Tottenham – Newcastle 1:0 (kon.) | Brighton – Watford 0:0 (kon.) | Burnley – Southampton 1:1 (kon.)
Crystal Palace – Fulham 2:0 (kon.) | Everton – Wolverhampton 1:3 (kon.) | Chelsea – Huddersfield Town 5:0 (kon.)
Cardiff – Bournemouth 2:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
1:0 (0:0)
Newcastle United
Sobota 02.02.2019, 13:30 • Wembley Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (15:32:08)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
     
    Je konec, Tottenham udolal Newcastle 1:0, a alespoň do zítřka, kdy hraje Manchester City, tak v tabulce poskočil na druhou pozici. Sledovali jsme atraktivní střetnutí, první poločas jednoznačně patřil domácímu týmu, který si vypracoval tři dobré šance, v té největší mířil Érik Lamela do břevna. Po přestávce se Magpies trochu osmělili, argentinského záložníka napodobil Rondón. Stále to ale byl výběr Mauricia Pochettina, kdo určoval tempo utkání. V šestašedesáté minutě ještě stačil z brankové čáry vykopnout míč Schär, závěr druhé půle ale přinesl rozhodující trefu, o kterou se postaral tvrdou ranou Son Hung-min a nepovedeným zákrokem brankář Dúbravka.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tottenham zvládá závěr zápasu a bránění těsného náskoku velmi dobře, zatím nepouští hráče soupeře k jakékoliv šanci. S nadějemi Spurs na další vítězství to vypadá dobře.
     
    90+2
    Svěřenci Rafy Beníteze se nadechují k závěrečnému náporu, jejich aktuální tlak ukončil Pérez, který po prohraném souboji zastavil Rose jen za cenu faulu.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavují čtyři minuty.
     
    90
    První centr v dresu Newcastlu Barrecovi zablokoval Trippier. Akce hostí pokračovala, jenže vyústila pouze v Longstaffův projektil, který skončil na tribuně.
     
    89
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Hung-min, přichází Eric Dier.
     
    88
    Dúbravka si úplně nerozuměl s Lascellesem, vyběhl předčasně, a nabídl tak možnost definitivně rozhodnout Llorentemu, který však poloprázdnou branku netrefil.
     
    87
    Hosté zahrávali standardní situaci. Sáhli po variantě kombinace na krátko, míč do pokutového území vyslal až Pérez, jenže v podstatě jej pouze odevzdal soupeři.
     
    86
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Matt Ritchie, přichází Antonio Barreca.
     
    85
    Domácí mohli rozhodnout, řítili se totiž do přečíslení tří proti dvěma, jenže Son se tentokráte ukvapil a jeho přihrávka na Llorenteho navíc postrádala přesnost.
    83. Son HUNG-MIN - 1:0
     
    83
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali prvního gólu tohoto utkání, v závěru se do vedení zaslouženě dostávají domácí fotbalisté! SON HUNG-MIN se ujal míče na hranici pokutového území po sklepnutí od Llorenteho, ošálil několik blokujících protivníku a razantní střelou propálil Martina Dúbravku, který si tuto situaci určitě za rámeček nedá.
     
    82
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Christian Atsu, přichází Kenedy.
     
    81
    Po Trippierově centru od rohového praporku vznikl před Dúbravkou pořádný zmatek, ze kterého nakonec zřejmě zakončoval Eriksen, hosté ale tuto nervově náročnou situaci ustáli.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá už jen necelých deset minut, vzhledem k několika ošetřením se ale nastavení určitě trochu protáhne. Pozná utkání vítěze, nebo si týmy rozdělí po bodu?
     
    79
    Pro Haydena utkání s největší pravděpodobností skončilo, na lavičce už se převléká Federico Fernández, který by se tak v případě této změny stal už čtvrtým hostujícím stoperem na place.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 83. Son Hung-min (F. Llorente)

    Karty:   65. Yedlin (NEW)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:6.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, D. Sánchez, Vertonghen – Winks, Moussa Sissoko – Lamela (78. Rose), Eriksen, Lucas Moura (60. F. Llorente) – Son Hung-min (89. Dier).
    Náhradníci: Gazzaniga – Foyth, Rose, Walker-Peters, Dier, Wanyama, F. Llorente.

    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Schär, Lascelles (C), Lejeune, Ritchie (86. A. Barreca) – Ayoze Pérez, Longstaff, Hayden, Atsu (82. Kenedy) – Rondón.
    Náhradníci: Woodman – Manquillo, F. Fernández, Clark, A. Barreca, Kenedy, Joselu.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Long, Sian Massey-Ellis

    Diváci: 41 219
    bahis siteleri