Vladivostok – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Kunlun – Omsk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:1 (2:0 po s.n.)
CSKA Moskva – Minsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Riga 3:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Avangard Omsk
Pondělí 28.01.2019, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Olli PALOLA - 5:2
     
    58:21
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    O vítězi je definitivně rozhodnuto. OLLI PALOLA získal puk a ranou z pravé strany útočného pásma jej usměrnil do prázdné svatyně. Asistence: Parlett, Mertl.
    49:09 David DESHARNAIS - 4:2
     
    49:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hostům stačilo deset vteřin na to, aby přesilovku zužitkovali. Na střelu od modré dokázal ještě Lazušin zareagovat. Pro jeho smůlu mu ale puk vypadl z výstroje, přímo na hůl DAVIDA DESHARNAISE, který se z dorážky nemýlil. Asistence: Šumakov, Franson.
    48:54 Zach JÜE - 4:1
     
    48:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    ZACHARY JUE zvyšuje vedení domácích. A čínský tým vede opět o tři góly. Asistence: Lockhart, Squires.
    42:50 Sergej ŠUMAKOV - 3:1
     
    42:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací zpět do zápasu. Desharnais byl ve výborné pozici, místo střely ale ještě zvolil přihrávku na rozjetého SERGEJE ŠUMAKOVA, který měl již lehkou práci a puk doklepl za brankovou čáru. Asistence: Desharnais, Franson
    26:26 Veli-Matti SAVINAINEN - 3:0
     
    26:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Další gól v přesilovce a opět nedůraz hostů v předbrankovém prostoru. VEL-MATTI SAVINAINEN si našel místečko před brankovištěm a kotouč zavěsil do horní části branky. Asistence: St. Pierre, Shore.
    15:01 Brandon YIP - 2:0
     
    15:01
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí byli opět důrazní před brankovištěm, a těží z toho už druhý gól. BRANDO YIP zpracoval puk, a poté ho zasunul pod tělo brankáře za jeho záda. Asistence: Shore, Fontaine.
    06:05 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:0
     
    06:05
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A svou přesilovou hru domácí velmi rychle využívají. Před brankovištěm zůstal zcela osamocený VELI-MATTI SAVINAINEN, který dostal přihrávku a v poklidu doklepl kotouč do prázdné svaytyně. Asistence: Shore, St. Pierre.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 7. Savinainen (Shore, St. Pierre), 16. Yip (Shore, Fontaine), 27. Savinainen (St. Pierre, Shore), 49. Jüe (Lockhart, Squires), 59. Palola (Parlett, Mertl) – 43. Šumakov (Desharnais, Franson), 50. Desharnais (Šumakov, Franson)


    Red Star Kunlun: Lazušin (C. Sun) – Viklund, Vitásek, Lofquist, Järvinen, K. Redlihs, Parlett, Jüe – Fontaine (C), Shore, Yip – Lundh, Mertl, Palola – Latta, St. Pierre, Savinainen – Lockhart, Squires.
    Avangard Omsk: Nalimov (Bobkov) – Franson (C), J. Medveděv, Pokka, Pivcakin, Čudinov, Bondarev, Jaremčuk, Berezin – I. Michejev, Zernov, Širokov – Beck, Desharnais, Šumakov – K. Petrov, K. Semjonov, Stålberg – Manukjan, Stas, A. Galimov.
    bahis siteleri