amur Chabarovsk: Kamalov, Jordán, Aťušov, J. Kolář, Hrbas, Kondratěv – Ruděnkov, Pjanov, T. Zohorna – A. Lazarev, Vj. Ušenin, Golubev – Veličkin, Železkov, Dědunov – Popugajev, Berďukov, Berestennikov – Kacuba.

    Rozhodčí: Gusev, Gašilov – Šišlo, Šalagin.
     
    Češi a Slováci

    V dresu Admiralu nastupují Karel Kubát a Vojtěch Polák. Barvy Amuru pak hájí brankář Langhamer a obránci Jordán, Kolář a Hrbas.
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři se spolu střetli už třikrát. Chabarovsk dokázal vyhrát v úvodním duelu, zbylé dva zápasy patřily Vladivostoku.
     
    Admiral Vladivostok

    Admiral Vladivostok na tom není o mnoho lépe. Dnešní domácí celek má rovněž třicet pět bodů, ale ještě jej čeká o jedno utkání více. Admiral ale také nemůže pomýšlet na účast v bojích o Gagarinův pohár. V minulém utkání hostil Vladivostok Novosibirsk, kterému podlehl 3:5.
     
    Amur Chabarovsk

    Amur Chabarovsk prožívá hroznou sezónu. Dnešní hostující celek odehrál padesát dva duelů, ve kterých vybojoval třicet pět bodů a krčí se na samotném dně Východní konference. Na play-off už v tuto chvíli ztrácí osmnáct bodů. V minulém utkání však ukončil sérii nepříznivých výsledků, když na domácím ledě přehrál 3:0 mistrovskou Ufu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Amurem Chabarovsk. Duel startuje v 10 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Pjanov (T. Zohorna), 4. Aťušov (Berestennikov), 8. Golubev (A. Lazarev), 28. J. Kolář, 31. T. Zohorna (Kondratěv, Langhamer), 48. A. Kuzněcov (A. Lazarev, Kamalov), 59. Kamalov (Ruděnkov)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (8. Krasotkin) – Kozlovskij, Miščenko, Ugolnikov, Patrikejev, Karmaškov, Ďjakov, Tatalin, Kubát – J. Petrov, Černikov, V. Butuzov – V. Strelcov, A. Strelcov, Feoktistov – Vicharev, Glazačev, K. Voronin – Koňkov, V. Polák, Zajcev.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Kamalov, Jordán, Aťušov, J. Kolář, Hrbas, Kondratěv – Ruděnkov, Pjanov, T. Zohorna – A. Lazarev, Vj. Ušenin, Golubev – Veličkin, Železkov, Dědunov – Popugajev, Berestennikov, Kacuba – A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Gusev, Gašilov – Šišlo, Šalagin

    Diváci: 4533
    bahis siteleri